kl
door klunske Nov 7, 2011 om 01:14
Geldzaken & recht

Geen loon en zonder reden ontslagen.

In april ben ik benaderd door de directeur van een opleidings instituut waar hij me vroeg of ik bij hem kon werken. Ik zou een spoedopleiding krijgen in het lesgeven van EHBO lessen op scholen en bij prartculieren.Ik ben ermee akkoord gegaan en in augustus heb ik EHBO examens afgenomen. Nu heb ik in september pas mijn contract gekregen en dat is getekend en daar staat in dat ik geen proeftijd heb . Nadat ik naar de volgende opdracht ben geweest krijg ik plotseling te horen dat ik onslagen was en daar heb ik tot op heden geen reden van gekregen.Nu heb ik vanaf de tijd dat ik voor hem gewerkt had ook nog niets uitbetaald gekregen dus vanaf augustus. Ik heb hem ook gevraagd dat hij zijn belofte moet nakomen maar zijn antwoord was dat ik aan het dromen was.ik heb een aangetekende brief gestuurd maar daar wordt niet opgereageerd wat kan ik nu nog verder doen?

853 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

zwemmer
door zwemmer - Nov 7, 2011 om 11:29
2638 Antwoorden / 35 Vragen
0

Klunske,wil je dit een nog meer toelichten? Allereerst de vraag hoezo je benaderd bent de dfe directeur van een opleidingsinstituut. Dus, waar kent hij je van? Of waar ken jij hem van?
Je hebt in augustus gewerkt, in september heb je je ontslag gekregen. Het doet nogal mysterieus aan. Is er iets gebeurd of heb je iets niet begrepen zoals het bedoeld was? Vertel eens zo veel mogelijk.

zwemmer
door zwemmer - Nov 7, 2011 om 11:33
2638 Antwoorden / 35 Vragen
0

Correctie eerste regel , 2e helft: "de dfe" moet zijn "door de"

vladja
door vladja - Nov 7, 2011 om 11:43
8293 Antwoorden / 27 Vragen
0

Wat staat er in het contract? Daar staat een begindatum in, maar ook een einddatum? Of is het contract, dat je per opdracht ingehuurd wordt?

Zonder contractgegevens is het moeilijk antwoorden.

Vladja

getty
door getty - Nov 7, 2011 om 16:48
4179 Antwoorden / 10 Vragen
0

Een advocaat of Juridisch Loket inschakelen?

l.
door l.senna - Nov 9, 2011 om 13:54
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik heb deze man leren kennen doordat hij regio coordinator was bij het rode kruis en daar ben ik ook bij.Vanwege mijn kennis heeft hij mij dus gevraagd bij zijn nieuw bedrijf te beginnen,het contract is voor 1 jaar . Ik heb mijn ontslag op 3 oktober gekregen zonder dat er een reden voor was en nog steegs ( november) heb ik geen geld ontvangen en wordt er niet gereageerd op mijn aangetekenede brief.Hij was heel duidelijk in zijn omschrijving van mijn nieuwe baan. Ik zou E.H.B.O lessen gaan verzorgen maar omdat ik geen instructeurs diploma had zou ik die op korte termijn mogen halen en de kosten waren dan voor hem met wel de afspraak dat ik gedurende 2 jaar bij hem zou blijven werken.In de tussen tijd zou ik als algemeen wedewerkster in zijn andere bedrijf kunnen beginnen.Ik heb wel op scholen meegedraaid omdat dat als stage viel maar die werden gewoon geteld als werk en zou dus ook als zodanig worden uitbetaald. Helaas niet dus.Kort voor dat ik mijn ontslag kreeg heeft hij wel iemand anders aan genomen voor de administratie.Hij weet goed dat ik niet in staat ben om een advokaat te betalen en omdat hij zelf rechten heeft gestudeerd ben ik bang dat ik niet veel meer kan doen maar niet geschoten is altijd mis dus daarom deze oproep heeft er nog iemand een idee?

l.
door l.senna - Nov 9, 2011 om 13:55
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

trouwens was mijn inlog gegevens kwijt daarom antwoord ik met een andere naam ben wel ( Klunske) dezelde persoon.

naitsoezn
door naitsoezn - Nov 9, 2011 om 14:26
842 Antwoorden / 1 Vragen
0

Ik zou zeggen: ga eens langs een juridisch loket. Laat je vooral niet afschrikken door z'n zogenaamde opleiding, want voor mensen met een laag inkomen bestaat er zoiets aan gesubsidieerde rechtsbijstand. Bij het juridisch loket kunnen ze in jou specifieke geval beoordelen of je daar voor in aanmerking komt en of je uberhaupt kans van slagen hebt.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Vl
VloertjeVanKwantum - Sep 28, 2024 om 21:24
Geldzaken & recht

Kwantum vloer

Hallo,

Enkele weken geleden een nieuwe vloer incl leggen bij Kwantum aangeschaft voor mijn nieuwe appartement ondanks dat de geadverteerde prijs niet helemaal overeen kwam met waar voor werd geadverteerd.
Er kwamen namelijk nog een boel extra kosten bij zoals twee ondervloeren, tape etc. Kwaliteit en garantie waren de magic woorden en anders zou het niet gelegd worden. Want zonde ... Lees meer

GK
GKHB - Sep 29, 2024 om 06:47
Huishouden & energie

Oxxio: Verbruik gas = Eindstand - Beginstand + factor?

Op mijn jaarnota staat een verbruik van 431 m3 gas. Nu hou ik zelf de meterstanden bij, en kom uit op een verbruik van 422 m3 gas. (Meterstanden kloppen). Dit heb ik teruggekoppeld met Oxxio. Hun reactie:   Wat vervelend dat dit gebeurd is op de jaarnota. Ik heb het voor je nagekeken en dat heeft te maken met de factor waarmee het gas wordt berekend. Dit gebeurd altijd op de jaarnota en de fac ... Lees meer

Co
Cor0789 - Sep 15, 2024 om 16:38
Geldzaken & recht

Verhuurder weigert inzage servicekosten aan huurcommissie. Wat nu?

Een huurder van onze flat (66 woningen)  heeft huurcommissie ingeschakeld om te beoordelen of de onderliggende facturen van de servicekosten wel kloppen. 

De huurcommissie heeft een onderzoeksrapport geschreven en de servicekosten op 0 gezet omdat verhuurder ondanks herhaald verzoek weigert inzage in de facturen te geven. 

Zoals huismeesterkosten terwijl er geen huismeeste ... Lees meer