boer44
door boer44 Nov 18, 2007 om 11:34
Computers & telefonie

Windows int.exp.schijfbewaker

De laatste paar weken krijg ik vrij regelmatig een pop-up in beeld van windows int. exp. schijfbewaker.Volgens dat geval zou de computer niet optimaal lopen en moet dat daarom installeren.Computer is niks mis mee,dus dat doe ik niet.Klik het steeds maar weer weg zonder ook maar ergens een OK te geven.Hoor het wel meer de laatste tijd dat men er last van heeft.Zijn er hier ook mensen die er last van hebben en er heel misschien een (simpele)oplossing tegen hebben?Virusscan ed  hier Kaspersky en Hitman dus dat wel goed neem ik aan.Verder totaal geen problemen.Alles 100%.

253 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Nov 19, 2007 om 20:50
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Niet installeren.Gewoon wegklikken.Is inderdaad spam.

ve
door verwijderd - Nov 19, 2007 om 21:45
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Moet je eens schijfbewaker in google invoeren, dan merk je dan je niet de enige bent, mooi weg met die rommel.....

ve
door verwijderd - Nov 20, 2007 om 22:32
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Schijfbewaker is geen spam zoals eerder beweerd maar spyware... verders klopt de reaktie wel; NIET installeren is het beste advies dus.

De informatie komt via een website binnen en de webmaster is over het algemeen verantwoordelijk ervoor, aangezien dit via zogeheten banner-ads binnenkomt kan deze gewezen worden op dit feit met het verzoek hier extra aandacht aan te besteden of deze te verwijderen.



ve
door verwijderd - Nov 26, 2007 om 22:45
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Wanneer je deze pop-ups ontvangt wanneer je niet aan het internetten bent (in je browser) of de pop-ups ook ontvangt op legitieme sites is er waarschijnlijk spraken van een infectie.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

wi
wim koelewijn - May 29, 2024 om 13:18
Huishouden & energie

Waspods het meest onzinnige bedenksel...

Ben ik de enige die vindt dat de waspods, met 3 of 4 verschillende  gescheiden ingrediënten het grootst mogelijke onzinbedenksel is?
Met moeite gescheiden in zo'n pod gepropt  en komt dan in de wasmachine binnen no- time weer bij elkaar zodra het omhulsel is gesmolten..en in verhouding giga-duur !! Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer