re
door reitsmafiets May 13, 2007 om 13:01
Elektronica & tv

Kwaliteit Mini HIFI

Ik heb de intentie een mini HIFI aan te schaffen. Mijn voorkeur heeft een HIFI met DVD. Heeft iemand testresultaten van diverse merken zodat ik een goede keus kan maken?

Groet,
Reitsmafiets



417 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

heremietkreeft
door heremietkreeft - May 13, 2007 om 13:09
16960 Antwoorden / 202 Vragen
0

de meeste apparaten zijn tegenwooredig goed, de geluidskwaliteit is namelijk niet afhankelijk van de grootte van ontvanger/versterker maar van de kwaliteit van de luidsprekers.

bu
door buitenkamp - May 14, 2007 om 12:54
49 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hallo,


Er zijn veel zogenaamde 3.2.1 sets in de handel. Bekenste daarin is het merk Bose. Naar mijn mening de set met de beste geluidskwaliteit in dit soort. Mijn advies: Neem een dvd of cd mee naar een winkel waar een ruim assortiment is en test er verschillende sets mee.  Het is maar net wat U er voor uit wilt geven, en hoe hoog U eisen zijn. Geluid is nl heel persoonlijk. Let bij U keuze ook op de mogelijkheden. Wilt U bv met de set ook kunnen opnemen? Daar heeft sony een goede set in.


Goedkoop zijn er ook mini sets met dvd, een goede daarvan is philips, kost ongeveer 250.-. Maar dan zou ik liever twee losse apparaten kopen. Geluidskwaliteit is vrij mager.


Succes!


gr Ron


 


 


 


 

heremietkreeft
door heremietkreeft - May 15, 2007 om 10:34
16960 Antwoorden / 202 Vragen
0

bose verkoopt dus luidsprekersets (en geen mini sets) in alle soorten en maten, aan te sluiten op welke set dan ook. Een ander goed merk is B&W.

bi
door biosbart - Sep 14, 2007 om 16:18
9 Antwoorden / 10 Vragen
0



Kortgeleden heeft TEAC goed gescoord bij een vergelijkende test tussen
mini hifi's. Super goed geprijsd, mooi geluid, Digitale radio, usb
aansluiting en dvd.





heremietkreeft
door heremietkreeft - Sep 14, 2007 om 17:27
16960 Antwoorden / 202 Vragen
0

hallo biosbart@ u heeft mogelijk niet gezien dat de vraag uit mei dateert en de set al lang wel gekocht zal zijn. De datum staat rechts boven. Welkom op de site.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

anita555
anita555 - Sep 29, 2024 om 19:46
Vrije tijd & tuin
Kan je een bloeiende Coleus plant overpotten?

Kan je een bloeiende Coleus plant overpotten?

Ik heb op mijn balkon een prachtige coleuspant in een pot die steeds meer bloemetjes krijgt. De plant is een siernetel. Zo langzamerhand word de pot een beetje te klein, en vraag ik me af of het geen kwaad kan om een bloeiende plant over te potten 

Lees meer

Jo
Johnni73 - Feb 25, 2024 om 14:11
Geldzaken & recht

Verplicht verhuizen na grondige renovatie

Ik moet verplicht verhuizen binnen 1 jaar, echter ben ik meer gaan verdienen en ben ik gaan samenwonen, dus volgens de woningbouw verdien ik nu teveel voor een sociale huurwoning, ook krijg ik geen urgentie, dus een ander huis vinden in dezelfde buurt gaat niet meevallen, ook zal ik een veel duurder huurhuis moeten gaan zoeken. heb je nog rechten in deze situatie ?, want zij willen mij hier weg he ... Lees meer

Ka
Karina Kamp - Sep 28, 2024 om 13:47
Computers & telefonie

(On)bereikbaarheid Postnl voor bezorgklachten

Waarom is Postnl onbereikbaar voor klachten van mensen met een visuele handicap?
Mijn alleenwonende zwager (68 jaar) is visueel gehandicapt en zeer slecht ter been. Hij heeft daarom geen internet of mobiel. Hij heeft klachtenover de bezorging van zijn post. Die kunnen alleen via een chatbox worden ingediend.
Wij proberen hem te helpen, door te vragen of Postnl heb kan bellen hierover, ma ... Lees meer