lichtblauw
door lichtblauw Jun 4, 2007 om 12:15
Elektronica & tv

Topfield Personal Recorder 160

Wie heeft er ervaring met de personal recorder die KPN aanbiedt. Wij overwegen de aanschaf van het apparaat, maar weten totaal niet of het werkt en of het een verstandige keuze is. Zijn hiervoor ook alternatieven? Overigens hebben we al ervaring met digitenne van KPN. Dat werkt prima, dus daar gaat het ons niet om. Het gaat me meer om de gebruiksmogelijkheden en de gebruiksvriendelijkheid/kwaliteit die het apparaat biedt.

497 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

jo
door joep873 - Jun 4, 2007 om 19:22
103 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik heb er een en ik zou hem niet meer willen missen.
Apparaat is nu een paar jaar op de markt, en op een paar kleine schoonheidsfoutjes na zijn alle software-problemen nu wel opgelost. Wat er nog aan ontbreekt is een goede mogelijkheid is om opnames zonder analoge omweg op DVD te zetten of desnoods via een USB-uitgang naar een PC te sturen, verder is het een ideaal apparaat en momenteel de beste standaard-ontvanger die er voor Digitenne te koop is.


bi
door biosbart - Sep 14, 2007 om 15:53
9 Antwoorden / 10 Vragen
0

 Topfield is door een bekend Duits testblad bij de beste 5 personal recorders geeindigd.

Super simpel in gebruik. Ik heb hem nu een jaartje. Gewoon doen.





Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

anita555
anita555 - Sep 29, 2024 om 19:46
Vrije tijd & tuin
Kan je een bloeiende Coleus plant overpotten?

Kan je een bloeiende Coleus plant overpotten?

Ik heb op mijn balkon een prachtige coleuspant in een pot die steeds meer bloemetjes krijgt. De plant is een siernetel. Zo langzamerhand word de pot een beetje te klein, en vraag ik me af of het geen kwaad kan om een bloeiende plant over te potten 

Lees meer

Jo
Johnni73 - Feb 25, 2024 om 14:11
Geldzaken & recht

Verplicht verhuizen na grondige renovatie

Ik moet verplicht verhuizen binnen 1 jaar, echter ben ik meer gaan verdienen en ben ik gaan samenwonen, dus volgens de woningbouw verdien ik nu teveel voor een sociale huurwoning, ook krijg ik geen urgentie, dus een ander huis vinden in dezelfde buurt gaat niet meevallen, ook zal ik een veel duurder huurhuis moeten gaan zoeken. heb je nog rechten in deze situatie ?, want zij willen mij hier weg he ... Lees meer

Ka
Karina Kamp - Sep 28, 2024 om 13:47
Computers & telefonie

(On)bereikbaarheid Postnl voor bezorgklachten

Waarom is Postnl onbereikbaar voor klachten van mensen met een visuele handicap?
Mijn alleenwonende zwager (68 jaar) is visueel gehandicapt en zeer slecht ter been. Hij heeft daarom geen internet of mobiel. Hij heeft klachtenover de bezorging van zijn post. Die kunnen alleen via een chatbox worden ingediend.
Wij proberen hem te helpen, door te vragen of Postnl heb kan bellen hierover, ma ... Lees meer