salute
door salute Oct 24, 2009 om 13:58
Computers & telefonie

Windows 7

in mei 2008 heb ik HP laptop met Windows Vista gekocht. Nu 1 1/2 jaar later komt men met Windows 7. Krijg ik nu deze Windows 7, of moet ik hier zwaar voor gaan betalen. Weet iemand dat?


Voor uw info alvast bedankt.


Salute

499 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

labswans
door labswans - Oct 24, 2009 om 14:08
1918 Antwoorden / 10 Vragen
0

Helaas voor u : u krijgt deze niet gratis. Bij een nieuw aangeschafte ( kort geleden ) pc ,laptop krijgt men een voucher bij voor een gratis upgrade naar windows 7. U heeft deze niet erbij zitten.


groetjes ,labswans

holpen
door holpen - Oct 24, 2009 om 14:26
1416 Antwoorden / 0 Vragen
0

Daar moet je - helaas - zwaar voor betalen. Destijds kreeg je nog geen gratis upgrade-mogelijkheid erbij. De laatste paar maanden wel, maar daar heb jij eigenlijk niets aan.

Maar waarom wil je zo graag naar Windows 7? Als Vista niet goed draait, kan ik me het voorstellen, maar anders... gewoon lekker op Vista blijven.



salute
door salute - Oct 24, 2009 om 14:30
48 Antwoorden / 110 Vragen
0

Holpen, eigenlijk heb je gelijk, ik heb weinig problemen, dus mee door gaan met Vista kan heel goed.


Bedankt en groeten,


Salute


 

holpen
door holpen - Oct 25, 2009 om 00:45
1416 Antwoorden / 0 Vragen
0

Mooi dat Vista dus kennelijk bij jou gelukkig wel goed draait. Je hoort er zoveel slechte berichten over. Zelf heb ik ook nog een systeem waarop het prima draait - eigenlijk nooit problemen mee.

Daarnaast ben ik zelf altijd een beetje huiverig om meteen naar een nieuwe Windows-versie over te stappen. De ervaring leert nu eenmaal dat de eerste versie van een nieuwe Windows niet de meest betrouwbare is (95 werd pas goed vanaf OSR2, 98 pas van de Second Edition, 2000 kende ook maar liefst 4 service packs, XP werd pas echt veel veiliger vanaf SP2...). Ik heb het niet zo op die nieuwe versies van Microsoft....
Hoewel de tests nu lijken uit te wijzen dat Windows 7 toch echt behoorlijk goed in elkaar zit, blijf ik eraan twijfelen, over Vista was men ook eerst laaiend enthousiast.

Maar goed - veel succes ermee!



labren
door labren - Oct 30, 2009 om 23:27
862 Antwoorden / 0 Vragen
0

..Hoewel de tests nu lijken uit te wijzen dat Windows 7 toch echt behoorlijk goed in elkaar zit, blijf ik eraan twijfelen,



ik heb windows 7 op mijn computer staan maar het is een stuk sneller als vista en het is toch anders als vista , het werk perfect tot nu toe alleen er zit geen mail programma meer in ik vindt het beter als vista ben er wel tevreden over ben nog geen problemen tegen gekomen wat betreft drivers maar ja ik heb een nieuwe computer met de i7, en ik heb al gemerkt dat de prijzen nogal varieren vanaf 89 euro tot 120 voor lichste windows 7

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Vl
VloertjeVanKwantum - Sep 28, 2024 om 21:24
Geldzaken & recht

Kwantum vloer

Hallo,

Enkele weken geleden een nieuwe vloer incl leggen bij Kwantum aangeschaft voor mijn nieuwe appartement ondanks dat de geadverteerde prijs niet helemaal overeen kwam met waar voor werd geadverteerd.
Er kwamen namelijk nog een boel extra kosten bij zoals twee ondervloeren, tape etc. Kwaliteit en garantie waren de magic woorden en anders zou het niet gelegd worden. Want zonde ... Lees meer

Ka
KassaTim - Sep 25, 2024 om 22:43
Geldzaken & recht

Kan een bedrijf mij na 2,5 jaar nog een factuur sturen?

Beste mensen van "Vraag & Beantwoord",

Ik zit met het volgende probleem: begin van het jaar 2022 tm 6 april 2022 heb ik een verbouwing gehad thuis. Hierbij is onder andere de badkamer vernieuwd. Het probleem gaat over de douchecabine die ik daarvoor gekocht heb.

Op donderdag 12 september 2024 (dus zo'n 2 jaar en 5 maanden nadat mijn verbouwing voltooid was) ontving ik ee ... Lees meer

Ka
Karina Kamp - Sep 28, 2024 om 13:47
Computers & telefonie

(On)bereikbaarheid Postnl voor bezorgklachten

Waarom is Postnl onbereikbaar voor klachten van mensen met een visuele handicap?
Mijn alleenwonende zwager (68 jaar) is visueel gehandicapt en zeer slecht ter been. Hij heeft daarom geen internet of mobiel. Hij heeft klachtenover de bezorging van zijn post. Die kunnen alleen via een chatbox worden ingediend.
Wij proberen hem te helpen, door te vragen of Postnl heb kan bellen hierover, ma ... Lees meer