co
door corenwilna Feb 15, 2004 om 11:32
Computers & telefonie

Werkbalk/taakbalk.

Sinds korte tijd ben ik links onderaan mijn werkbalk/taakbalk op het beeldscherm de icoontjes kwijt die normaal stonden naast de "start"knop. Het betreffen hier de icoontjes voor o.a. internet en mailbox.Ik denk dat ik deze icoontjes zelf heb weggegooid bij het verwijderen van cookies. Wie kan mij helpen om deze icoontjes weer teruggeplaatst te krijgen?

490 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

bo
door bouwe_1 - Apr 16, 2004 om 12:39
8 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dit kunt u terugkrijgen door met de rechtermuisknop op de taakbalk te klikken. Ga vervolgens naar "werkbalken" en klik ten slotte de optie "Snel starten" aan. Nu zou het weer moeten werken.

co
door corenwilna - Apr 16, 2004 om 12:39
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

bedankt voor de tip. Als ik echter je opties uitvoer, zegt mijn systeem "Kan werkbalk niet maken".

bo
door bouwe_1 - Apr 16, 2004 om 12:39
8 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dan kunt u het volgende als beste doen:

1. Maak een map aan op uw schijf. (Deze Computer, C-schijf, Bestand, nieuw, en vervolgens map). Noem deze map "snelkoppeling"". Maak in deze map snelkoppelingen naar Internet Explorer en Outlook uw e-mailprogramma. Des gewenst kunt u ook nog andere snelkoppelingen plaatsen naar andere programma's.

Klik vervolgens weer met de rechtermuisknop op de taakbalk en vervolgens de optie "nieuwe werkbalk" in het menu "werkbalken"."Selecteer vervolgens de map met de snelkoppelingen en klik vervolgens op "OK".

De snelkoppelingen moeten nu te zien zijn in de taakbalk. Succes!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

mgroen
mgroen - Jun 23, 2024 om 19:11
Huishouden & energie

bouwer plaatst geen Douche WTW installatie

Ik zit met het volgende:

ik ben koper van een nieuwbouwwoning, onderdeel van een nog te realiseren nieuwbouwproject van in totaal 75 woningen.
Start bouw verwacht najaar 2024. Mijn woning zal voorzien worden van zonnepanelen, warmtepomp en 200 liter boiler. En is geen douche WTW (DWTW) installatie voorzien. Deze wordt ook niet als optie aangeboden in een meerkeuze/meerwerk lijst. ... Lees meer

ma
mauriceW73 - Jul 8, 2024 om 11:45
Huishouden & energie

Wat is de beste plaats voor een rookmelder en hoeveel per verdieping?

Is het aan te raden om op elke slaapkamer of vertrek een rookmelder te monteren en wat is de beste plaats aan het plafond?? Bij de deur ? In het midden?? Lees meer

Op

Zonnepanelen

Wanneer door een brand de buurt vervuild is door rest deeltjes van de verbrande zonnepanelen wie betaald dan het opruimen daarvan iedereen of alleen de vervuiler. Lees meer