ss
door ssmmon Dec 23, 2003 om 10:35
Computers & telefonie

Problemen Packard Bell I-Xtreme 4001

Zijn er mensen die ook problemen hebben met de bijgeleverde software om software te kunnen herstellen? Bij mij werkt het in ieder geval niet! Het enige wat PB doet is de MasterCD's (tot 2 keer toe!) opsturen, maar het probleem echt oplossen is er niet bij!

519 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

webzapper
door webzapper - Apr 16, 2004 om 12:21
207 Antwoorden / 4 Vragen
0

Op de site van Packet Bell (http://support.packardbell.nl/pri/index.php?PibItemNr=platform_J6n) staat in faq hoe je moet handelen als de master CD niet goed werkt. Dat lijkt me het geval. Daar zijn ook patches en updates te vinden. Als je nog garantie hebt zou ik eerst even contact zoeken met de handelaar. Is de goede update niet beschikbaar, dan is het mogelijk dat enkele drivers niet meer goed zijn. De laatste drivers kun je vinden op www,tweakers.net.

Overigens je bent vast niet vergeten van CD-Rom te booten met de master cd in de speler.
Dat moet in bios zijn ingesteld

succes!

ss
door ssmmon - Apr 16, 2004 om 12:21
2 Antwoorden / 1 Vragen
0

Het is niet zo zeer dat de MasterCD niet werkt, echter is er standaard programmatuur meegeleverd zoals smartrestore en snapsys die hun input halen van de harde schijf waar op een aparte, verborgen partitie alle programmatuur staat. Dit werkt voor geen meter, en de "helpdesk" weet hier ook geen raad mee!

dorreweert
door dorreweert - Apr 16, 2004 om 12:21
13 Antwoorden / 0 Vragen
0

Je moet die cd samen met een diskette gebruiken die ook bij je pc is geleverd t is een rooie diskette. maar als je hem gebruikt wordt alles op je pc teruggezet naar het origineel, je hd wordt helemaal leeg gehaald en alle software die bij de pc hoort wordt opnieuw geinstalleerd. je kunt van deze mastercd geen losse programmas installeren. je moet bij paccardbell dus kiezen alles of niets.

ss
door ssmmon - Apr 16, 2004 om 12:21
2 Antwoorden / 1 Vragen
0

Maar ik heb helemaal geen diskettes of CD's ontvangen bij het uitleveren!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

het rooie draakje
het rooie draakje - Jun 14, 2024 om 14:52
Geldzaken & recht

Aflossing lening bij Vesting Finance van NN

Onlangs hebben wij een aflosnota bij Vesting Finance opgevraagd om onze lening ( die ze ovegekocht hebben van Nationale Nederlanden ) vervroegd te kunnen aflossen.
Deze is netjes opgestuurd en door ons betaald. We hebben hier verder geen bewijs van gekregen.
Na gebeld te hebben was hun antwoord : Kijk maar op BKR... ( en daar staat hij een maand na inlossen nog steeds op "lopend")
... Lees meer

mathijs_b
mathijs_b - Jun 14, 2024 om 14:47
Geldzaken & recht
Vlak voor bezorgmoment verandert PostNL het tijdstip naar 'zelf afhalen'.

Vlak voor bezorgmoment verandert PostNL het tijdstip naar 'zelf afhalen'.

Vlak voor afgesproken bezorgmoment verandert postNL van bezorgtijd 14:10-16:10 naar 'zelf afhalen' bij afhaalpunt. Bij het afhaalpunt vertelden ze dat dit héél veel gebeurt. PostNL doet er niets aan.   Mogelijk is het luceratief voor de bezorger die alles op afhaalpunt dumpt en zo dubbel zoveel pakjes kan "afhandelen".   De verzender kan er niets aan doen en voor post NL wil er n.m.m. nie ... Lees meer

Sk
Skyrider - Jun 10, 2024 om 17:20
Auto & vervoer

Auto verzekeren bij FBTO.

Ik wil mijn nieuwe elektrische auto verzekeren bij FBTO. Krijg ik het volgende antwoord van FBTO terug. 

Op basis van je leeftijd en het vermogen van je auto kunnen we de auto niet verzekeren. 

Lees meer