di
door dina81 Mar 12, 2007 om 12:44
Computers & telefonie

Versatel / tele2 nieuw 2 jarig abonnement?

Ik ben sinds oktober 2005 bij versatel (of tele2 compleet met voetbal) Nu was er in het begin een proefperiode van de televisiezenders.  In juni 2006  kon ik aangeven of ik deze zenders wilde behouden, anders zou ik alleen nog maar nederland 1, 2 en 3 kunnen ontvangen. Ik heb dus via een menu op de televisie aangegeven dat ik dat wilde. Ik ging ervan uit dat het om een voortzetting van het abonnement ging. Wat ik echter niet wist,  en wat ook niet duidelijk was, was dat ik dan vanaf juni 2006 weer aan een twee jarig abonnement vast zat. Ik wilde juist van dat voetbal abonnement af, maar nu moet ik nog tot 2008 betalen voor voetbal waar ik nooit naar kijk. Ik vraag me af of het hier om een vorm van misleiding gaat, en of ik alsnog in oktober 2007 van dat abonnement af kan.


Met vriendelijke groeten, Dina

248 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

heremietkreeft
door heremietkreeft - Mar 12, 2007 om 12:49
16959 Antwoorden / 202 Vragen
0

hallo dina@ het komt mij voor dat u op basis van de voorwaarden wel degelijk kunt stellen af te zien van het "voetbaldeel". Aangezien tele2 niet onbekend is met afwikkelingsproblemen als éen van de providers met klantonvriendelijke problemen: scrijf een brief, verzend die aangetekend ( u heeft dan bewijs) en stel dat u wel degelijk voortzetting wenst van het abonnement maar uitdrukkelijk zonder het voetbal deel. M.i. zal men daaraan moeten voldoen. Ik vraag me alleen af of u niet erg laat bent met deze vraag, het speelde immers al in juni 2006 dus 9 maanden geleden. En dat lijkt mij in uw nadeel. U heeft klaarblijkelijk "getekent voor de complete voortzeetiing"en helaas, dan zit u daar wel aan vast. In dat geval: nu al het voetbal deel opzeggen en dat ook per aangetekende brief.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

GK
GKHB - Sep 29, 2024 om 06:47
Huishouden & energie

Oxxio: Verbruik gas = Eindstand - Beginstand + factor?

Op mijn jaarnota staat een verbruik van 431 m3 gas. Nu hou ik zelf de meterstanden bij, en kom uit op een verbruik van 422 m3 gas. (Meterstanden kloppen). Dit heb ik teruggekoppeld met Oxxio. Hun reactie:   Wat vervelend dat dit gebeurd is op de jaarnota. Ik heb het voor je nagekeken en dat heeft te maken met de factor waarmee het gas wordt berekend. Dit gebeurd altijd op de jaarnota en de fac ... Lees meer

Vl
VloertjeVanKwantum - Sep 28, 2024 om 21:24
Geldzaken & recht

Kwantum vloer

Hallo,

Enkele weken geleden een nieuwe vloer incl leggen bij Kwantum aangeschaft voor mijn nieuwe appartement ondanks dat de geadverteerde prijs niet helemaal overeen kwam met waar voor werd geadverteerd.
Er kwamen namelijk nog een boel extra kosten bij zoals twee ondervloeren, tape etc. Kwaliteit en garantie waren de magic woorden en anders zou het niet gelegd worden. Want zonde ... Lees meer

Ka
KassaTim - Sep 25, 2024 om 22:43
Geldzaken & recht

Kan een bedrijf mij na 2,5 jaar nog een factuur sturen?

Beste mensen van "Vraag & Beantwoord",

Ik zit met het volgende probleem: begin van het jaar 2022 tm 6 april 2022 heb ik een verbouwing gehad thuis. Hierbij is onder andere de badkamer vernieuwd. Het probleem gaat over de douchecabine die ik daarvoor gekocht heb.

Op donderdag 12 september 2024 (dus zo'n 2 jaar en 5 maanden nadat mijn verbouwing voltooid was) ontving ik ee ... Lees meer