un
door unbinkly Nov 30, 2005 om 19:56
Garantie & verzekeringen

Opzeggen inboedel/wa verzekering kan niet....

Jarenlang ben ik verzekerd bij Tiel Utrecht (nu DE GOUDSE) met  mijn inboedel en WA particulier verzekeringen.   Nu wil ik van maatsschappij veranderen  omdat ik ambtenaar ben en via mijn werk collectief een leuke aanbieding heb gehad, die een stuk goedkoper is dan  mijn premie  nu. Volgens DE GOUDSE kan dit niet  en is mijn contract een aantal jaren geleden met 10 jaar stilzwijgend verlengd, dus kan ik op zijn vroegst per 07-09-2007 opzeggen!!! ik vind dit belachelijk want ik ben daar nooit van op de  hoogte gestled. De laatste orginele polisvoorwaarden hanteren nog van de jaren 90 en 2001, daarna heb ik via mijn assurantiekantoor alleen maar jaaroverzichten gekregen van mijn lopende verzekeringen, heb toendertijd een aantal keer gebeld of ik a.u.b. de nieuwe polisvoorwaarden kon krijgen maar nooit meer iets  van gehoord. Mijn vraag is nu, hoek kan ik alsnog eerder opzeggen dan 07-09-2007 zonder protest van DE GOUDSE?? ik dacht toch dat ik  2 goede reden  had nl: 1. collectief via werkgever kunnen verzekeren.    2. ontevreden over de maatsschappij zelf. Wie kan mij een handige TIP geven???

383 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Nov 30, 2005 om 20:09
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Inboedel verzekeringen lopen over het algemeen 10 jaar en stammen uit de tijd van de stilzwijgende verlenging. Wie weet dat de nieuwe verzekeraar iets voor u kan betekenen.


Succes Ronny.

ve
door verwijderd - Nov 30, 2005 om 20:22
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Heb toevallig een brief liggen om de inboedelverzekering op te zeggen.Deze loopt af op 01-06-2007.En ook wij willen collectief verzekeren via de werkgever.Heb contact gehad met de nieuwe verzekeringsmaatschappij en deze vertelde mij dat ik een brief moet sturen met daarin mededelen dat ik mijn contractsduur van 10 jaar om wil zetten naar 1 jaar contract.Hierbij heb ik ook gelijk aangegeven dat ik mijn verzekering per 01-06-2006 opzeg.

ve
door verwijderd - Nov 30, 2005 om 20:29
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Kiweda goed dat je een oplossing hebt maar doe de brief wel aangetekent. De meeste maatschappijen zijn ter goeder trouw maar voorkomen is beter dan later oplossen.


Ronny.

ve
door verwijderd - Dec 30, 2005 om 01:34
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

het klopt dat je een contract moet uitdienen, wellicht kun je vragen om de duur naar 1 jaar te wijzigen. Dit maakt het wel wat duurder, maar daarna kun je opzeggen en je gewenste verzekering afsluiten

ve
door verwijderd - Dec 30, 2005 om 22:49
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Waarom nou niet eens de weg van het overleg. Het ergste is een jaar meer bij de Goudse omdat je nu toch al hebt betaald tot 7-9-06. Schrijf een briefje met je verzoek. Dat je al zoveel jaren bij hun verzekerd bent, dat je nu van de werkgever een collectief contract hebt aangeboden gekregen. Dat je daar graag gebruik van zou maken, enz. Wie weet, misschien laten ze je eerder gaan dan de polisvoorwaarden zeggen. Die truc met die contractsduuromzetting is wel leuk, maar misschien kent de Goudse geen jaarcontracten voor deze verzekeringen. ( Die 10 jaar is heel gewoon ). Overigens kun je dat altijd nog proberen als het mislukt is met de brief. Nou, veel succes ermee, en je weet.... met stroop vang je meer vliegen dan met azijn. Fijne jaarwisseling.

ve
door verwijderd - Dec 30, 2005 om 22:51
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

He  Bedankt voor alle antwoorden, ik kan er in ieder geval iets mee, vooral  die laatste stroopvanger, was ook al in mij opgekomen,  de brief met stroop is onderweg en nu maar even afwachten op reactie, een andere manier kan dan altijd nog................grtjs

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

wi
witteke - Oct 5, 2024 om 22:45
Elektronica & tv

Filmbox bij kpn

Ik kreeg een mail van KPN dat filmbox nu bij hun op kanaal 50 zit,natuurlijk meteen gaan kijken,maar het werkt nog niet
Me wel afgevraagd,moet je hier nu extra voor gaan betalen?
Net zoals bij netflix?
Voor mij heel onduidelijk,want daar heb ik geen zin in,heb al 4 van dit soort,gewoon betaald Lees meer

su
susaneggen - Oct 1, 2024 om 12:02
Vakantie & reizen

AirBNB

Ik heb een boeking gemaakt via AIRBNB, die moet je vervolgens meteen betalen anders vervalt de boeking.
De knop van het betalen deed het niet. En daarom heb ik handmatig geld overgemaakt naar AIRBNB.
Ik heb een boekingsnummer en ik heb een rekeningnummer van hen.

Echter doordat de betaalknop niet is gebruikt is de boeking geannuleerd. Zij hebben mijn geld niet op de correcte m ... Lees meer

ha
halicaphi - Oct 6, 2024 om 11:13
Vakantie & reizen

Refund mails alitalia???

Nu, na meer als twee jaar na het faillissement van Alitalia krijg ik een reactie van Alitalia mbt een refund voor twee geannuleerde tickets.
Men vraagt hiervoor een copie van mijn ID en mijn bankgegevens.
ik vertrouw dit niet helemaal.
Zijn er meer mensen die een mail hebben gehad of ervaring hiermee hebben? Lees meer