ha
door hahaf Aug 15, 2007 om 13:31
Elektronica & tv

Canaldigitaal stations zoeken

Ik heb een Strong receiver. Hoe kan ik bij stationszoeken zorgen, dat ik de regionale(Nederlandse) stations download. Ik wil niet gebruik maken van de Canaldigitaal keuze, omdat ik mijn eigen stationsvolgorde wil bepalen. Als ik een heleboel stations heb verwijderd en opnieuw ga zoeken, krijg ik de zelfde stations weer terug, maar niet de regionale.


Herman

581 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

NatureTravel
door NatureTravel - Aug 15, 2007 om 16:38
646 Antwoorden / 8 Vragen
0

Er zijn meerdere types Strong receivers, De SRT8000, SRT6855, SRT6825, SRT101 etc etc. Kunt u aangeven om welk type het gaat? Er zit nogal een verschil in de manier van bediening namelijk.

ha
door hahaf - Aug 15, 2007 om 17:37
3 Antwoorden / 8 Vragen
0

Helaas. Het ding staat in mijn caravan en die staat weer in de stalling. Zo gauw ik het weet meld ik het hier.
Herman

ko
door kontakkie - Aug 15, 2007 om 18:49
45 Antwoorden / 2 Vragen
0

De regionale zenders worden per 1 september verplaatst naar een andere satellit.


Je zult dus ein ieder geval een andere kop op je systeem moeten zetten om de regionale kanalen te ontvangen.


Overigens maakt het niet uit welk type ontvanger je hebt want bij opnieuw zoeken vindt hij gewoon alle te ontvangen kanalen.

ha
door hahaf - Aug 16, 2007 om 11:27
3 Antwoorden / 8 Vragen
0

Dat is wel waar, maar mijn Strong receiver kan "slechts" 999 stations opslaan, vandaar dat hij bij opnieuw zoeken de regionale niet vindt en/of  opslaat.
Herman

xandor020
door xandor020 - Aug 16, 2007 om 11:48
180 Antwoorden / 8 Vragen
0

Waarschijnlijk kan je ze beter 'handmatig' scannen/invoeren.


De juiste gegevens vindt je hier:


http://www.bvdsat.nl/astra192.htm


Als het een caravan betreft, neem ik aan dat je de schotel handmatig kan draaien. per 1 september gaan de regionalen van 19.2 naar 23.5 satelliet.


Je kan natuurlijk ook een dualLNB aanschaffen.


 

dirck
door dirck - Aug 17, 2007 om 16:22
3201 Antwoorden / 3 Vragen
0

Helaas, maar je zult toch de CanalDigitaal keuze moeten maken.
De "in willekeurige volgorde" keuze werkt, zoals je zelf al ondervonden hebt, belabberd. Je bent uren bezig om de kanalen op te zoeken en op volgorde te zetten en dan kom je tot de conclusie dat er een aantal Nederlandse zenders ontbreken.

Wil je ze toch zelf kunnen indelen, dan zul je een andere ontvanger moeten kopen waar je zelf kanaallijsten in kunt zetten.





ha
door hahaf - Aug 17, 2007 om 16:32
3 Antwoorden / 8 Vragen
0

Dit laatste antwoord komt overeen met mijn ervaringen. Ik was al bang, dat niemand een echte oplossing zou weten. Rest mij waarschijnlijk niets anders, dan een andere receiver te kopen, wil ik het op mijn manier doen. Ik wacht nog even af, wat er gebeurt op 1 september als de regionalen verhuizen naar een andere sateliet. Ben benieuwd of ik die sateliet ook op mijn Strong kan instellen. Bedankt iedereen voor de adviezen.
Herman

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

josxxl
josxxl - Jun 15, 2024 om 11:31
Vrije tijd & tuin
Tegels opgestapeld in achtertuin om later te leggen, netjes uit zicht en MOET opruimen van vehuurder

Tegels opgestapeld in achtertuin om later te leggen, netjes uit zicht en MOET opruimen van vehuurder

Ik heb naast mijn schuur op eigen terein niet te zien vanaf de straat, een stapel tegls liggen die ik nog moet leggen, maar ik heb reuma dus kan ik dat niet snel, duurt een poosje en nu wil de woningstichting dat ik die opruim! ze liggen netjes, niet te0 zien vanaf de straat en en leveren geen hinder op zelf s niet voor ons zelf daarom ligt de stapel daar. Nu dreigd de stichting ook met juridische ... Lees meer

Pe
Peanut71 - Jun 16, 2024 om 11:34
Winkels & webshops

Pakketten niet ontvangen of kwijt

Via Expresswear 2 keer pakketten kwijt.  2 kledingstukken besteld, 1 ontvangen via PostNL. Zelf achteraan moeten gaan, geen reactie meer gehad vanuit klantenservice, uiteindelijk betaald. Het andere kledingstuk vanuit ontevredenheid geretourneerd via DHL en wederom het pakket zoekgeraakt. Ik zou nu dus in totaal EUR 251 moeten betalen zonder iets te hebben ontvangen. Kan dit zomaar? Moeten zij w ... Lees meer

qu
quikcsilver - Jun 16, 2024 om 08:39
Vrije tijd & tuin

Hoe krijg ik mijn olijf op stam weer aan het groeien?

Boom van 15 jaar oud droeg altijd vruchte maar is verzopen in de regen van de voorbije maandne. Steeds water afgegoten maar alleen maar spinnenrag en wat groen bovenin. Vorige maand fors terug geknipt maar nu doet hij helemaal niets meer. Bij knippen bleken veel taken dood maar sommigen waren nog groen van binnen. Lees meer