oi
door oist10 Sep 18, 2004 om 00:21
Elektronica & tv

Camera

ik heb een video camera van mijn schoonvader gekregen om dat hij een nieuwe had gekocht hij deed het nog goed tot een maand of drie geleden .


als ik hem aan zette ging het lampje van bat low knipperen en schakelde hij zich zelf uit ook als ik hem op lichtnet aan sloot bat low en weer uit .


mee naar expert want daar was hij ook gekocht 12 jaar geleden naar gekeken 35,- maar wij kunnen het hier niet vinden moet wij hem op sturen naar grundig maar dat gaat + - alleen aan op sturen en kijken 200,. kosten dus niet de moete waard .


mijn vraag weet iemand van jullie soms wat het is hij geeft elke keer  bat low aan en schakelt uit op bat of op lichtnet maakt niet uit . 

335 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tuinfreak_1
door tuinfreak_1 - Sep 18, 2004 om 00:42
763 Antwoorden / 1 Vragen
0

kijk eens op de site http://www.kieskeurig.nl bij de reviews van de camera (zoeken door merk en type in het zoekvenster te typen) veel voorkomende problemen willen hier nog wel eens vermeld staan.

Een andere optie is om grundig eens een E-mailtje te sturen die weten ongetwijfeld wat er aan de hand kan zijn met de camera.


succes en groeten tuinfreak

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

MartinnitraM
MartinnitraM - Oct 2, 2024 om 15:17
Huishouden & energie

Ben ik verplicht mee te doen aan steekproef Enexis gasmeter?

Een onduidelijke brief gekregen van Enexis om mee te doen aan een steekproef. Deze steekproef stelt vast of mijn gasmeter betrouwbaar meet. Ben ik verplicht daar aan mee te doen en een hele middag thuis te moeten wachten op een monteur van weer een ander bedrijf ? Dus een vrije dag te moeten opnemen hiervoor ? Lees meer

da
daan.s - Mar 15, 2024 om 12:21
Elektronica & tv

Neato robotstofzuiger gekocht bij Albert Heijn, binnen garantie onbruikbaar. Wie is er verantwoordelijk?

Wij hebben Maart 2023 bij Albert Heijn een Neato D8 gekocht voor €199,-. Mooi ding, werkte goed tot een paar weken geleden de app niet meer opstart en verbinding kan maken. Resultaat > stofzuiger kun je niet meer instellen of aanzetten via de app. Na wat onderzoek lees ik dat Neato falliet is. Hij gaat nog wel aan en uit maar uiteindelijk heb je toch de app nodig om de robot in te stellen om ... Lees meer

su
susaneggen - Oct 1, 2024 om 12:02
Vakantie & reizen

AirBNB

Ik heb een boeking gemaakt via AIRBNB, die moet je vervolgens meteen betalen anders vervalt de boeking.
De knop van het betalen deed het niet. En daarom heb ik handmatig geld overgemaakt naar AIRBNB.
Ik heb een boekingsnummer en ik heb een rekeningnummer van hen.

Echter doordat de betaalknop niet is gebruikt is de boeking geannuleerd. Zij hebben mijn geld niet op de correcte m ... Lees meer