na
door naat9 Aug 25, 2009 om 18:36
Computers & telefonie

Verschil in bellen naar vast of mobiel nummer

Ik overweeg een abonnement te nemen voor mijn mobieltje. Je krijgt dan zoveel gratis belminuten of SMSjes. Maar is er een verschil of ik bel naar een vast of een mobiel nummer? Gaat het beltegoed eerder op als ik naar een 06-nummer bel? Of zijn die tarieven tegenwoordig gelijk?


Ik overweeg SIMPEL, wie weet hoe het daarbij zit?


Alvast bedankt voor de reacties

1127 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

labswans
door labswans - Aug 25, 2009 om 18:53
1918 Antwoorden / 10 Vragen
0

Alles hangt meer af hoeveel minuten u wilt bellen. Het bellen voor u bij abonnement is bellen naar vast en of mobiel gelijk. Behalve naar betaalde servicenummers want dan gaat het sneller en buiten de bundel om. Tevens moet u letten of u betaald per minuut of per seconde. Als u betaald per minuut is het beter om een minuut vol te maken. Betaald u per seconde dan is het de gebelde seconde worden berekend van uw abonnement. Het betalen per seconde is tegenwoordig de minst voorkomende versie.


U overweegt simpel ........... u gaat op de naam af en meer niet. Het bellen is duur en kan veel goedkoper. De vraag is hoeveel gaat u verbellen per maand .


labswans

jcjoppe
door jcjoppe - Aug 25, 2009 om 19:13
279 Antwoorden / 59 Vragen
0

hoi naat, kwil geen reclame maken, maar simyo heeft NU nog een goede aanbieding en eigenlijk ALLES kost 10 cent.lees de site maar goed!!

KLIK

groet, Johan

lekkerisdat
door lekkerisdat - Aug 26, 2009 om 11:50
4299 Antwoorden / 5 Vragen
0

Belminuten lijken leuk bij een abonnement, maar houdt het er rekening mee, dat ze bij vrijwel alle providers de eerste minuut geheel in rekening brengen.
Krijg je 100 minuten en je belt er daar daadwerkelijk 50 van dan heb je het knap gedaan, waarom? Gemiddelde gespreksduur in Nederland is 1,5 minuut.
Waarom je dit niet moet doen is omdat veel mensen de voicemail aan hebben staan, na 4 keer overgaan krijg je die vaak al je hangt weer op 2 sec. verbinding gehad maar je bent de hele minuut kwijt.


Even kijken hoe het bij Simpel ook alweer zit. Daar ronden ze dus altijd op hele minuten af en na je bundel betaal je maar liefst 25 cent per minuut... Het is zeer af te raden dus klant te worden bij Simpel


Ik zou dan eerder inderdaad voor Simyo kiezen, helaas ligt het start tarief  hoog maar ze rekenen tenminste niet in hele minuten.
10 start 10 per minuut en sms afrekenen per seconde. En je beltegoed is onbeperkt geldig, mits je je telefoon éénmaal in de 6 maanden gebruikt.
Bel je weinig is dit vele malen goedkoper als een abonnement, het is een kleine investering in een goede mobiele telefoon. Maar een telefoon op afbetaling en iedere maand 20+ euro betalen ben je vaak uiteindelijk stuk duurder uit...

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Mi
Michael Smeer - May 6, 2024 om 00:16
Huishouden & energie

Gaat de energiemij rekening houden met gehuurde zonnepannelen?

Ik heb een huurhuis van Ymere. Door hen werd mij zonnepannelen te huur aangeboden via Iederzon. Dat was de enige mogelijkheid om zonnepannelen te nemen. In het kader van de groene energie heb ik deze genomen. Dit is een wel  een contract van 30 jaar en daar betaal ik momenteel elke maand ruim 36 euro voor. Deze pannelen leveren overigens lang niet de beloofde opbrengst (Ik verwacht nog niet een ... Lees meer

Quirine van Steijn
Quirine van Steijn - Oct 4, 2023 om 13:50
Geldzaken & recht

Boete betalen bij abbostop

Ik heb per ongeluk via Abbostop.nl mijn koboplus abonnement laten stopzetten. Ik dacht dat ik rechtstreeks bij Koboplus opzegde.
Kreeg direct een mail met een betalingsverzoek van 29.95. Direct gemaild dat het een vergissing was. Viel geen discussie over te voeren. Heb de afschrijving terug laten boeken. Dag later een mail met eis dat ik binnen 7 dagen 29,95 + 12,95 boete moest betalen. Via e ... Lees meer

Gr
Grekoki - May 3, 2024 om 09:47
Computers & telefonie

Welke smartfone maakt mooie foto's?

Ik heb mijn Huawei-telefoon in de trein laten liggen en helaas door niemand "gevonden". Moet dus nieuwe telefoon,gebruik hem het meest om foto's te maken,liefst Natuurfoto's en zo kleurgetrouw mogelijk en was tevreden met mijn Huawei.Denk nu aan Samsung,mijn zus kocht de Samsung A53 5G en gebruikt hem ook het meest het meest om "mooie"foto's te maken en nu zijn de kleuren veel te BLAUW!!! Dus als ... Lees meer