rh
door rhaye1 Oct 23, 2005 om 11:44
Computers & telefonie

Slechte ontvangst router (draadloos netwerk PC)

Wij hebben sinds 1 oktober draadloos internet via Casema,  wij hebben via de site een router besteld van het merk Sitecom WL-114. De eerste 2 weken ging de ontvangst prima vanuit de meterkast. Tot bij ons in de buurt een soortgelijk netwerk is opgestart. De beneden ontvangst is nagenoeg helemaal weg.  Dus voor ons is nu de enige mogelijkheid om de router op de werkkamer neer te zetten waar ook de pc staat en hem te verbinden met een kabel naar de modem beneden. Niet echt ons idee van draadloos. 


Ook heb ik beneden de router uit de meterkast gezet.


Heb 13 kanalen op de router,  advies was om ze allemaal af te gaan en te kijken bij welke hij het sterkste signaal gaf. Dat is er alleen op 3 kanalen van de 13 echter als ik dan de router weer aansluit beneden valt hij op een gegeven moment weg.


Een tweede probleem dat hij niet continu het zelfde aantal MBPS doorgeeft via de router.


Wie kan mij hierbij helpen


 

272 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

nu
door nutral - Oct 23, 2005 om 20:19
22 Antwoorden / 0 Vragen
0

Kijk eens of je een tv of bijvoorbeeld een magnetron aan hebt, die willen vaak je ontvangst storen en zeker in de meterkast waar al die kabels van energie liggen. Zulke kabels zorgen voor magnetisme niet veel maar genoeg om minder ontvangst te krijgen. Het is over het algemeen bekend dat een draadloosnetwerk niet altijd optimaal werkt, het best is als je een gamer of downloader bent geen draadloos internet te nemen.

ma
door macgarfield - Oct 24, 2005 om 23:35
6 Antwoorden / 0 Vragen
0

Doe is een complete nieuwe setup met alles opnieuw aanmelden op de router etc etc etc. De mogelijkheid (hoe klein dan ook) bestaat dat iemand uit de buurt inlogt op jou modem en daardoor alles kan afsluiten. Je kent ze wel die jongens die met een netstumbler rondrijden tot ze een netwerk vinden wat niet goed beveiligd is. Dus mijn advies een complete nieuwe setup op je router voor al je apps.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Br
Brko - Sep 21, 2024 om 21:58
Geldzaken & recht

Factuur onterecht ontvangen

Situatie:
- onlangs is er lekkage geweest op de 2e verdieping en is er een bedrijf gebeld, deze zouden langskomen en kijken of het ook hersteld kan worden (kapotte dakpan?). 
- het bedrijf is geweest maar ze hebben de dakpan niet rechtgelegd, ze zijn met ladder niet verder gekomen dan de dakgoot aangezien ze het een te stijl dak vonden
- er blijkt meer aan de hand te zijn dan allee ... Lees meer

Ho
Houtwerf10 - Sep 21, 2024 om 19:40
Auto & vervoer

OV saldo verlopen card online terugvragen

OV saldo verlopen card online terugvragen lukt van geen kant. Je komt in een cirkel terecht, steeds kom je weer uit aan het begin. Lees meer

Frank Sc
Frank Sc - Dec 28, 2023 om 18:14
Huishouden & energie

Ik heb een brief van Pluto BV Termination Experts n.a.v. een opzegging bij Eigen

Ik heb een brief van Pluto BV Termination Experts n.a.v. een opzegging bij vereniging Eigen Huis. Ik was in de veronderstelling dat ik dit via het contactformulier van Eigen Huis deed, maar nu doet deze partij zich voor alsof zij een brief hebben geschreven voor mij, incl. kosten en aanmanning. Kent iemand deze firma? ... Lees meer