jh
door jhkremer Jan 4, 2006 om 11:21
Elektronica & tv

Dvd speler

mijn dvd spelerbegint goed


na enkele minuten begint hij blokjes te vormen en houd er mee op


waar kan dat aan liggen???


b.v.d

361 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

hutch
door hutch - Jan 4, 2006 om 15:16
4521 Antwoorden / 29 Vragen
0

Hallo JHKremer,


gebruikt u soms illegale of zelf gebrande dvd's? Zo niet, dan is het mogelijk dat het apparaat zelf defect is. Dit komt euvel mij namelijk bekend voor, had een kennis van mij ook en bleek het (nieuwe) apparaat al defect te zijn.


Als dit apparaat dit ook doet bij legale dvd's, zou ik dit apparaat toch maar eens na laten kijken indien deze nog in de garantieperiode zit.


Zit deze niet meer in de garantieperiode, dan kunt u beter nagaan of het financieel nog rendabel is om dit apparaat te laten repareren.


Een reparatie kost al gauw meer dan 50 euro en voor minder heb je al een nieuw apparaat, tenzij het om een duur apparaat gaat van een bekend merk.


Succes, Hutch.

technifreak
door technifreak - Jan 4, 2006 om 22:46
142 Antwoorden / 1 Vragen
0

Beste jhkremer,
Volgens mijn komt dit mij bekend voor?
Ik had 2 jaar na de aanschaf een speler ook dat probleem. Deze speelde wel gewoon CD's af. De speler die ik had, had geen loopwerk van de fabrikant die op de buitenkant stond vermeld.  
In mijn geval is die 2 keer na garantieperiode ter reparatie aangeboden. De eerste keer  kreeg ik de speler kreeg ik de speler terug met een nieuw loopwerk(loader). Deze reparatie koste mij 99 Euro. Na het spelen van de 2e DVD, kreeg ik weer hetzelfde probleem. Toen hebben ze kostenloos de servo-ic vervangen. Beide reparaties zijn volgens de verstrekte informatie beiden uitgevoerd door de TD van de winkelketen waar ik de speler gekocht had. De eerste keer was de speler wel onderzocht door het door de fabrikant erkende Service Centrum.

De kosten voor de (eerste) reparatie werden niet vergoed.
Laat de speler  in ieder geval dus maar onderzoeken.
Mocht je meer willlen weten over hoe je het beste kan handelen kan iemand anders op dit forum je wel vertellen.

Veel succes




sa
door sanendra - Jan 12, 2006 om 15:02
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

Heb ik ook gehad. Dit hoeft niet perse aan het feit te liggen als je gekopieerde DVD's gebruikt, want dat moeten de huidige spelers wel aan kunnen. Bij mij gebeurde dit bij DVD's waar ik een zelfgemaakt label op had geplakt. Als de DVD warm wordt dan heeft de lijmlaag een negatief effect op de DVD en dan krijg je geblokt beeld.


Mijn advies: Maakt een nieuwe kopie en schrijf met een speciale stift op de DVD de titel en gebruik geen stickers.


Mocht dit niet het probleem zijn, dan zal het waarschijnlijk aan de speler liggen.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

anita555
anita555 - Sep 29, 2024 om 19:46
Vrije tijd & tuin
Kan je een bloeiende Coleus plant overpotten?

Kan je een bloeiende Coleus plant overpotten?

Ik heb op mijn balkon een prachtige coleuspant in een pot die steeds meer bloemetjes krijgt. De plant is een siernetel. Zo langzamerhand word de pot een beetje te klein, en vraag ik me af of het geen kwaad kan om een bloeiende plant over te potten 

Lees meer

GK
GKHB - Sep 29, 2024 om 06:47
Huishouden & energie

Oxxio: Verbruik gas = Eindstand - Beginstand + factor?

Op mijn jaarnota staat een verbruik van 431 m3 gas. Nu hou ik zelf de meterstanden bij, en kom uit op een verbruik van 422 m3 gas. (Meterstanden kloppen). Dit heb ik teruggekoppeld met Oxxio. Hun reactie:   Wat vervelend dat dit gebeurd is op de jaarnota. Ik heb het voor je nagekeken en dat heeft te maken met de factor waarmee het gas wordt berekend. Dit gebeurd altijd op de jaarnota en de fac ... Lees meer

Ka
KassaTim - Sep 25, 2024 om 22:43
Geldzaken & recht

Kan een bedrijf mij na 2,5 jaar nog een factuur sturen?

Beste mensen van "Vraag & Beantwoord",

Ik zit met het volgende probleem: begin van het jaar 2022 tm 6 april 2022 heb ik een verbouwing gehad thuis. Hierbij is onder andere de badkamer vernieuwd. Het probleem gaat over de douchecabine die ik daarvoor gekocht heb.

Op donderdag 12 september 2024 (dus zo'n 2 jaar en 5 maanden nadat mijn verbouwing voltooid was) ontving ik ee ... Lees meer