mn
door mnl Jun 3, 2009 om 13:15
Computers & telefonie

Sms vanuit buitenland per 1 juli a.s goedkoper.

Beste Kassalezers, Per 1 juli a.s verlaagt men de prijs van een smsje, binnen Europa, naar maximaal 13 eurocent. Hoe kan het dan zo zijn dat KPN met 13,1 eurocent komt? Maximaal is maximaal voor mij. Daar ik zeker niet de enige KPN Prepaid gebruiker ben, vraag ik mij af of zij dus zo toch meer binnen halen dan afgesproken is. Mag dat dan zomaar? Ik val echt niet voor mijzelf over die 0,01 eurocent maar het gaat mij om het niet volgen van afspraken. Het zou ook incluxief administratie kosten zijn enz. dus daar kunnen zij zich ook niet achter verschuilen. Wie kan mij hier meer oververtellen? Alvast bedankt voor de moeite!

167 8 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Jun 4, 2009 om 19:23
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Zou je me ook willen vertellen hoe KPN denkt een tiende van een cent denkt te gaan innen? Als je deze maand 10 sms'en stuurt dan zou je een hele cent extra kwijt zijn !!!

Eigenlijk van de zotte dat ik hier ga zitten beantwoorden voor 0,1 cent.



ve
door verwijderd - Jun 4, 2009 om 23:47
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Jammer dat je zo reageert edwardus. Ik val ook niet dood over een cent, maar nogmaals wij zijn echt niet de enige die KPN Prepaid gebruiken en op deze manier incasseert de KPN toch stiekem meer dan maximaal afgesproken is. De afspraak geldt niet voor een maand! Toch bedankt voor de reactie.

ve
door verwijderd - Jun 5, 2009 om 00:45
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Tja misschien moet je het maar aan Viviane Reding voorleggen.
Overigens ben je misschien niet geheel juist geïnformeerd, want per 1 juli mag een SMS versturen in de EU niet meer kosten dan €0,11 excl. BTW. KPN houdt zich dus tot op de tiende cent hieraan.


ve
door verwijderd - Jun 5, 2009 om 01:47
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Laatst gelezen bericht hierover in de Telegraaf d.d 30 mei j.l onder "Beltips" pagina 8: maximaal 13 cent (incl.btw) verzenden van sms vanuit het buitenland maar binnen de EU. Van KPN sms ontvangen: 13,1 cent. Nogmaals bedankt voor de reacties.

ve
door verwijderd - Jun 5, 2009 om 02:19
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

@ mnl:

Wel eens gehoord van het aloude gezegde:"De krant brengt de leugens in het land"?

Welk weldenkend mens neemt De Telegraaf nu nog serieus? Die waren in de oorlog al fout en nu nog vaak. Rekenen is nog nooit een sterke kant geweest bij die lui. De 13 cent is luiheid en wishful thinking van een redacteur.

Wanneer bepaalt wordt dat een SMS niet meer mag kosten dan 11 ct excl. b.t.w., dan wordt dat 13,09 ct incl. b.t.w. De tijd zal je leren of KPN niet ieder SMS-je afzonderlijk incl. b.t.w. berekent doch dat alle kosten excl. b.t.w. (dus SMS à 11 ct) bij elkaar geteld worden en aan het eind de verschuldigde b.t.w. bij het totale excl. b.t.w. bedrag opgeteld wordt. Dan kom je niet aan 13,1 ct per SMS zoals De Telegraaf schrijft.

En jij laat je door die sensatiekrant op stang jagen? Schop die krant gauw de deur uit!

Hardware ERror MAN.



ve
door verwijderd - Jun 5, 2009 om 02:58
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Beste hrdwerrorman, Ik zal het eerste smsje vanuit het buitenland goed in de gaten houden wat er afgeschreven is.(Prepaid is per sms).Bedankt voor de uitleg, (heb er niet veel aan) en wat de Telegraaf betreft: er zit altijd een grond van waarheid in.

ve
door verwijderd - Jun 5, 2009 om 07:57
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hoe bedoel je "heb er niet veel aan"?
Welk deel van "€0,11 excl. BTW is 13,1 cent incl BTW" begrijp je niet?



ve
door verwijderd - Nov 24, 2009 om 16:14
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Waar mensen al niet over kunnen vallen.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ri
Rick van Oosten - Sep 17, 2024 om 23:02
Vakantie & reizen

Kan Booking.com alles maken?

Ik had een hotel geboekt voor 5 nachten.  Nu wil ik 1 nacht eerder weg. Voor het hotel geen probleem, maar Booking.com verhoogt de totaalprijs met 50%. Dat is toch misdadig???? Lees meer

Wi
Wim-Bart - Sep 19, 2024 om 14:45
Computers & telefonie

Delta kabel wil niet opleveren terwijl buren al maanden Delta hebben

Gechte,

2,5 jaar geleden is de kogel door de kerk en krijgen we Delta Kabel in Vianen. Na de nodige hobbels is onze wijk een paar maanden geleden opgeleverd.

Nu was er bij de oplevering van mijn adres iets fout gegaan, geen licht in de kabel of zo iets, maar daar is een monteur voor langs geweest. En boel (Volgens Circet) netjes afgemeld op 22 juli.

Afijn een week ... Lees meer

Du
Duifje123 - Sep 15, 2024 om 19:00
Geldzaken & recht

BKR registratie

Hi!

Mijn vader heeft een BKR registratie lopend, met een bedrag van 0 euro. Een codering A2 staat hierbij. Dit vinden wij best wel gek. Aangezien het een schuld uit 2008 zou betreffen. In de tussentijd heeft hij onder bewind gestaan en in de WSNP gezeten. Een eventuele schuldenlijst kan ik opvragen bij de bewindvoerder aangezien zij claimen gegevens 7 jaar te bewaren. 

Echte ... Lees meer