ny
door nydyla Oct 5, 2011 om 11:21
Elektronica & tv

Uitzending gemist

Hallo,
Sinds 1 oktober moet ik betalen voor uitzending gemist van o.a. RTL op mijn tv. Ik heb een abbonnement bij Ziggo en daarvoor hoefde je nooit te betalen. Ziggo zegt er niets aan te kunnen doen en dat RTL dat eist. Hierover zijn we totaal niet over geïnformeerd. Het kost maar weinig maar toch.

Stroet

1631 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

freya
door freya - Oct 5, 2011 om 11:32
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0


Hallo nydyla,

Zie ook onderstaande 'Discussie':

[u]Ziggo interactieve televisie[/u]

m.vr.gr. Freya

he
door henny54 - Oct 11, 2011 om 08:27
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik vind ook dat ik vals voorgelicht ben. Ik heb ook een hd recorder gekocht met interactieve tv mogelijkheid. Oa om uitzending gemist te kijken(kijk zelden rechtstreeks en wil meerdere programma's zien die tegelijk draaien dus niet alles is op te nemen). In de aanbiedingen vooraf stond duidelijk dat je GRATIS gebruik kon maken van deze mogelijkheid.(gemist uitzendingen) Nu ik alles geïnstalleerd heb moet ik betalen om te kijken. Ik was heel verbaasd. Ik heb een mail gestuurd naar Net5. Die zeggen je moet bij ziggo zijn. Dus een mail naar ziggo. Ziggo zegt:" Vanwege afspraken met de content provider (de leverancier) zijn niet alle programma's inbegrepen bij het pakket". Wie de content provider is???geen idee. Hoe het ook zij, ik ben met open ogen in deze aanbieding getrapt. Maar weer een teken dat de voorlichting van ziggo niet duidelijk is.

ny
door nydyla - Oct 11, 2011 om 08:33
8 Antwoorden / 4 Vragen
0

Ja ik heb hetzelfde. Heb contact gehad met Ziggo en die geert de schuld aan de commerciële zenders. Deze geven op hun beurt weer de schuld aan Ziggo.
Zo blijf je lekker bezig en veranderd er niets natuurlijk.

robtien
door robtien - Oct 11, 2011 om 09:57
269 Antwoorden / 10 Vragen
0

zo te lezen worden jullie van het kastje naar de muur gestuurd.
schrijf een brief naar diegene waar jullie het bedrag maandelijks aan moeten betalen.
hebben jullie eigenlijk ook op papier dat het gratis is? zo ja
maak er een kopie van en stuur dat ook mee en vraag om opheldering.
en maak er in duidelijk dat je niet betaald voor iets wat Gratis is.

ka
door kaatjebianca - Oct 12, 2011 om 12:42
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

in aanvulling op deze vragen: ik heb ook sinds kort interactieve tv van KPN en vol me genomen (ik druk me netjes uit) omdat ik alleen nog maar kan opnemen op mijn eigen dvd recorder wat ik op dat moment kijk. Of meerdere programma's op verschillende zenders vooruit programmeren lukt al helemaal niet (je moet steeds zelf handmatig de tuner op een andere zender zetten).

en wat ik ook misleidend vind, is dat met uitzending gemist ik alleen de programma's van de dag ervoor kan zien. Als het half negen is en ik wil het 8 uur journaal zien, dan kan dat niet. Of studio sport op zondag om 9 uur kijken: helaas, studio sport van de vorige week staat ook niet in de lijst. (of kijk ik met mijn neus)

en ik vind het echt onzin om 5 euro per maand (=60 euro per jaar) uit te geven aan KPN om op hun tuner te mogen opnemen. Ik heb net een nieuwe dvd-recorder aangeschaft.

O ja, tv kijken en radio luisteren kan dus ook niet (volgens mij), want dat zijn ook 2 zenders. Of radio luisteren en tegelijkertijd een programma opnemen.....

heeft iemand een alternatief of tip hoe ik digitale kwaliteit kan ontvangen maar flexibel kosteloos kan blijven opnemen.

al
door alfres - Nov 4, 2011 om 17:15
5 Antwoorden / 1 Vragen
0

hoi als je een flat tv heb
gewoon je pc of laptop in de huiskamer van heb je een geoforge kaart of andere waar 2 aansluitingen zitten.
dan gewoon van de dvi aansluiting pc naar hdmi van je tv en dan kan je van alle zenders uitzending gemist kijken gratis.wel een verloopstukje dan je geluid naar de versterker.
dus veel meer zenders dan via de kabel bedrijven.
beeld kwaliteit erg goed en veel langer dan die 10 dagen die je bij de kabel bedrijven krijg

mastag
door mastag - Nov 4, 2011 om 20:28
955 Antwoorden / 19 Vragen
0

@KaatjeBianca,

Dit is dus niet de schuld van de kpn, jij hebt een analoge recorder en kpn stuurt je via 1 tuner een digitaal signaal. Dan kun je via je decoder en een scartkabel dit kanaal op je recorder opnemen maar niets anders kijken.
Dat staat los van interactief of een fout van de kpn.
Zij hebben een twintuner met recorder maar die kost geld (4 euro in de maand) maar dan kun je 1 zender kijken en een andere opnemen.

@ TS , Ook op de websites van rtl, net 5, sbs, enz moet je al voor veel programma's betalen. Ziggo rekent deze kosten dus door.
Toen rtlgemist bv nog gratis was was het ook gratis bij Ziggo.
Ziggo kan het niet helpen dat de zenders (en hun websites) nu geld vragen voor hun content. Het blijven commerciële omroepen, en Ziggo een commercieel bedrijf. Je ziet ook dat ze al tijdenlang geen actie meer hebben met interactieve recorders/decoders. Buiten een technisch aspect om is dit ook een reden. Als rtl morgen 1,50 gaat vragen om the voice te zien, zal ziggo dit ook gaan vragen.

Mastag

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ro
Rob30-06 - May 8, 2024 om 21:03
Huishouden & energie

Oude stroom meter verplicht vervangen ?

Ik heb een oude elektrischiteitsmeter die volgens Liander vervangen moet worden omdat hij niet meer zou voldoen aan de wettelijke eisen ivm met onnauwkeurigheid.
De meter heeft mij nog nooit in d steek gelaten en werkt perfect , met de zonnepanelen op dak draait hij vrolijk achteruit tot grootgenoegen van ons.
maar met de nieuwe "betere" slimme meter zal ik straks verplicht worden om gel ... Lees meer

Mikske10
Mikske10 - May 15, 2024 om 16:07
Winkels & webshops

Webwinkel

Ik heb dinsdag 7 mei 2024 een tafellamp besteld.
Ik heb een bevestigingsmail van Bol.Com ontvangen.
De lamp zou de dag erna, maar uiterlijk 10 mei bezorgd worden.

Nu blijkt na diverse keren bellen met Bol.com., dat er iets fout is gegaan bij het verzenden. 
Bol.com belde mij hierover terug en ze konden niks anders dan mijn bestelling annuleren en dan zou ik de lamp g ... Lees meer

ma
martin60 - May 15, 2024 om 11:53
Vakantie & reizen

Geschil met booking.com

Goedenmorgen
Wij hebben in december en januari een trip gemaakt door Spanje en hierbij meerdere malen via booking.com de hotels en appartementen geregeld want je komt bijna niet om ze heen.
Echter bij het boeken van een appartement en de betaling bleek opeens dat ik toen ik daar voor de deur stond ook nog de eigenaar 300 borg moest gaan betalen en maar moest afwachten of die dan de sleut ... Lees meer