ge
door geldroper Nov 14, 2009 om 16:07
Computers & telefonie

Webcam

mensen met wie ik contact heb via msn in een video gesprek horen mij wel maar niet omgekeerd. We hebben alles getest en volgens de instellingen is alles in orde. Ik heb een acer 8930G. Wie kan mij helpen?

2471 8 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

labswans
door labswans - Nov 14, 2009 om 16:42
1918 Antwoorden / 10 Vragen
0

Het kan ook gebeuren als uw beide niet dezelfde versie hebben van msn.
Probeer dat eens uit .

Het kan ook zijn dat bij u de volume te zacht staat. Zet alle dingen van msn op maximaal. Controleer ook of er nergens een vinkje staat om geluid bij u te dempen

groetjes ,labswans

ge
door geldroper - Nov 14, 2009 om 20:31
5 Antwoorden / 2 Vragen
0

We hebben beide de zelfde versie. Op een gegeven moment was het contact tussen mijn zwager en ik niet meer optimaal. Ik kan hem niet horen, maar hij mij wel. Van zijn kant kan hij zonder enkel probleem met iedereen msn in een video/gesprek!
Ik vermoed dat het probleem in de instelling zijn van de laptop, maar we kunnen echt niks vinden. Naar alle zoekpoging te hebben gedaan, verschijn nu als ik de internetpagina opende dit:

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: range out of order in character class at offset 12 in /var/www/Sor/search_common/application/Bootstrap.php on line 91

Kan iemand mij vertellen wat het is??

labswans
door labswans - Nov 14, 2009 om 20:54
1918 Antwoorden / 10 Vragen
0

[quote=geldroper schreef op zaterdag 14 nov 2009, 20:31]We hebben beide de zelfde versie. Op een gegeven moment was het contact tussen mijn zwager en ik niet meer optimaal. Ik kan hem niet horen, maar hij mij wel. Van zijn kant kan hij zonder enkel probleem met iedereen msn in een video/gesprek!
Ik vermoed dat het probleem in de instelling zijn van de laptop, maar we kunnen echt niks vinden. Naar alle zoekpoging te hebben gedaan, verschijn nu als ik de internetpagina opende dit:

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: range out of order in character class at offset 12 in /var/www/Sor/search_common/application/Bootstrap.php on line 91

Kan iemand mij vertellen wat het is??

heb het in google op laten zoeken. Ik kreeg een melding voor een passende oplossing

Kijk eens even naar de instellingen van je startpagina in IE, misschien zit daar wel het probleem dat hij ingesteld staat als startpagina!!!!!
__________________
{ De meeste computerfouten zitten tussen het toetsenbord en de rugleuning van de stoel }

Dit heet te maken dus dat u het heeft ingesteld als startpagina. Mijn idee is bijvoorbeeld dat u www.startpagina.nl opzoekt en deze dan insteld als startpagina. Dan bent u van deze foutmelding vanaf.

Lees wel als u de foutmelding niet meer krijg

labswans

ge
door geldroper - Nov 15, 2009 om 12:47
5 Antwoorden / 2 Vragen
0

Geen verbetering! Wij hebben deselfde IE pagina, alles hetzelfde! De vorige vermelde pagina is verwijderd.
Contact met mijn zwager is wel mogelijk met koptelefoon, maar niet meer via de geluisdboxen van de laptop. Toen het gebeurd, was mijn kleindochter met hem bezig en verwisseld bewegende emotieons. Vanaf dat moment was er geen "normaal contact" mogelijk.
Alle emotieons zijn verwijderd.
We weten het echt niet meer!

sa
door sandramuys - Nov 16, 2009 om 14:20
6 Antwoorden / 1 Vragen
0

Klinkt misschien gek, maar controleer dat er geen volumeknop op de (bijv) voorkant van de laptop is. Heb dit met een toshiba laptop gehad. Wist helemaal niet dat daar ook een knop was en kon ook niemand horen, terwijl op de computer alles op hard stond.

ge
door geldroper - Nov 17, 2009 om 13:34
5 Antwoorden / 2 Vragen
0

Alles doet het goed op de gesprekken na met andere mensen op msn. Volgens derde, zijn de drivers de schuldigen. Die moeten verwijderd worden voor de geluiden, uitschakelen en opnieuw starten en de drivers worden automatisch gezocht. Jammer genoeg zie ik niet wat er moet verwijderd worden, en opnieuw op drivers downladen lukt niet.....

ge
door geldroper - Nov 27, 2009 om 17:26
5 Antwoorden / 2 Vragen
0

Is er echt niemand die mij kan helpen?? Schijnbaar iets fout met de drivers, maar ik ben geen expert op dat gebied. Alles wat wij verzoeken geeft geen resultaat. Iedereen kan mij horen en zien, maar kan de gesprek van de partner niet horen via de geluidboxen, alleen via de koptelefoon.
Muziek etc...is perfect, gewoon via de geluidboxen of koptelefoon.
Dus er iets fout met mijn acer!!!!!

Help please.....

ge
door geldroper - Nov 27, 2009 om 17:30
5 Antwoorden / 2 Vragen
0

correctie: dus er iets fout.....moet zijn

Dus er is iets fout met mijn acer!!!!!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Pe
Pedro Harmsen - May 3, 2024 om 17:16
Garantie & verzekeringen

Niet geïndexeerde begrafenisverzekering

Onlangs ontdekt: heb een begraf.verzek. van €908 (=2000 gulden) Stopgezet per 1-9-1970. Dus destijds door ouders bijeen gespaard met zuur verdiende centjes. De afgelopen 54! jaar hebben de diverse verzekeringsmaatschappijen hier gigantisch geld mee verdiend. Zie ik daar helemaal niets van terug? Allemaal misschien volgens de regeltjes, maar t blijft bizar! Is daar nog iets aan te doen, want ik v ... Lees meer

Mi
Michael Smeer - May 6, 2024 om 00:16
Huishouden & energie

Gaat de energiemij rekening houden met gehuurde zonnepannelen?

Ik heb een huurhuis van Ymere. Door hen werd mij zonnepannelen te huur aangeboden via Iederzon. Dat was de enige mogelijkheid om zonnepannelen te nemen. In het kader van de groene energie heb ik deze genomen. Dit is een wel  een contract van 30 jaar en daar betaal ik momenteel elke maand ruim 36 euro voor. Deze pannelen leveren overigens lang niet de beloofde opbrengst (Ik verwacht nog niet een ... Lees meer

mooimeisje_25395
mooimeisje_25395 - May 6, 2024 om 15:03
Winkels & webshops

2 stoelen niet goed winkel doet niets wat kan ik nog doen

6 stoelen gekocht bij 2 is de vulling gezakt zouden omgeruild worden maar wordt niet gedaan 
na veel gepraat konden we 6 nieuwe uitzoeken alles op papier gezet 
nu blijkt dat dat ook niet gedaan wordt 
wat kunnen we doen reageren doen ze niet aangetekende brief gedaan 
maar geen antwoord Lees meer