hi
door hillie_1 Feb 7, 2006 om 14:46
Geldzaken & recht

Camping wordt bungalowpark

Mei/ juni 2005 werd onze camping overgenomen door topparken. In juli hoorden we dat er niets zou veranderen voor ons tourcaravans. Half oktober kregen we te horen dat we nog 1 hooguit 2 jaar mochten blijven staan. 11 December kregen we een telefoontje dat we het komende jaar al weg moesten zijn. We konden dan een plek uitzoeken op een een ander stuk van de camping. Op 18 december zijn we met buurtjes gaan kijken voor een altenatief. Beheerder die om 2 uur aanwezig zou zijn kwam niet opdagen en gaf geen gehoor via telefoon of aan de deur. De volgende dag heb ik gebeld en een optie genomen op 2 plekken. Nog geen 2 uur later belde hij dat 1 plek al vergeven was!? Mijn man heeft toen gezegd dat hij zich in de zeik genomen vond. Het enige wat de beheerder toen zei; dan rot je toch op! Dat doen wij nu dan ook en heb dat 23 januari gemeld. Donderdag 26 jan heeft beheerder wel 15x gebeld met dreigementen en dat we 1 februari de plek leeg moesten hebben. Uiteindelijk hebben we nu toch de tijd tot 1 april (hadden daar ook voor betaald). Het probleem is nu dat we niet meer bij de plek kunnen komen met een auto om de spullen weg te halen. Er moet een vlonder van betonplex, zo'n 300 grindtegels en een schuur vervoerd worden. En dat neem je niet zo maar op je nek! Dit zou de camping dan wel doen maar wij stemden er niet mee akkoord dat de schuur in z'n geheel ( dat overleefd ie niet zoals zij er mee omgaan) naar de grote parkeerplaats wordt vervoerd en daar pas gedemonteerd. Wij willen hem op de plek gedemonteerd hebben en daarna vervoerd. Nu moeten we zelf maar bekijken hoe we het allemaal weg krijgen. Wij dachten dat we via de "grote" baas uit Lunteren voor elkaar hadden gekregen dat ze rijplaten zouden neerleggen, maar tot op heden ligt er niets! Nu hebben wij morgen een vrachtwagentje en mensen gehuurd om te beginnen de plek leeg te maken maar zien het somber in. Hoe/ waar kunnen wij dit snel oplossen, want als er 1 april maar 1 kiezeltje ligt kunnen we een vette rekening voor het ruimen verwachten. De situatie is dusdanig slecht geworden dat er geen communicatie meer mogelijk is met beheerder of de "grote" baas.  


Dit is maar een beknopte versie van wat er allemaal gebeurd is. Het komt erop neer dat alles hoe en wanneer moet gebeuren zoals beheerder wil dat het gebeurd.   


Hopelijk kan iemand ons raad geven. Alvast bedankt, Hillie


 


       


 

603 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

opaleo
door opaleo - Feb 7, 2006 om 20:57
67 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo Hillie.


Geen eenvoudige opgave, en je bent ook niet gediend van een ellenlange uitleg. Maar wat ik zeer zeker zou doen is het navolgende.


Zorg als je er morgen naar toe gaat, dat je goed tastbaar bewijsmateriaal verzameld, eventueel videocamere, foto met datum aanduiding, en de andere middelen die dit doel dienen.


Ik zeg je dit, mocht je niet in de gelegenheid zijn gesteld, om je eigen spullen daar weg te halen, en eventueel de nieuwe of huidige eigenaar jullie aansprakelijk stelt voor de kosten, van het niet opruimen. Hiermee heb je voldoende bewijs om dan deze valse beschuldiging te weerleggen. Dit is nooit de mooiste manier van inpakken, maar zorg dat je tastbaar bewijs materiaal hebt, waar uit blijkt dat je niet bij de desbetreffende lokatie kon komen.


Succes met je ontruiming. Opaleo.

hi
door hillie_1 - Feb 7, 2006 om 23:41
5 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hoi opaleo, dank je voor de snelle reactie. Foto's neem ik al steeds, ook van de vernielingen aan onze eigendommen die zij reeds veroorzaakt hebben. Vandaag komen ze met het verhaal dat ze zaterdag een noodweg aan gaan leggen zodat wij naar onze plek kunnen komen. De communicatie doe ik nu ook alleen nog via post of mail om zo alles op papier te hebben, in ieder geval van mijn kant uit. Maar ik vind het heel treurig dat er in 2006 nog steeds figuren bestaan die op deze manier met mensen omgaan. Het liefste zou ik dit allemaal straks openbaar willen maken, de manier waarop de "grotegeld" jongens met mensen omgaat.        

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ja
Jaap Matser - Jun 4, 2024 om 09:04
Geldzaken & recht

Abonnement opgezegd, maar krijg een tegoedbon

Mijn kleindochter had een abonnement op het blad Meiden van ons gekregen.
Daar is ze intussen op uitgekeken.
Daarom wilde ik dit opzeggen.
Nu blijkt dat het intussen stilzwijgend met een jaar verlengd is.
Je kunt wel per maand opzeggen, wat ik dan ook gedaan heb.
De kosten van 1 maand pls wat extra moet ik terecht betalen.
Vorr de rest van het al geincasseerde jaarbed ... Lees meer

ma
margabouwman - Jan 9, 2024 om 15:37
Winkels & webshops

Is Vlagzo bij jullie bekend

Wij als Dorpsbelang Menaldum hebben begin oktober voor 1200,- euro aan vlaggen bij hun besteld. Deze zijn tot op heden niet geleverd en we krijgen de ene smoes na de andere te horen. Nu hebben we om ons geld terug gevraagd. En ze blijven volhouden dat de vlaggen gemaakt zijn maar weten ze niet waar ze zijn. Als we google reviews lezen (helaas te laat gedaan), lezen we van anderen exact hetzelfde v ... Lees meer

He
Hetty oorbeek - May 29, 2024 om 22:24
Geldzaken & recht
Look out shag 50 gram vorige week betaalde ik 15,60 en vandaag 23,60 dit kan nie

Look out shag 50 gram vorige week betaalde ik 15,60 en vandaag 23,60 dit kan nie

Vorige week betaalde ik 15,60 deze week 23,60 voor 50 gram look out en dat terwijl de shag 3,40 omhoog zou gaan 
dit is zelfs een goedkope shag 
dit kunnen mensen niet meer betalen toch 

Mvg hetty oorbeek Lees meer