ar
door ariebelinda Feb 2, 2007 om 12:13
Computers & telefonie

Problemen downloaden ringtones (orangeabonnement)

Ikheb een mobiel met orangeabonnement. Nu heb ik van internet een ringtone willen downloaden, netjes een smsje gekregen zodat ik deze ringtone kon laden. Maar het lukte niet de verbinding kwam niet tot stand. Kontakt gehad met orange, ik dacht misschien staan de intellingen in mijn mobiel niet goed. Maar dat was het niet ik moest orangeworld afsluiten voor 6 euro in de maand, anders zou het niet lukken om ringtones of spelletjes op je mobiel te krijgen. Maar om elke maand zomaar 6 euro te betalen dat vind ik nogal veel. Maar nu heb ik het simkaartje in een andere mobiel (simlockvrij toestel) geprobeerd, en daarbij lukt het wel en kan ik wel ringtones van internet downloaden. Hoe zou dat kunnen? Heeft iemand ook deze ervaring? Of kan iemand mij hier verder mee helpen?

196 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Feb 2, 2007 om 12:44
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

wil je met je orangeabonnement kunnen downloaden dan zal er waarschijnlijk niets anders op zitten dan je te abonneren.
Dat is trouwens wel een duur grapje.

ve
door verwijderd - Feb 2, 2007 om 21:43
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hoi,


---Maar nu heb ik het simkaartje in een andere mobiel (simlockvrij toestel) geprobeerd, en daarbij lukt het wel en kan ik wel ringtones van internet downloaden---------


Geen idee wat het probleem dan zou zijn, lijkt me niet dat het door een simlock komt als toestel met simlock gewoon van orange is


maar je kunt je toestel laten un-locken, wellicht ben je dan van het euvel verlost, - zo duur is het un-locken niet meer en =eenmalig en niet elke maand E6,- ;-)


Groetjes,


 

ve
door verwijderd - Feb 3, 2007 om 11:38
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Het zou kunnen zijn dat Orange de software in het toestel heeft bewerkt, waardoor er alleen gesurft en gedownload kan worden via Orange World. Vodafone doet dit bijvoorbeeld ook bij haar live-toestellen.
Een andere optie is proberen de internet-instellingen te bemachtigen voor internet via GSM in plaats van via GPRS. Heb je voor mij een keer het type van je toesel?

ve
door verwijderd - Feb 3, 2007 om 14:20
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

je vroeg om het type toestel, dat is een LG F2400

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ma
Marleen Robben - Sep 30, 2024 om 20:49
Winkels & webshops
Ski jas is ingescheurd,

Ski jas is ingescheurd,

Mijn kleindochter heeft een ski jas van het merk Burton, het stof is ingescheurd,( niet bij een naad, )
ze is terug geweest in de winkel, die hebben contact gehad met de leverancier,
maar die wil niets vergoeden, 
de winkel heeft nu mede gedeeld, dat zij het mag laten maken en zij dat dan terug aan haar betalen.
maar daar is niets aan te repareren, de stof is ingescheurd.  w ... Lees meer

Jo
Johnni73 - Feb 25, 2024 om 14:11
Geldzaken & recht

Verplicht verhuizen na grondige renovatie

Ik moet verplicht verhuizen binnen 1 jaar, echter ben ik meer gaan verdienen en ben ik gaan samenwonen, dus volgens de woningbouw verdien ik nu teveel voor een sociale huurwoning, ook krijg ik geen urgentie, dus een ander huis vinden in dezelfde buurt gaat niet meevallen, ook zal ik een veel duurder huurhuis moeten gaan zoeken. heb je nog rechten in deze situatie ?, want zij willen mij hier weg he ... Lees meer

Ka
KassaTim - Sep 25, 2024 om 22:43
Geldzaken & recht

Kan een bedrijf mij na 2,5 jaar nog een factuur sturen?

Beste mensen van "Vraag & Beantwoord",

Ik zit met het volgende probleem: begin van het jaar 2022 tm 6 april 2022 heb ik een verbouwing gehad thuis. Hierbij is onder andere de badkamer vernieuwd. Het probleem gaat over de douchecabine die ik daarvoor gekocht heb.

Op donderdag 12 september 2024 (dus zo'n 2 jaar en 5 maanden nadat mijn verbouwing voltooid was) ontving ik ee ... Lees meer