poohhey
door poohhey Sep 6, 2006 om 00:28
Computers & telefonie

Raadselachtige telefoontjes

Vandaag ben ik 5 keer gebeld, ongeveer om de 2 uur. Op het scherm verschijnt het volgende nummer: +331303**211, ik heb 2 cijfers vervangen door sterretjes voor de privacy. Als ik op neem hoor ik een toon alsof er aan de andere kant de telefoon over gaat, maar toch niet precies dat geluid.  Als ik wat zeg krijg ik geen teken van leven. Ik heb later geprobeerd het nummer terug te bellen maar dan is het in gesprek. Het nummer is via "zoek op nummer" niet te achterhalen, 33 lijkt me het toegangsnummer van frankrijk maar maar ik weet niet wie me daarvandaan zou willen bellen. Wie weet wat dit is?

572 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Sep 6, 2006 om 01:28
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik vermoed dat u 'slachtoffer' bent geworden van een ingewikkelde constructie die belhuizen (in het buitenland) hanteren om zo goedkoop mogelijk te bellen. Waarschijnlijk is uw telefoonnummer in dat circuit terechtgekomen. Het nummer komt inderdaad uit Frankrijk. U bent niet de enige die er last van heeft, het komt vooral (helaas) ook des nachts voor.

ve
door verwijderd - Sep 6, 2006 om 09:17
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik heb geen oplossing voor je, maar wel waarschijnlijke de oorzaak:


Uit het AD van 15 augustus:


GESTOORD VAN SPOOKBELLERS


(het hele bericht via deze link)


http://www.ad.nl/binnenland/article545218.ece


Linda

ve
door verwijderd - Sep 6, 2006 om 09:35
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Het telefoonnummer correspondeert met het Franse departement Bouche-du-Rhone (omgeving Marseille). Is er wellicht iemand uit uw kennisen- of familiekring op vakantie in Zuid Frankrijk, die u wellicht probeert te bereiken?

't Is maar een ideetje?

Mvgr - B



ve
door verwijderd - Sep 6, 2006 om 12:58
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Vaanuit en naar buitenland kun je beter SMS jes versturen, goedkoper en komen ook aan.


 

ve
door verwijderd - Sep 6, 2006 om 13:21
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

@ Gozik,

Soms kun je beter de fiets pakken, dan met de auto, want in de stad ben je soms sneller fietsend. Maar wel opletten voor overstekende tapirs.

Nog een antwoord waar je niets aan hebt :-)

Mvgr - B



ve
door verwijderd - Sep 6, 2006 om 21:31
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hoi


Ik weet niet bij welke provider u bent maar als u bij de kpn bijvoorbeeld bent dan gewoon die opbellen en het laten onderzoeken.


groeten Pascal

ve
door verwijderd - Sep 6, 2006 om 21:54
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Bedankt voor jullie reacties. Sinds afgelopen nacht 4 minuten voor 2 heb ik geen telefoontjes meer gehad. Ik heb wel kennissen in het departement bouches du rhone. Misschien weet iemand nog een franse site waar je nummers kan terug zoeken? Maar eerlijkgezegd kan ik me nauwelijks voorstellen dat ze daarvandaan naar mijn 06 bellen. Probleem opgelost, raadsel blijft

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ma
Marleen Robben - Sep 30, 2024 om 20:49
Winkels & webshops
Ski jas is ingescheurd,

Ski jas is ingescheurd,

Mijn kleindochter heeft een ski jas van het merk Burton, het stof is ingescheurd,( niet bij een naad, )
ze is terug geweest in de winkel, die hebben contact gehad met de leverancier,
maar die wil niets vergoeden, 
de winkel heeft nu mede gedeeld, dat zij het mag laten maken en zij dat dan terug aan haar betalen.
maar daar is niets aan te repareren, de stof is ingescheurd.  w ... Lees meer

Jo
Johnni73 - Feb 25, 2024 om 14:11
Geldzaken & recht

Verplicht verhuizen na grondige renovatie

Ik moet verplicht verhuizen binnen 1 jaar, echter ben ik meer gaan verdienen en ben ik gaan samenwonen, dus volgens de woningbouw verdien ik nu teveel voor een sociale huurwoning, ook krijg ik geen urgentie, dus een ander huis vinden in dezelfde buurt gaat niet meevallen, ook zal ik een veel duurder huurhuis moeten gaan zoeken. heb je nog rechten in deze situatie ?, want zij willen mij hier weg he ... Lees meer

Ka
KassaTim - Sep 25, 2024 om 22:43
Geldzaken & recht

Kan een bedrijf mij na 2,5 jaar nog een factuur sturen?

Beste mensen van "Vraag & Beantwoord",

Ik zit met het volgende probleem: begin van het jaar 2022 tm 6 april 2022 heb ik een verbouwing gehad thuis. Hierbij is onder andere de badkamer vernieuwd. Het probleem gaat over de douchecabine die ik daarvoor gekocht heb.

Op donderdag 12 september 2024 (dus zo'n 2 jaar en 5 maanden nadat mijn verbouwing voltooid was) ontving ik ee ... Lees meer