con1
door con1 May 2, 2015 om 07:52
Elektronica & tv

Aansluiten receiver op glasvezel Vodafone

Weet niet zeker of dit de juiste catagorie is voor mijn vraag. Ik heb sinds kort glasvezel via Vodafone en alles is prima verlopen behalve 1 punt. Ik krijg mijn Yamaha RX-V596RDS receiver niet aangesloten. Heb van Vodafone een interactieve box met harddisc. Achterop de box zitten twee tulpaansluitingen en een optische aansluiting. Van alles geprobeerd maar krijg geen geluid uit de radio. De tulpaansluitingen op de box moesten eerst worden geactiveerd door Vodafone en dat is gebeurd. Wel raar trouwens want iedereen heeft toch een radio en je zou verwachten dat zo'n aansluiting altijd geactiveerd is. Wie helpt?

Groet
Con

6141 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

akkerdistel
door akkerdistel - May 2, 2015 om 13:16
1790 Antwoorden / 3 Vragen
0

Via tulp kan ook, sluit deze aan op de in-gang van de versterker, de radiozenders zul je dan vanaf de i-box moeten selecteren.

ro
door ron530 - May 2, 2015 om 14:56
4084 Antwoorden / 17 Vragen
0

De aansluiting voor analoge radio/tv gaat buiten de box om, op het glasvezelmodem is een coax aansluiting te vinden. De box aansluiten op de versterker kan op verschillende manieren middels tulp dan wel optisch, u kiest een ingang bijvoorbeeld aux en in het menu van de versterker kunt u de bron selecteren. Hoe dat voor uw versterker in zijn werk gaat staat in de gebruiksaanwijzing te lezen, heeft u de gebruiksaanwijzing niet meer voorhanden dan is deze vrijwel zeker via het web te vinden.

Succes.

con1
door con1 - May 7, 2015 om 16:06
29 Antwoorden / 28 Vragen
0

Is inmiddels na veel gepruts gelukt en zit weer lekker naar Classuc Jazz te luisteren. Je kan de receiver inderdaad alleen als versterker gebruiken en de interactieve box moet dus altijd aan blijven. Minpuntje van Vodafone maar voor derest werkt alles prima.

ro
door ron530 - May 7, 2015 om 18:22
4084 Antwoorden / 17 Vragen
0

Bedankt voor de terugmelding, mocht u ooit weer ergens niet uitkomen we helpen graag.

pavoordf
door pavoordf - May 7, 2015 om 19:00
519 Antwoorden / 73 Vragen
0

Ik heb net even bij vodafone glasvezel gekeken. Volgens mij leveren ze geen analoog signaal, iets dat je nodig hebt om je Receiver als radio te gebruiken. In dat geval kan je de Yamaha alleen als versterker gebruiken via de optische aansluiting of de tulpstekers. "Radio" moet je waarschijnlijk luisteren via de interaktieve box

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Mi
Michael Smeer - May 6, 2024 om 00:16
Huishouden & energie

Gaat de energiemij rekening houden met gehuurde zonnepannelen?

Ik heb een huurhuis van Ymere. Door hen werd mij zonnepannelen te huur aangeboden via Iederzon. Dat was de enige mogelijkheid om zonnepannelen te nemen. In het kader van de groene energie heb ik deze genomen. Dit is een wel  een contract van 30 jaar en daar betaal ik momenteel elke maand ruim 36 euro voor. Deze pannelen leveren overigens lang niet de beloofde opbrengst (Ik verwacht nog niet een ... Lees meer

Quirine van Steijn
Quirine van Steijn - Oct 4, 2023 om 13:50
Geldzaken & recht

Boete betalen bij abbostop

Ik heb per ongeluk via Abbostop.nl mijn koboplus abonnement laten stopzetten. Ik dacht dat ik rechtstreeks bij Koboplus opzegde.
Kreeg direct een mail met een betalingsverzoek van 29.95. Direct gemaild dat het een vergissing was. Viel geen discussie over te voeren. Heb de afschrijving terug laten boeken. Dag later een mail met eis dat ik binnen 7 dagen 29,95 + 12,95 boete moest betalen. Via e ... Lees meer

Gr
Grekoki - May 3, 2024 om 09:47
Computers & telefonie

Welke smartfone maakt mooie foto's?

Ik heb mijn Huawei-telefoon in de trein laten liggen en helaas door niemand "gevonden". Moet dus nieuwe telefoon,gebruik hem het meest om foto's te maken,liefst Natuurfoto's en zo kleurgetrouw mogelijk en was tevreden met mijn Huawei.Denk nu aan Samsung,mijn zus kocht de Samsung A53 5G en gebruikt hem ook het meest het meest om "mooie"foto's te maken en nu zijn de kleuren veel te BLAUW!!! Dus als ... Lees meer