ke
door keith Feb 1, 2006 om 19:11
Computers & telefonie

Speedtouch 121g problemen

Mijn speedtouch 121g USB stick wordt bijzonder heet. Na enige tijd, altijd als er IP aktiviteit plaats vindt komt het regelmatig voor dat windows XP crasht. Zijn er meer mensen met een dergelijke ervaring?Of ligt het aan mijn exemplaar.
Ook heb ik maar al te vaak problemen dat mijn PC geen IP nummer krijgt toegewezen of geen gateway. Ik ben het langzamerhand een beetje zat om op de grond naast de meterkast te gaan zitten(, met een UTP kabel van 2m) Mijn modem zit op kanaal 4. In de omgeving meet ik andere zenders op kanaal 1 en 9.

410 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

NatureTravel
door NatureTravel - Feb 6, 2006 om 14:55
646 Antwoorden / 8 Vragen
0

Het is niet gebruikelijk dat een 121g USB-stick heet wordt. Meest waarschijnlijk is er iets mis met de stick. Ik adviseer u de stick niet meer te gebruiken en terug te gaan naar de winkel voor een vervangend exemplaar.


Als u de stick toch blijft gebruiken, dan zou uw USB poort hierdoor beschadigd kunnen raken. Niet doen dus!

ke
door keith - Feb 7, 2006 om 20:42
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

Dank voor dit advies. Ik heb nog wel even geexperimenteerd door mbv het 121g monitor programma de zendersterkte iets lager te zetten (via configuration -> Advanced) . Die stond maximaal, maar ik merk weinig verschil in de hitte ontwikkeling van de stick.

aa
door aapje1963 - Jul 7, 2006 om 19:13
3 Antwoorden / 3 Vragen
0

lees mijn verhaal ik heb het er net opgezet, je komt er niet vanaf, die 121g is troep, had men de 120g maar gehouden, ik heb een groot verhaal al maanden loopt het, dus als je wilt lezen, kijk dan begin dit stukje forum....


 


arnold

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ho
Houtwerf10 - Sep 21, 2024 om 19:40
Auto & vervoer

OV saldo verlopen card online terugvragen

OV saldo verlopen card online terugvragen lukt van geen kant. Je komt in een cirkel terecht, steeds kom je weer uit aan het begin. Lees meer

Frank Sc
Frank Sc - Dec 28, 2023 om 18:14
Huishouden & energie

Ik heb een brief van Pluto BV Termination Experts n.a.v. een opzegging bij Eigen

Ik heb een brief van Pluto BV Termination Experts n.a.v. een opzegging bij vereniging Eigen Huis. Ik was in de veronderstelling dat ik dit via het contactformulier van Eigen Huis deed, maar nu doet deze partij zich voor alsof zij een brief hebben geschreven voor mij, incl. kosten en aanmanning. Kent iemand deze firma? ... Lees meer

Be
Benni - Sep 17, 2024 om 13:25
Huishouden & energie

Moet een winkel je ook helpen als de garantie verlopen is

Hallo,

Wij hebben een plisségordijn gekocht bij Kwantum. Die hield ons lang aan het lijntje wat betreft reparatie. Toen kwam de aap uit de mouw: de garantie was verlopen (met 3 maanden). Maar dat was nog niet alles. Toen we vroegen of er een (uiteraard betaalde) monteur kon komen, werd dit geweigerd. De monteur repareert "immers" enkel binnen de garantietermijn?

Wij vinden d ... Lees meer