bobenadrie
door bobenadrie Feb 3, 2011 om 14:05
Geldzaken & recht

Bankrun

L.S.

Gezien het feit,dat de banken in nederland nogsteeds niet klantvriendelijk handelen,zie verhoging hypotheekrente, moeizame kredietverlening aan bedrijven en lage spaarrentes voor particulieren ondanks de lage euribor rente en de van het rijk(lees de belastingbetaler),verkregen milliarden,wordt het wellicht tijd om de hulp in te roepen van de heer Lakeman,die weer kan oproepen tot een nieuwe bankrun op een nog te kiezen bank en onze tegoeden daar weg te halen om de heren te dwingen zich te matigen met hun nog steeds hoge bonussen en onze spaarrentes te verhogen en de hypo-rente te verlagen ,zodat ook de woningmarkt weer op gang komt!
Wij zijn die arrogante houding van die banken nu behoorlijk zat!!!!

Bob Hofman

1083 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

bertv00
door bertv00 - Feb 3, 2011 om 14:45
6 Antwoorden / 0 Vragen
0

Veel bank-klanten hebben meer tegoed van banken dan andersom.
(hypotheek, lopende leningen, rood-staan)

Het plegen van een bankrun is in je eigen schoenen schieten.

Veel consumenten zijn geen haar beter dan graai-bankiers en willen hun inflatie-correctie (ook wel rente genoemd) niet missen.
Het is dus een principe kwestie, en mensen hebben het te goed om in beweging te komen.

2mainecoons
door 2mainecoons - Feb 4, 2011 om 14:40
4 Antwoorden / 0 Vragen
0

Helemaal met je eens, op de bankrun na. Ons salaris moet gestort worden op een bankrekening. (loonzakjes bestaan niet meer) en geld in huis hebben is niet veilig. We zijn dus gebonden aan de banken. Jammer dat er zoveel misbruik van gemaakt wordt.Maar als iemand een graailoze bank kent...ik houdt me aanbevolen en ga erheen!

Even een opmerking naar bertv00 . Dat meen je toch niet, dat een bonus van duizenden euro's en salaris van topmensen van 100 000den euro's een helpend handje van de regering van miljoenen, die vervolgens weer verdeeld wordt aan de topmensen , wordt vergeleken met een schamele rente van 2,5 % wat je op je renterenkening stort? Ik ken de vele consumenten niet, die kunnen graaien, Jij wel?

bertv00
door bertv00 - Feb 5, 2011 om 07:48
6 Antwoorden / 0 Vragen
0

[quote=2mainecoons schreef op vrijdag 4 feb 2011, 14:40]
Ik ken de vele consumenten niet, die kunnen graaien, Jij wel?

Consumenten vinden blijkbaar die 2,5% genoeg om de situatie zo in stand te houden.

Sta voor je principes en haal je geld van de bank, stop met alle krediet-vormen.

Of wees niet hypocriet en geef toe dat je helaas niet in de situatie bent om mee te graaien.

pino123
door pino123 - Feb 5, 2011 om 09:32
2766 Antwoorden / 14 Vragen
0

[quote=2mainecoons schreef op vrijdag 4 feb 2011, 14:40]Helemaal met je eens, op de bankrun na. Ons salaris moet gestort worden op een bankrekening. (loonzakjes bestaan niet meer) en geld in huis hebben is niet veilig. We zijn dus gebonden aan de banken. Jammer dat er zoveel misbruik van gemaakt wordt.Maar als iemand een graailoze bank kent...ik houdt me aanbevolen en ga erheen!

Even een opmerking naar bertv00 . Dat meen je toch niet, dat een bonus van duizenden euro's en salaris van topmensen van 100 000den euro's een helpend handje van de regering van miljoenen, die vervolgens weer verdeeld wordt aan de topmensen , wordt vergeleken met een schamele rente van 2,5 % wat je op je renterenkening stort? Ik ken de vele consumenten niet, die kunnen graaien, Jij wel?

De consument die kan graaien niet, maar ik ken echt heel veel consumenten die het wel zouden willen..... En daar springen de banken natuurlijk gemakkelijk op in, de consument die voor een dubbeltje op de eerste rij wil zitten, blind staart op bepaalde producten en achteraf de nare verrassing te verwerken krijgen!

rj
door rjw - Feb 5, 2011 om 15:01
3294 Antwoorden / 5 Vragen
0

Moet je doen joh, zo'n bankrun. Dan is er binnen no time geen cash meer te krijgen en ligt de hele economie stil. Pinnen voor je boodschappen lukt niet meer, en cash heb je ook niet. Maar misschien kan jij van de lucht leven, dat zou kunnen natuurlijk.

Misschien iets verder nadenken voordat je dit soort dingen roept.

diumenge
door diumenge - Feb 6, 2011 om 00:59
11969 Antwoorden / 15 Vragen
0

Een bankrun lijkt me zeer onverstandig, en dan, je krijgt het toch niet voor elkaar. Wat men wel kan doen is overstappen naar 'n ander bank, waar je wel een goed gevoel bij hebt (100% zeker weten doe je het toch nooit).

edrick3
door edrick3 - Feb 6, 2011 om 18:00
27632 Antwoorden / 85 Vragen
0

@@@,

Kijk hier eens als een voorbeeld voor een goede bank. En er zijn er nog wel een paar.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

S.
S. Anne - Jun 2, 2024 om 12:41
Huishouden & energie
Schimmel in trapkast

Schimmel in trapkast

Ik woon sinds een week in een koopwoning uit 1974. We hebben 4 maanden geklust en toen zag ik al zwarte schimmel in de trapkast, die deels onder de grond zit. Dit zat op 3 van de 4 muren, alleen op kelderniveau. Er zit geen kruipruimte, en aan de andere kant van de muren zit dus grond. (Die waarschijnlijk flink vochtig is na alle regen van de afgelopen maanden.)
2 weken geleden heb ik de schi ... Lees meer

wi
wim koelewijn - May 29, 2024 om 13:18
Huishouden & energie

Waspods het meest onzinnige bedenksel...

Ben ik de enige die vindt dat de waspods, met 3 of 4 verschillende  gescheiden ingrediënten het grootst mogelijke onzinbedenksel is?
Met moeite gescheiden in zo'n pod gepropt  en komt dan in de wasmachine binnen no- time weer bij elkaar zodra het omhulsel is gesmolten..en in verhouding giga-duur !! Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer