sp
door spijker1 Jun 21, 2004 om 19:49
Computers & telefonie

Wie heeft er weleens van scarlett gehoord







wie heeft er welleens van de internetprovider scarlett gehoord en doen ze wel wat ze beloven (hoorde zat ze zonder abonnement van kpn kunnen opereren) en zijn ze echt wel zo goedkoop of zit er weer dat beruchtte addertje onder het gras


met vr.groet spijker1


344 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tuinfreak_1
door tuinfreak_1 - Jun 22, 2004 om 00:25
763 Antwoorden / 1 Vragen
0

Scarlet is een belgisch telecombedrijf, administratie is niet het sterkste punt van scarlet dubbele nota's rekeningen die niet kloppen op het gebied van telefonie (dit is in tros radar terug te vinden), en wat internet betreft zit er wel een klein addertje onder het gras in de voorwaarden wordt genoemd dat als u 20 min niet actief gebruik maakt van u verbinding dan wordt de verbinding verbroken permanent online zijn kunt u dus wel vergeten, ook de prijzen die scarlet ter vergelijking met andere providers op de website plaatst zijn achterhaald veel providers hanteren geen datalimiet meer maar F.U.P. op het moment zijn er ook veel aanbiedingen incl modem en geen aansluitkosten dus scarlet is niet de goedkoopste.


Zoekt u een provider die bij u past probeer dan eens de prijs vergelijkingssite http://elcheapo.nl/ klik op de rubriek internetten aan de hand van u verbruik en postcode geeft deze een overzicht van providers. mocht u een provider hebben kijk dan of u het ook met de voorwaarden.  groeten

dg
door dgloudemans - Jan 15, 2005 om 00:01
3 Antwoorden / 2 Vragen
0

Hey Spijker,


Ik heb sinds juli 2004 een Scarlet aansluiting, en ALLEEN maar ellende, zoals ze zeggen zou ik 250minuten gratsi kunnen bellen, maar toch hebben ze nu al 2 rekeningen gestuurd met toch vaste telefonie, ik bel nog niet eens die 250minuten op..En als je dan belt om een uiutleg te krijgen dan zeggen ze dat ze het eerst willen gaan uitzoeken..Als ik dit had geweten had ik gewacht tot aug2005 dan krijgt Versatel het zelfde pakket voor minder geld..Dus denk er goed over na..Ook de service nadat je bent aangesloten is shit..


Groeten Danny Gloudemans

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Wi
Wim-Bart - Sep 19, 2024 om 14:45
Computers & telefonie

Delta kabel wil niet opleveren terwijl buren al maanden Delta hebben

Gechte,

2,5 jaar geleden is de kogel door de kerk en krijgen we Delta Kabel in Vianen. Na de nodige hobbels is onze wijk een paar maanden geleden opgeleverd.

Nu was er bij de oplevering van mijn adres iets fout gegaan, geen licht in de kabel of zo iets, maar daar is een monteur voor langs geweest. En boel (Volgens Circet) netjes afgemeld op 22 juli.

Afijn een week ... Lees meer

A.
A. Maas - Aug 30, 2024 om 14:44
Geldzaken & recht

Wie is ook opgelicht door scooterrijbewijs.nl? Bedrijf reageert niet...

Mijn zoon wilde binnen enkele weken zijn scooter rijbewijs halen. Deed navraag bij het bedrijf over de beloftes op de site. Na aanmelding bleek dat er maanden tussen theorie en praktijk examen gaan zitten. Hij zou moeten bijbetalen, maar dan nog lukt het niet binnen zijn planning. Hij vroeg hen alles te annuleren en zijn geld terug te storten. De servicedesk medewerker gaf echter geen antwoord op ... Lees meer

Pu
Pumuckl_NL - Sep 16, 2024 om 10:36
Auto & vervoer

Waarom is groeps ticket ns duurder dan dagretour

Waarom heeft de ns zoiets als groepsticked daluren bedacht, is meer dan 2x zo duur dan gewoon kaartje.
Mijn vraag is, wat is nu de goedkoopste optie om van Wijchen naar Den Bosch te reizen?




 



... Lees meer