birgit67
door birgit67 Nov 5, 2012 om 18:53
Elektronica & tv

Nog niet ingegaan abonnement annuleren?

Ik heb een vraag, hoop dat iemand hier een antwoord weet.
Mijn zusje heeft onlangs interactieve tv van Tele2 aangevraagd, gaat 1 jan 2013 in.
Ik heb interactieve tv van KPN.
Ze kwam er bij mij achter dat ik met kpn veel meer tv zenders heb, en meer kan terugkijken met uitzending gemist dan zij met tele 2.
Zij wil nu dus eigenlijk van het contract af.
Ik denk dat het niet mogelijk is maar misschien heb ik het fout.
Zou ze het eventueel nog kunnen annuleren?

578 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

valerius-2
door valerius-2 - Nov 5, 2012 om 19:09
7840 Antwoorden / 95 Vragen
0

Annuleren kan altijd maar wat de gevolgen daarvan kunnen zijn, moet u lezen in de voorwaarden waarmee het contract is aangegaan.

zwemmer
door zwemmer - Nov 5, 2012 om 20:36
2638 Antwoorden / 35 Vragen
0

Vraag het eens na bij Tele 2.

zoekster
door zoekster - Nov 5, 2012 om 21:10
10965 Antwoorden / 34 Vragen
0

Je zusje heeft 7 werkdagen na aanvraag van het abonnement de tijd om het contract te ontbinden, of 7 werkdagen na de bevestiging van het contract per mail of per brief.
Over of de bedenktijd ingaat na de bevestiging aan de telefoon of nadat je een schriftelijke bevestiging hebt gehad is juridische onduidelijkheid.

Er moet haar duidelijk zijn gemaakt dat ze 7 werkdagen bedenktijd heeft, anders gaat het over in een bedenktijd van 3 maanden.
Dus als haar niets is verteld aan de telefoon of brief/mail over 7 werkdagen bedenktijd heeft ze geluk, dan kan ze er nog ruimschoots vanaf. En misschien is de tijd dat ze heeft toegestemd met het abonnement minder dan 7 werkdagen geleden, dan moet ze er snel bij zijn om het contract op te zeggen.

Als die voorgenoemde dingen niet opgaan, dan zal ze moeten hopen op coulance van Tele2. Daarover ben ik heel wat minder hoopvol gestemd.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

@T
@Tedje1 - Apr 28, 2024 om 15:42
Huishouden & energie

Appartement. Gas/cv installatie definitief afsluiten

Woon in een appartement. In het kader van verduurzaming wil ik van het gas af. Inductieplaat aangeschaft en een boiler.

Verwarm de woonkamer elektrisch d.m.v. een kachel, gas/cv installatie gebruik ik niet meer en is afgekoppeld door een installateur.

Ik wil het gas definitief af laten sluiten, heb een aanvraag lopen. VVE geïnformeerd over mijn plannen. De VVE doet moeilijk ... Lees meer

FK
FKprs - May 8, 2024 om 13:33
Geldzaken & recht

Glasvezel voor de prijs van een auto!!

Offerte aangevraagd voor aanleg van glasvezel in woning. Kost maar liefst €10.664,00 Is hier iets aan te doen? Lees meer

ve
veitika - May 8, 2024 om 15:16
Huishouden & energie

Ik moest van de onderhoudsmonteur Eneco een digitaal form tekenen waarvan ik gee

Ik moest van de onderhoudsmonteur Eneco een digitaal form tekenen waarop zijn bevindingen werden geplaatst en waarvan ik geen kopie ontvang. Heb ik recht op een kopie zodat ik kan zien waarvoor ik heb moeten tekenen. Volgens de monteur was het slechts een handtekening van bevestiging dat hij langs was geweest maar ik kon een gedeelte van het form. zien waarop een aantal punten door hem waren ingev ... Lees meer