ma
door marmaik Jan 19, 2009 om 15:48
Geldzaken & recht

Deurwaarder

Hallo, ik heb een conflict met mijn baas over mijn ziektegeld, volgens hem heb ik na het eerste jaar maar recht op 70 % terwijl er in de CAO staat 100 %, advocaat erop gezet en na veel gedoe een rechtszaak aangespannen.Rechtszaak heb ik gewonnen hij moet alles betalen ook mijn advocaat maar je snapt hem al ook dat doet hij niet.Heb ondertussen al geen loon meer gehad vanaf Augustus, wel drie keer een voorschot maar dat voldoet helemaal niet.Nu is door mijn advocaat een deurwaarder op hem afgestuurd en die is hier ook mee bezig maar ik wil graag weten hoe lang dit allemaal nog kan duren?!?!Hij weet het al heel lang te rekken en ik sta in mijn recht

493 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tonnieboy
door tonnieboy - Jan 20, 2009 om 00:12
1094 Antwoorden / 2 Vragen
0

De deurwaarder heeft een aantal middelen om tot invordering van de schuld over te gaan en zal de te nemen stappen overleggen met uw raadsman. Geduld is een schone zaak.

Bent u thans nog steeds ziek en heeft de rechter ook uitspraak gedaan over voortzetting van het dienstverband ? Hoe staat het bedrijf er voor ? Gelet op uw verhaal sluit ik niet uit dat het bedrijf plots failliet blijkt te zijn, want 3 voorschotten sinds augustus vorig jaar is niet normaal.



hrdwerrorman
door hrdwerrorman - Jan 20, 2009 om 00:46
3809 Antwoorden / 46 Vragen
0

Dag marmaik,

Tonny is terecht bang voor een faillissement. Zo acteert je baas wel. Inmiddels is een onwerkbare situatie ontstaan, dus terugkeer op het werk acht ik niet waarschijnlijk.
Houd strak de vinger aan de pols, zodat de deurwaarder en de advocaat de zaak niet traineren omdat ze er misschien toch niet veel uit zien komen. Des te meer tijd er verstrijkt, des te meer kans op een faillissement. En dan kom je achteraan in de rij van schuldeisers.

Zit je nu zonder middelen van bestaan (niet veel spaargeld, een huis of andere "rijkdom", dan kun je naar de afd. Welzijn van de gemeente en vragen om een voorschot. Als je alle bewijsstukken meeneemt, dan lukt dat waarschijnlijk wel na een goed en open gesprek aldaar. Je moet dan wel terugbetalen als je weer inkomen hebt, ook al is dat maar tijdelijk.

Hardware ERror MAN.



ma
door marmaik - Jan 20, 2009 om 07:26
9 Antwoorden / 11 Vragen
0

Helaas ben ik nog steeds ziek en mijn baas laat niets van zich horen, bij de rechtszaak is hij ook niet komen opdagen.Hij is eigen rechter aan het spelen en beloofd een heleboel maar doet niets.Mijn advocaat zit er wel achteraan want hij moet ook geld van hem krijgen(is een mooie stok achter de deur)De betalingen die ik gekregen heb was door toedoen van het UWV wat ik ingeschakeld had om te kijken of hun de betalingen niet konden overnemen , maar omdat hij nu drie keer een voorschot heeft betaald kan het UWV ook niks meer voor me doen.Ik kan niet snappen dat  als ik het recht aan mijn kant heb het niet krijg.Je houd je eigen keurig aan alle regels die er zijn en krijgt toch het deksel op je neus , niet te begrijpen!!!Mijn baas moet trouwens tot ik twee jaar on de ziektewet zit mijn ziektegeld betalen , dat staat in het vonnis daarna heeft hij nog kans op een boete van het UWV omdat hij qua intergratie niets heeft gedaan, dan kan ik alleen maar hopen dat het UWV de betalingen overneemt weet ik zeker dat ik geld krijg

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

jane55
jane55 - Sep 23, 2024 om 12:04
Geldzaken & recht

Verkeerde Lounge bank geleverd

Op 12 september, na 3 maanden wachttijd werd mijn bank bezorgd, helaas de verkeerde.
Direct doorgegeven aan het bedrijf, het zou uitgezocht worden, daarna nog verschillende keren gebeld, tot nu toe, 11 dagen verder, nog geen resultaat.
Wel werd er gezegd dat als zij de bank opnieuw gaan bestellen ik er weer 3 maanden op moet wachten.
Mijn vraag is, kan ik de koop ontbinden, omdat ik ... Lees meer

El
Eline72 - Sep 27, 2024 om 10:37
Winkels & webshops

Webshop Salura

Hallo ik heb 6 september een spiegel besteld bij website Salura maar heb deze nooit ontvangen.  de site is nu ook niet meer bereikbaar. Ik had een track and tracé ontvangen en daar stond in dat de spiegel verzonden was vanuit China en in Nederland was aangekomen maar even later deed de track and trace het niet meer. Dit bedrijf zou in Amsterdam zitten en had alleen een website heb verschillende ... Lees meer

A.
A. Maas - Aug 30, 2024 om 14:44
Geldzaken & recht

Wie is ook opgelicht door scooterrijbewijs.nl? Bedrijf reageert niet...

Mijn zoon wilde binnen enkele weken zijn scooter rijbewijs halen. Deed navraag bij het bedrijf over de beloftes op de site. Na aanmelding bleek dat er maanden tussen theorie en praktijk examen gaan zitten. Hij zou moeten bijbetalen, maar dan nog lukt het niet binnen zijn planning. Hij vroeg hen alles te annuleren en zijn geld terug te storten. De servicedesk medewerker gaf echter geen antwoord op ... Lees meer