gr
door gringo Oct 25, 2004 om 20:18
Computers & telefonie

Problemen met eigenschappen in de verkenner

2 van de 3 keer als ik op de eigenschappen van een station of een bestand klik in de verkenner staat er er is een fout opgetreden in explorer en wordt afgesloten.
(soms staat dat er ook niet maar wordt er direct een vorig register hersteld)
Er wordt dan heel snel een vorig register hersteld,buroblad pictogrammen verdwijnen dan ook even en zijn even later ook weer terug.
Waar kan dit toch aan liggen?Heb windows ook al opnieuw geinstalleerd,blijft dus hetzelfde.

Ik heb windows xp pro sp1.

582 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ty
door tybris - Oct 26, 2004 om 15:56
13 Antwoorden / 0 Vragen
0

Het probleem wordt veroorzaakt door het menuutje dat je krijgt bij rechter muis klik. Hier kunnen andere programma's dan windows zelf ook dingen aan toevoegen, maar soms werken die niet goed en veroorzaken ze een crash. Er is een speciaal programma om dit menu op te schonen: http://www.nirsoft.net/utils/shexview.html (download link onderaan de pagina)


Open dit programma, sorteer op 'Company' om Microsoft en niet-Microsoft van elkaar te scheiden en zet de niet-Microsoft dingen een voor een uit met de 'Disable' knop (je kan ze eventueel later weer aanzetten). Begin bij de dingen die je niet bekend voorkomen of je niet vertrouwd. Probeer steeds als je wat uit gezet hebt de eigenschappen te openen.

gr
door gringo - Oct 26, 2004 om 16:01
6 Antwoorden / 2 Vragen
0

Heel erg bedankt Tybris,dit was de oplossing,heb al weken lopen te zoeken en te vragen in forums,niemand wist het.Eindelijks werkt het weer normaal.


Het bleek dat spysweeper de boosdoener was.


Nogmaals bedankt. :-)

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Op
Opgezwolle - Jul 4, 2024 om 23:49
Geldzaken & recht

Verhuurder komt na sleuteloverdracht pas met gebreken

Verhuurder en ik hebben samen een ronde gemaakt door het appartement of alles oke was voor sleuteloverdracht door einde huurperiode. Hier heeft hij alleen aangegeven dat de plinten vastgezet moesten worden. Verder geen op of aanmerkingen gehoord.  Na onze check al de sleutels ingeleverd en achteraf komt die met een waslijst aan punten die gerenoveerd/hersteld moeten worden op mijn kosten. Zoals d ... Lees meer

ma
mauriceW73 - Jul 8, 2024 om 11:45
Huishouden & energie

Wat is de beste plaats voor een rookmelder en hoeveel per verdieping?

Is het aan te raden om op elke slaapkamer of vertrek een rookmelder te monteren en wat is de beste plaats aan het plafond?? Bij de deur ? In het midden?? Lees meer

Bl
BlueSee - Jul 8, 2024 om 20:31
Huishouden & energie

Karcher: service zeer slecht

De service bij Karcher is zeer slecht: er wordt niet gereageerd, ook na diverse herinneringen. Indien je belt sta je meer dan 45 minuten in de wacht. Ik wil een kappotte baterij vervangen maar tot op heden niet gelukt (4 weken wachttijd). De diverse revieuws van Karcher zijn dramatisch dus er is iets aan de hand. Lees meer