07
door 070164 Jan 8, 2009 om 19:32
Geldzaken & recht

Creditcard betaling retour

Ik heb een vlucht geboekt naar Bali. Inmiddels zijn de prijzen van de vluchten met enkele honderden Euro's gedaald. ik vlieg eind april. Is er een mogelijkheid de vlucht te annuleren, dwz te creditcard betaling terug te draaien en dan de vlucht opnieuw te boeken?


Bedankt

463 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

poltol
door poltol - Jan 8, 2009 om 19:57
3885 Antwoorden / 22 Vragen
0

Hallo,


Wat denkt u zelf? Zou dat echt kunnen? Ik denk het niet. Het enige wat u kunt doen is de maatschappij vragen uw "teveel" betaalde geld terug te storten. Maar waarschijnlijk staat in de kleine lettertjes dat dit niet mogelijk is. In dit geval is/was vroegboeken dus duurder, zo zal de maatschappij wel reageren denk ik. Maar proberen kunt u het altijd. U kunt misschien geld terug krijgen. Reken nergens op dan valt het ook niet tegen.


Succes, poltol

07
door 070164 - Jan 8, 2009 om 19:59
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

Duidelijk. Echter ik heb gehoord dat indien de dienst niet is afgenomen er geld terug kan komen. Leek me onlogisch naar dacht laat ik de experts eens vragen. Bedankt.

ca
door capodicapi - Jan 9, 2009 om 16:47
5 Antwoorden / 1 Vragen
0

De creditcard heeft hier niets mee te maken.


U heeft voor een ticket betaald en annuleren heeft met de voorwaarden van de luchtvaartmij. te maken. Vaak is een ticket van de duurste categorie zonder beperkende voorwaarden wel refundable, maar de kans dat u die heeft is niet groot.


Groet,

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ru
rugen - Sep 23, 2024 om 08:32
Garantie & verzekeringen
ru
rugen - Sep 23, 2024 om 08:30
Garantie & verzekeringen

Hoe heet het hoofd van de afdeling klachten bij Achmea?

De afdeling klantenservice beweert dat niet te weten. Belverzoeken worden daarom niet aangenomen. Wie kan ons helpen? Lees meer

Rob van Damme
Rob van Damme - Sep 22, 2024 om 23:14
Auto & vervoer

Dealhunter Lidl aanklagen

Ik heb een elektrische fiets besteld bij Dealhunter Lidl maar hij is niet geleverd en ik heb er voor betaald een bedrag van €99,95 en ik heb van hun de bevestiging gekregen dat hij betaald is maar geen leveringsdatum gekregen wanneer hij zou geleverd worden en ik wacht er nog steeds op en de Lidl benaderd maar die konden mij niet helpen en ze konden de bestelling niet achterhalen. Mijn vraag is ... Lees meer