majok
door majok Feb 26, 2009 om 19:38
Computers & telefonie

Ziggo dvplayer ANP werkt niet..

Goedeavond mensen, ik heb sinds kort (een 2 weken) een probleem bij het afspelen van de videostreams op de startpagina van Ziggo op mijn desktop. Die opent alleen maar met geluid, terwijl er geen beeld is. Het gekke is dat de laptop bij dezelfde handeling wel gewoon beeld geeft..

Ziggo-videostreams worden geopend met ANP dvspeler...maar op desktop opent die dus niet (althans geen beeld), op de laptop wel.
Wat kan het zijn, een instelling verkeerd misschien?

Bedankt voor het meedenken..
Joke



580 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

aurora1
door aurora1 - Feb 27, 2009 om 00:12
15645 Antwoorden / 6 Vragen
0

Dag Joke, als het 2 weken geleden wel goed werkte, kunt u misschien met systeemherstel de pc terugzetten naar een datum van toen het nog goed werkte. Anders de pc misschien eens goed scannen? Ik ben benieuwd of het lukt.


vr.gr. 

majok
door majok - Feb 27, 2009 om 19:32
15 Antwoorden / 28 Vragen
0

goedeavond, heb ik zelf ook al aan gedacht, aan systeemherstel..lukt niet. Trouwens, ik vind het in Windows Visrta moeilijk om eerdere herstelpunten te vinden, de lijst met herstelpunten kan ik niet goed vinden...,maar dat terzijde.

Scannen...ik heb Windows live one care, een betaald alles in een programma, dat alles opspoort, maar die komt niet met een melding..
Toch bedankt voor het meedenken..

Joke



aurora1
door aurora1 - Feb 27, 2009 om 20:51
15645 Antwoorden / 6 Vragen
0

Goedenavond Joke, Kunt u niet naar systeemherstel als volgt: start- alle programma's -  bureau-asseccoires - syteemwerkset - syteemherstel en dan een herstelpunt kiezen? Dwz als systeemherstel wel aanstaat.

Als herstelpunten niet werken is misschien sprake van een virus. U zou nogeens kunnen scannen met het (gratis)programma MBAM, (eerst updaten), eventueel in veiligemodus. Kijk voor systeemherstel ook nogeens op deze link.


 

vr.gr.

badclusters
door badclusters - Mar 4, 2009 om 19:55
69 Antwoorden / 0 Vragen
0

Als u simpelweg elke video wilt openen dan raad i ku aan gratis de VLC player te downloaden deze speelt echt alles af Windows media player heeft veel codecs nodig om alles af te spelen dus download het kleine progje en alles gaat open

majok
door majok - Mar 4, 2009 om 20:47
15 Antwoorden / 28 Vragen
0

beste badclusters, de vlc-player is niet gratis, je moet een sms-je sturen, net als bij de DIVX-player (3 sms-jes a 1,30 euro)..maar dan nog: de videostreams van Ziggo openen automatisch met de ANP-player..het rare is dat die op mijn laptop wel goed werkt (Windows XP; desktop = Vista, maar dag mag m.i. niet uitmaken)..

Bedankt voor je antwoord....



holpen
door holpen - Mar 4, 2009 om 20:51
1416 Antwoorden / 0 Vragen
0

Je advies is op zich prima, alleen de onderbouwing klopt niet helemaal:

VLC Player heeft net zo hard codecs nodig als Windows Media Player. Alleen heeft VLC meteen een hele zwik van deze codecs zelf in het programma geïntegreerd. Nadeel van deze methode is dat VLC niets anders ondersteunt dan datgene wat in het programma wordt meegeleverd (nee, niet waar; er is één soort externe codecs die wel gebruikt kunnen worden). Nu zit er zo ongelooflijk veel in VLC ingebouwd dat je bijna alles inderdaad kunt bekijken....





aurora1
door aurora1 - Mar 4, 2009 om 21:55
15645 Antwoorden / 6 Vragen
0

Misschien vindt u die oplossing via onderstaande links?

 


 


 


 

Overigens vindt het ene scanprogramma soms iets wat het andere programma niet vond. Vandaar mijn suggestie omtrent MBAM.

vr.gr.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

S.
S.Lander - Aug 5, 2024 om 15:09
Winkels & webshops
Berkenbosch Mode

Berkenbosch Mode

Goedendag,

Ik heb bij een webshop winkel 3 jurkjes besteld. De jurkjes heb ik ontvangen. 2 van de 3 jurkjes wijken sterk af qua kleur en 1 jurkje is echt totaal een andere kleur. Namelijk zwart i.p.v. salie groen. Nu wil ik de jurkjes retourneren. Via de mail krijg ik antwoord dat ze de jurkjes niet terug willen nemen, want afgeprijsde artikelen nemen ze niet terug. Wel krijg een 25% ko ... Lees meer

Ri
Rick van Oosten - Sep 17, 2024 om 23:02
Vakantie & reizen

Kan Booking.com alles maken?

Ik had een hotel geboekt voor 5 nachten.  Nu wil ik 1 nacht eerder weg. Voor het hotel geen probleem, maar Booking.com verhoogt de totaalprijs met 50%. Dat is toch misdadig???? Lees meer

Wi
Wim-Bart - Sep 19, 2024 om 14:45
Computers & telefonie

Delta kabel wil niet opleveren terwijl buren al maanden Delta hebben

Gechte,

2,5 jaar geleden is de kogel door de kerk en krijgen we Delta Kabel in Vianen. Na de nodige hobbels is onze wijk een paar maanden geleden opgeleverd.

Nu was er bij de oplevering van mijn adres iets fout gegaan, geen licht in de kabel of zo iets, maar daar is een monteur voor langs geweest. En boel (Volgens Circet) netjes afgemeld op 22 juli.

Afijn een week ... Lees meer