gr
door groovymaster May 11, 2006 om 14:29
Computers & telefonie

Reparatie Bedrijven, wie kent ze? en welke is het goedkoopst?

Hallo, ik ben michiel van delft


en ik heb een kapotte motorola V3 Razr Silver.


Het scherm is kapot (BINNENSCHERM) maar ik heb gehoord, dat die aan elkaar zitten, en dus allebij worden geleverd, er zit een scheur in, en dat moet dus vervangen worden, nou heb ik hem opgestuurt naar Solid Vision BV. daar moet ik 180 euro betalen, om het toestel weer werkend en goed thuis te krijgen, dat vind ik aanzienlijk duur, dus ik heb zitten googlen, om een paar andere reparatie bedrijven te vinden, dit zijn ze:


-http://www.fixsupport.nl/ (alleen buiten de garantie, 90 euro reparatie beeldscherm)


-http://www.gsmdokter.nl/rotterdam/rotterdam.html (C.A. 90 euro)


ik ben nog jong, dus ik moet op mijn geld letten, ik weet niet veel reparatie bedrijven, en ik zou het fijn vinden, als iemand mij hiermee zou willen helpen.


dank u!


michiel van delft


PS!!!! Het is ook goed als het aleen de schermpjes zijn, dan zet ik ze zelf wel inelkaar

1208 9 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

wi
door wippie - May 11, 2006 om 14:43
260 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik ben jong dus ik moet op mijn geld letten. Denk je dat andere wat oudere inwoners van dit landje niet op hun geld moeten letten? Daarbij ben je ook om het even netjes te zeggen, ONGEDURIG. Wie weet zijn er anderen al aan het uitzoeken wat eventueel voor jou een oplossing zou kunnen zijn. Maar om drie keer dezelfde vraag te stellen binnen 12 minuten is enigzins overbodig. Waarvan akte.

heremietkreeft
door heremietkreeft - May 11, 2006 om 14:51
16959 Antwoorden / 202 Vragen
0

Kijk eens in de Gouden Gids. Of zoek een electronica hobbyist in eigen omgeving.


Een ander advies is: probeer een motorola V3 Razr Silver te pakken te krijgen waarvan het scherm niet defect is doch een ander onderdeel of mogelijk nog beter, als je het toch zelf in elkaar kunt zetten: probeer het scherm zelf te bestellen. Zeld doen is uiteindelijk altijd het goedkoopste.

ijzerbroot
door ijzerbroot - May 11, 2006 om 14:52
460 Antwoorden / 6 Vragen
0

buitendien: ik lees toch duidelijk dat 't al bij een reparateur ligt... Eerst denken, dan doen?

sunset_1
door sunset_1 - May 11, 2006 om 15:36
265 Antwoorden / 22 Vragen
0

Ik neem aan dat je weet dat wanneer je je toestel niet laat repareren door Solid Vision je wel de onderzoekskosten moet betalen toch?


Buiten dat: wanneer je de reparatie door Solid Vision uit laat voeren dan blijft je fabrieksgarantie waarschijnlijk gewoon van kracht, zij zijn immers een door Motorola erkend reparatiebedrijf.

stacey
door stacey - May 11, 2006 om 23:23
10352 Antwoorden / 12 Vragen
0

Heb nog een site gevonden die reparatie`s doet, 


informeer hier eens naar de kosten........


 


http://www.gsm-stuk.nl/


Succes

gr
door groovymaster - May 11, 2006 om 23:25
7 Antwoorden / 1 Vragen
0

hallo


dat ik de vraag PERONGELIJK 3 keer heb gesteld, was een foutje, want ik dacht dat het niet gelukt was, zeur daar dan niet zo over.


btw, hij ligt al bij de reperateur, dus? dat kost 180 euro! man denk na, dan heb ik hem nog liever kapot thuis dan dat ik dat betaal.


dus denk aub ff na voordat je nutteloze antwoorden erop zet, WAAR IK TOCH NIKS aan heb

gr
door groovymaster - May 11, 2006 om 23:28
7 Antwoorden / 1 Vragen
0

Maar ik denk toch wel, dat ik het meeste ben die op mijn geld moet letten! wat denk je nou, dat ik meer geld heb dan een ouwe van 30 ,40? denk je dat ik zo maar alles koop? nee dus...


ongedurig, man, denk ff na voordat je wat zegt, want hier help je me niet mee, maar dat was volgens mij je bedoeling ook niet, alleen maar iemand afkraken als iemand iets verkeerd doet of zegt...


wat heb ik daar aan?


niks dus..


danku

gr
door groovymaster - May 11, 2006 om 23:32
7 Antwoorden / 1 Vragen
0

dat ik de kosten voor het nakijken moet betalen, is niet zo'n probleem, want met andere instanties ben ik toch ongeveer 90 euro goedkoper uit, die 25 euro moet dan maar,


ik heb dan nog WEL garantie op mijn motorola, maar niet meer op mijn scherm, maar dat krijg ik dan weer van het bedrijf waar ik het schermpje koop, dus er veranderd niks


 

in
door inpacto - Jun 7, 2006 om 08:12
2 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hier is er nog 1


www.repairyourphone.nl ( prijs circa 75 )


 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Vl
VloertjeVanKwantum - Sep 28, 2024 om 21:24
Geldzaken & recht

Kwantum vloer

Hallo,

Enkele weken geleden een nieuwe vloer incl leggen bij Kwantum aangeschaft voor mijn nieuwe appartement ondanks dat de geadverteerde prijs niet helemaal overeen kwam met waar voor werd geadverteerd.
Er kwamen namelijk nog een boel extra kosten bij zoals twee ondervloeren, tape etc. Kwaliteit en garantie waren de magic woorden en anders zou het niet gelegd worden. Want zonde ... Lees meer

Ka
KassaTim - Sep 25, 2024 om 22:43
Geldzaken & recht

Kan een bedrijf mij na 2,5 jaar nog een factuur sturen?

Beste mensen van "Vraag & Beantwoord",

Ik zit met het volgende probleem: begin van het jaar 2022 tm 6 april 2022 heb ik een verbouwing gehad thuis. Hierbij is onder andere de badkamer vernieuwd. Het probleem gaat over de douchecabine die ik daarvoor gekocht heb.

Op donderdag 12 september 2024 (dus zo'n 2 jaar en 5 maanden nadat mijn verbouwing voltooid was) ontving ik ee ... Lees meer

Ka
Karina Kamp - Sep 28, 2024 om 13:47
Computers & telefonie

(On)bereikbaarheid Postnl voor bezorgklachten

Waarom is Postnl onbereikbaar voor klachten van mensen met een visuele handicap?
Mijn alleenwonende zwager (68 jaar) is visueel gehandicapt en zeer slecht ter been. Hij heeft daarom geen internet of mobiel. Hij heeft klachtenover de bezorging van zijn post. Die kunnen alleen via een chatbox worden ingediend.
Wij proberen hem te helpen, door te vragen of Postnl heb kan bellen hierover, ma ... Lees meer