ni
door nieuwtje Dec 8, 2005 om 16:30
Geldzaken & recht

Aanbod thuiswerk

Ik heb een vraag over het thuiswerk, ik ben al maanden bezig om te proberen thuiswerk te krijgen, n.a.v. een advertentie in een huis aan huisblad heb ik gebeld, gemaild en al heel vaak gereageerd op vacatures fie ik via de mail kreeg, maar tot nu toe zonder resultaat, wie herkend dit/

1216 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ro
door ronny530 - Dec 8, 2005 om 16:55
2887 Antwoorden / 41 Vragen
0

Volgens mij bestaat er helemaal geen thuiswerk meer behalve dan voor de aanbieders. Die moeten namelijk het geld tellen.


Ronny.

jo
door joopwassink - Dec 9, 2005 om 13:29
7 Antwoorden / 1 Vragen
0

Zelf ben ik er ook wel eens ingetrapt. Eerst bellen naar een duur 0900-nummer, vervolgens een boekje aanvragen met alle aanbieders a 9,95. In het boekje stond niet veel interessants, alleen maar weer andere aanbieders met 0900-nummers :(


Er zijn vast een aantal goede aanbieders, maar ik heb ze nooit kunnen vinden helaas. Er staan simpelweg te veel malafide bedrijven op internet, zodat het een bijna onmogelijke zaak is om de paar goede bedrijven er tussenuit te pikken.

brynnar
door brynnar - Dec 13, 2005 om 12:10
1782 Antwoorden / 27 Vragen
0

Dag Nieuwtje,


Het gros van de thuiswerkaanbieders is malafide helaas. Velen reageren zelden of nooit en anderen zijn alleen maar op uw geld uit. Helaas zijn er geen bekende keurmerken voor dergelijke organisaties, zodat alles schimmig blijft.


Een gouden tip: ga nooit in zee met een organisatie die eerst geld van u wil zien (bijvoorbeeld inschrijfgeld). Nadat u heeft betaald, hoort u nooit meer wat van ze en bent u weer een paar tientjes armer. Er zijn heel veel organisaties die zo werken en zij adverteren ook her en der op internet. Vaak hebben ze ook de 'ervaringen' van andere thuiswerkers op hun site of folder staan. Dit zijn vaak niet bestaande mensen of familieleden.


Brynnar

ni
door nieuwtje - Dec 13, 2005 om 12:12
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

bedankt voor je antwoord, ik ben het helemaal met je eens en ik doe geen moeite meer om te reageren op advertenties, nogmaals bedankt

ja
door jaha - Dec 14, 2005 om 00:35
4 Antwoorden / 3 Vragen
0

Zelf heb ik mij ook ingeschreven via een krant.


Je belt dan met  0900-5555777 of 0900-9999911 (80cpm)


via de e-maill krijg je aanbiedingen waar je dan telefonisch voor in moet schrijven.   Dan sturen hun jou weer een maill dat de opdrachtgever met jou in zee wil en dan moet je weer bellen. Je snapt wel dat je lang aan de telefoon hangt maar je krijgt niemand te spreken. Ik heb nu 3 keer gebeld en nog niets en vertrouw de zaak dus ook niet meer.


 

mo
door mootjuhhh - Dec 20, 2005 om 08:10
2 Antwoorden / 5 Vragen
0

Ook ik ben er in getrapt. Ruim een half uur aan de telefoon gehangen á 80 cent per minuut.


Nooit meer iets gehoord.

lapjeskat
door lapjeskat - Dec 20, 2005 om 09:29
90 Antwoorden / 40 Vragen
0

Je kan bij grote bedrijven informeren of zij thuiswerk hebben.


Regelmatig laten ze de grote postzendingen zoals brieven in enveloppen, banderollen plakken enz. door thuiswerkers, Uitzendburoá hebben ook wel eens thuiswerk. Randstad neemt grote mailingorders van bedrijven aan om ze door uitzendkrachten te laten doen.


Als je graag buiten bent kan je ook bladen/tijdschriften bezorgen

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Vl
VloertjeVanKwantum - Sep 28, 2024 om 21:24
Geldzaken & recht

Kwantum vloer

Hallo,

Enkele weken geleden een nieuwe vloer incl leggen bij Kwantum aangeschaft voor mijn nieuwe appartement ondanks dat de geadverteerde prijs niet helemaal overeen kwam met waar voor werd geadverteerd.
Er kwamen namelijk nog een boel extra kosten bij zoals twee ondervloeren, tape etc. Kwaliteit en garantie waren de magic woorden en anders zou het niet gelegd worden. Want zonde ... Lees meer

Co
Cor0789 - Sep 15, 2024 om 16:38
Geldzaken & recht

Verhuurder weigert inzage servicekosten aan huurcommissie. Wat nu?

Een huurder van onze flat (66 woningen)  heeft huurcommissie ingeschakeld om te beoordelen of de onderliggende facturen van de servicekosten wel kloppen. 

De huurcommissie heeft een onderzoeksrapport geschreven en de servicekosten op 0 gezet omdat verhuurder ondanks herhaald verzoek weigert inzage in de facturen te geven. 

Zoals huismeesterkosten terwijl er geen huismeeste ... Lees meer

GK
GKHB - Sep 29, 2024 om 06:47
Huishouden & energie

Oxxio: Verbruik gas = Eindstand - Beginstand + factor?

Op mijn jaarnota staat een verbruik van 431 m3 gas. Nu hou ik zelf de meterstanden bij, en kom uit op een verbruik van 422 m3 gas. (Meterstanden kloppen). Dit heb ik teruggekoppeld met Oxxio. Hun reactie:   Wat vervelend dat dit gebeurd is op de jaarnota. Ik heb het voor je nagekeken en dat heeft te maken met de factor waarmee het gas wordt berekend. Dit gebeurd altijd op de jaarnota en de fac ... Lees meer