re
door rein37 Mar 6, 2006 om 13:40
Computers & telefonie

Power point 2003

Ik heb nog niet zoveel ervaring met power point, ik heb een diaserie samengesteld, prima, maar met het invoegen van muziek heb ik wat problemen, bv. als ik een muziekstuk van Fr.Bouwer invoeg dan gaat het soms goed of fout !, ik hoor de ene keer wel of niet de muziek.? Indien het goed gaat en laat de serie afdraaien gaat het prima, maar als ik deze bv. op een stick zet en op een andere pc.laat draaien  hoor ik geen muziek, daar deze toch ook power point 2003 heeft.  Wie kan mij hierbij helpen.


Rein

226 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

bitbyter
door bitbyter - Mar 7, 2006 om 11:43
114 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo Rein,


Als je muziek toevoegt aan een powerpoint diavoorstelling wordt in het powerpoint document (het geheel wat u opslaat) alleen een verwijzing naar de muziekstukken die zich op uw computer bevinden opgeslagen. Als je de diavoorstelling op een stick opslaat en vervolgens m.b.v. deze stick de diavoorstelling op een andere pc wilt afspelen kan de muziek niet gevonden worden. Deze staat immers op de andere pc.


Hoe het wel kan:


ga naar menu "tools" (extra) --> Options (opties) --> kies tabblad "General" (algemeen)

daar vind je de optie "Link sounds with file size greater then" (link bestanden die groter zijn dan)

standaard staat deze op 100KB, elk geluidsbestand wat groter is dan 100Kb wordt gelinkt ipv embed.

verhoog deze waarde (bijvoorbeeld naar de max. van 50000 Kb). geluiden tot 50Mb worden nu ingevoegd in je presentatie.

let op, de al ingevoegde geluiden zul je hierna opnieuw moeten toevoegen en powerpoint kan wel mp3 bestanden afspelen maar niet embedden dus je moet WAV bestanden toevoegen.


Succes 

re
door rein37 - Mar 18, 2006 om 11:22
98 Antwoorden / 84 Vragen
0

op de eerste plaats bedankt voor de reactie van u, doch ik heb dit geprobeerd maar helaas lukt het niet, zoek nog naar eeen oplossing?


bedankt rein

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Gr
Grekoki - May 3, 2024 om 09:47
Computers & telefonie

Welke smartfone maakt mooie foto's?

Ik heb mijn Huawei-telefoon in de trein laten liggen en helaas door niemand "gevonden". Moet dus nieuwe telefoon,gebruik hem het meest om foto's te maken,liefst Natuurfoto's en zo kleurgetrouw mogelijk en was tevreden met mijn Huawei.Denk nu aan Samsung,mijn zus kocht de Samsung A53 5G en gebruikt hem ook het meest het meest om "mooie"foto's te maken en nu zijn de kleuren veel te BLAUW!!! Dus als ... Lees meer

Pe
Pedro Harmsen - May 3, 2024 om 17:16
Garantie & verzekeringen

Niet geïndexeerde begrafenisverzekering

Onlangs ontdekt: heb een begraf.verzek. van €908 (=2000 gulden) Stopgezet per 1-9-1970. Dus destijds door ouders bijeen gespaard met zuur verdiende centjes. De afgelopen 54! jaar hebben de diverse verzekeringsmaatschappijen hier gigantisch geld mee verdiend. Zie ik daar helemaal niets van terug? Allemaal misschien volgens de regeltjes, maar t blijft bizar! Is daar nog iets aan te doen, want ik v ... Lees meer

jd
jdbeste1 - May 4, 2024 om 21:07
Vrije tijd & tuin
TrackR app voor android

TrackR app voor android

Ik heb een TrackR tracker hier maar de bijhorende android app werkt niet meer. Is er iemand die hier een alternatieve app voor weet? Lees meer