majok
door majok Oct 12, 2005 om 07:59
Computers & telefonie

Tele 2 digitale telefonie

Tot nu toe maak ik gebruik an het abonnement van KPN (18,36 euro per maand) en het bellen via Tele2 (7,95 per maand + alleen starttarief, dus de gesprekken voor 0 ct). Nu komt Tele2 met digitale telefonie, waarbij ik voor 17,95 per maand en voor een starttarief van 4,0 cts. (gesprekken onbeperkt 0cts.) klaar ben (Internet heb ik via @Home en dat wil ik ook zo laten).


Kan iemand mij vertellen over de ervaring met dit abonnement van Tele2 (dus alleen de digitale telefonie).


En vooral: ik lees niets op de site van Tele2 over nummermelding in Telefoongids, en het afluisteren van voicemailberichten en ook niet over het bellen naar 0800 en 0900-nummers.


Hoe zit dat dan?


De site is hier erg onduidelijk over, bovendien werkt de software om je aan te melden niet goed en blijf je steken...


Bedankt alvast

300 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

de
door deefdeef - Nov 1, 2005 om 15:18
6 Antwoorden / 1 Vragen
0

ik heb vorige week het tele2 digitaal pakket aangevraagd via het internet en bij het invullen van de vragenlijsten,komje op een gegeven moment bij een scherm waarin ze vragen of jij je nummer geheim wil houden of datje wil dat het nummer opvraagbaar is via telefoongids en/of nummerinformatie.


zover alsik kan vinden kun je gewoon 0800 en 0900 nummers bellen. alleen over voivemailberichten weet ik niet zeker. ik ga met het digitale pakket adsl en telefoneren via tele2 en zeg mijn abonnement op bij de kpn zodat ik niks meer hoef te betalen aan de kpn. Tele2 neemt mijn nummer over van de KPN (nummerportering net als bij mobiele telefoonnummers)


 


ik hoop dat je hier wat aan hebt.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ri
Rick van Oosten - Sep 17, 2024 om 23:02
Vakantie & reizen

Kan Booking.com alles maken?

Ik had een hotel geboekt voor 5 nachten.  Nu wil ik 1 nacht eerder weg. Voor het hotel geen probleem, maar Booking.com verhoogt de totaalprijs met 50%. Dat is toch misdadig???? Lees meer

Wi
Wim-Bart - Sep 19, 2024 om 14:45
Computers & telefonie

Delta kabel wil niet opleveren terwijl buren al maanden Delta hebben

Gechte,

2,5 jaar geleden is de kogel door de kerk en krijgen we Delta Kabel in Vianen. Na de nodige hobbels is onze wijk een paar maanden geleden opgeleverd.

Nu was er bij de oplevering van mijn adres iets fout gegaan, geen licht in de kabel of zo iets, maar daar is een monteur voor langs geweest. En boel (Volgens Circet) netjes afgemeld op 22 juli.

Afijn een week ... Lees meer

Du
Duifje123 - Sep 15, 2024 om 19:00
Geldzaken & recht

BKR registratie

Hi!

Mijn vader heeft een BKR registratie lopend, met een bedrag van 0 euro. Een codering A2 staat hierbij. Dit vinden wij best wel gek. Aangezien het een schuld uit 2008 zou betreffen. In de tussentijd heeft hij onder bewind gestaan en in de WSNP gezeten. Een eventuele schuldenlijst kan ik opvragen bij de bewindvoerder aangezien zij claimen gegevens 7 jaar te bewaren. 

Echte ... Lees meer