sandy36
door sandy36 Feb 6, 2006 om 10:39
Garantie & verzekeringen

Doorlopende reisverzekering

Hallo, is er iemand die mij met onderstaande een beetje op weg kan helpen? Ik heb jarenlang een doorlopende reisverzekering gehad. Die heb ik pas opgezegd omdat ik per jaar 2 weken op vakantie naar het buitenland ga. Nu ga ik dit jaar toevallig 2 weekenden weg en 3 weken op vakantie. Wat is voordeliger. Om maar weer een doorlopende reisverzekering af te sluiten of om per keer een reisverzekering af te sluiten? Groet, Sandy

543 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

opaleo
door opaleo - Feb 6, 2006 om 15:08
67 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo Sandy.


Als jij vaker dan een keer op vakantie gaat, is een doorlopende reisverzekering altijd voordeliger. Toevallig ga jij nu ook nu 3 weken naar Kreta, waar wij ook al diverse keren geweest zijn. Bij navraag bij de diverse maatschappijen die ook reisverzekeringen verzekeren, kwam ik tot de volgende conclusie. Bij een reisverzekering voor 3 weken, was ik bij Unive, ruim € 30,00 goedkoper uit bij een doorlopende reisverzekering, dan wanneer ik bij het reisbureau de verzekering had genomen die zij aanbevelen. Deze verzekerinsmaatschappij uit Hoogeveen waarvan ik de naam even zo niet meer weet, werd door het reisbureau aanbevolen. Als jij nu ook nog andere verzekeringen bij een bepaalde maatschappij hebt lopen, is het raadzaam, om hier ook eens een offerte aan te vragen. Indien jij diverse verzekeringen bij een maatschappij hebt, kan er ook nogeens een extra korting uit voort komen, door middel van de zogenaamde pakket korting.


Ik raad je bij deze dan ook aan, ga je altijd zowieso drei weken op vakantie per jaar, neem gewoon een doorlopende reisverzekering.


Groetjes.  Opaleo.

ta
door tante bep - Feb 7, 2006 om 13:58
3 Antwoorden / 1 Vragen
0

Wat veel mensen niet weten is dat je via de ANWB een strippenkaart kunt kopen en dat is heel handig.Voor verdere informatie kun je de ANWB benaderen. Wij werden daar 3 jaar geleden opgewezen, doordat ik een telefoontje pleegde met de ANWB en de jongedame die ik sprak wees mij hier op, omdat ook wij korte vakanties houden in het buitenland en we met de doorlopende verzekering veel duurder uit kwam. Afgelopen jaar heb ik voor het eerst in 30 jaar een beroep moeten doen op een reisverzekering en dat werd keurig netjes afgehandeld.Je hebt alleen €50,- eigen risico, maar dat is bijna overal of je betaalt weer meer premie.


Succes.

scroogy
door scroogy - Feb 7, 2006 om 14:22
367 Antwoorden / 20 Vragen
0

Dat is makkelijk uit te rekenen, wat kost een reisverzekering per dag ? dat maal 25 plus 3 maal poliskosten, tel uit je winst.


succes

sandy36
door sandy36 - Feb 7, 2006 om 14:24
11 Antwoorden / 9 Vragen
0

Bedankt voor het meedenken. Een doorlopende reisverzekering is voor mij handiger en goedkoper. Groetjes, Sandy

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

su
susaneggen - Oct 1, 2024 om 12:02
Vakantie & reizen

AirBNB

Ik heb een boeking gemaakt via AIRBNB, die moet je vervolgens meteen betalen anders vervalt de boeking.
De knop van het betalen deed het niet. En daarom heb ik handmatig geld overgemaakt naar AIRBNB.
Ik heb een boekingsnummer en ik heb een rekeningnummer van hen.

Echter doordat de betaalknop niet is gebruikt is de boeking geannuleerd. Zij hebben mijn geld niet op de correcte m ... Lees meer

ha
halicaphi - Oct 6, 2024 om 11:13
Vakantie & reizen

Refund mails alitalia???

Nu, na meer als twee jaar na het faillissement van Alitalia krijg ik een reactie van Alitalia mbt een refund voor twee geannuleerde tickets.
Men vraagt hiervoor een copie van mijn ID en mijn bankgegevens.
ik vertrouw dit niet helemaal.
Zijn er meer mensen die een mail hebben gehad of ervaring hiermee hebben? Lees meer

wi
witteke - Oct 5, 2024 om 22:45
Elektronica & tv

Filmbox bij kpn

Ik kreeg een mail van KPN dat filmbox nu bij hun op kanaal 50 zit,natuurlijk meteen gaan kijken,maar het werkt nog niet
Me wel afgevraagd,moet je hier nu extra voor gaan betalen?
Net zoals bij netflix?
Voor mij heel onduidelijk,want daar heb ik geen zin in,heb al 4 van dit soort,gewoon betaald Lees meer