jo
door johnsal Aug 7, 2017 om 16:53
Elektronica & tv

Ik heb een navigatie gekocht op internet die al twee maanden in raparatie is

Ik heb een radionavigatie gekocht bij caraudioexpert op 28-12-2015 met twee jaar garantie.
Sinds mei 2017 heb ik de leverancier laten weten dat de navigatie niet werkt hij stelde voor om het op testuren voor reparatie dat heb ik gedaan op 28 mei 2017 naenkeledagen werdt ik gebeld dat de navigatie gerepareed is denavigatie weer aangesloten bleek dat de navigatie nog steed niet werk de zelde fout  zit er nog in  weer contact opgenomen met de leveracier  hij stelde voor dat ik het apparaat weer moet opsturen voor reparatie naar de fabriek en hij zei dat het wel twee maande kan gaanduren.en hij reageerd nauwelijk  of helemaal niet op mailtjes / apps. vandaag reageerde hij weer op mijn app en zei dat het twee tot drie maanden gaat duren vorr reparatie.
Mijn vraag is wat zijn mijn rechten hierin.

607 0 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

be
beautiful - Mar 26, 2023 om 13:35
Computers & telefonie

Vaste telefoon zonder internet

ik heb via ziggo internet, telefoon en televisie
nu heb ik geregeld problemen rondom mijn vaste telefoon waardoor ik niet meer kan bellen( geen kiestoon)
is het mogelijk om over te stappen naar een andere provider waar ik alleen telefoon af neem?
mocht dit niet mogelijk zijn en je ook internet af moet nemen kan ik er dan voor kiezen om internet niet te laten aansluiten en hiervoor b ... Lees meer

Na
Naoompje - Mar 28, 2023 om 08:27
Winkels & webshops

Misleidende website Moluvo.nl

Je denk een paar goede orthopedische schoenen te kopen van 89,95 voor 39,95 via een Nederlands bedrijf. Echter na bestellen en betalen blijkt het verscheept te worden vanuit Azië. Na 3 weken kreeg ik de schoenen binnen in een plastic zak. Het is van verschrikkelijke goedkoop plastic materiaal gemaakt. Kan zo bij plastic afval geen enkele pasvorm. Verschrikkelijk nep! De air aan de zijkanten zijn ... Lees meer

Eppert
Eppert - Mar 28, 2023 om 00:30
Geldzaken & recht

Huursubsidie vermogen te veel door drempel schulden

Hoi,

Ik ben student en ouder dan 23 jaar. Nu heb ik qua vermogen als ik puur naar bezittingen en schulden kijk minder dan de vermogensgrens voor het jaar 2021.
Maar omdat de belastingdienst een drempel heeft voor schulden, kom ik toch nog net boven deze grens uit. Dit betekent dat wij als huis de huursubsidie moeten terug betalen.
Als ik dus mijn schulden zou hebben afgelost ( ... Lees meer