wi
door wilput Mar 13, 2008 om 18:53
Geldzaken & recht

HOE KOM IK VAN DIE LOTERIJ AF??

Tot voor kort dacht ik mee te spelen in een bonafide loterij, genaamd OLYMPIC te Zevenaar. Als ik een jaar niets won, zou ik mijn inleggeld terugkrijgen!


Via, via hoorde ik dat het hier om oplichterspraktijken gaat en daarom zocht ik bij Kassa in het archief. En ben me toen rotgeschrokken!


Wie kan mij raad geven, hoe ik hier zonder verdere kleerscheuren (die 300 euro ben ik waarschijnlijk gewoon kwijt) weer vanaf kom?


De voorbeeldbrief waar in het archief sprake van was, kon ik bij st.de ombudsman niet vinden.


Ik heb de vraag opnieuw gesteld op advies van een andere Kassa-fan!


vrgr  Wil.

618 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

johanpc
door johanpc - Mar 13, 2008 om 19:20
1379 Antwoorden / 2 Vragen
0

Kijk bij de antwoorden op je vorige vraag!


Incoll bv is namelijk de incasseerder voor de door jou genoemde duitse nep loterij.


Om dat de nederlandse banken de duitse lotery olympic (ook werkend onder de naam  olympic priceworld) op de zwarte lijst hebben gezet


 en geen automatische incasso's van ze aksepteert werken ze via een nederlands incasso buro om hun iligale praktijk voort tezetten.

stacey
door stacey - Mar 13, 2008 om 20:02
10352 Antwoorden / 12 Vragen
0

--De voorbeeldbrief waar in het archief sprake van was, kon ik bij st.de ombudsman niet vinden----


Voorbeeldbrief duitse lottoclubs


 

sn
door snagtor - Mar 14, 2008 om 16:04
17 Antwoorden / 1 Vragen
0

Als het bedrag automatisch van uw rekening wordt afgeschreven (incasso), kunt u dit bedrag storneren (betaling ongedaan maken). Als het goed is houdt het op een gegeven moment gewoon op en kan deze 'loterij' niet meer automatisch incasseren . Als ik me goed herinner is dat bij de Postbank na 3x storneren van hetzelfde bedrag. U kunt natuurlijk ook uw bank vragen deze incasso's te blokkeren.


Succes!

katenmuis
door katenmuis - Mar 14, 2008 om 21:06
22 Antwoorden / 2 Vragen
0

Ga gelijk naar uw bank en vraag of ze voor dit bedrijf een selectieve incasso blokkade in willen brengen. Dan kan dit bedrijf nooit meer incasseren van uw rekening.

ad
door admiraal1 - Jun 3, 2008 om 11:02
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

ik zit met het zelfde probleem.


heb een aangeteekende brief opgestuurd met intrekking van mijn automatische afschrijving, maar zij gaan gewoon door met afboekingen

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

d_
d_dejong - May 10, 2024 om 14:38
Geldzaken & recht

Inning extra bedrag boven op contributie (voetbalvereniging)

Onlangs is er gemeld dat de energiekosten van onze club hoger zijn uitgevallen dan verwacht. Als gevolg hiervan is er naar alle leden een extra rekening gestuurd, bovenop de reguliere contributie, om deze kosten te dekken. Daarnaast is er gedreigd met een spelersblokkade indien deze extra kosten niet worden voldaan. Aan het begin van het seizoen ben ik akkoord gegaan met een verhoging van de cont ... Lees meer

Ro
Rob30-06 - May 8, 2024 om 21:03
Huishouden & energie

Oude stroom meter verplicht vervangen ?

Ik heb een oude elektrischiteitsmeter die volgens Liander vervangen moet worden omdat hij niet meer zou voldoen aan de wettelijke eisen ivm met onnauwkeurigheid.
De meter heeft mij nog nooit in d steek gelaten en werkt perfect , met de zonnepanelen op dak draait hij vrolijk achteruit tot grootgenoegen van ons.
maar met de nieuwe "betere" slimme meter zal ik straks verplicht worden om gel ... Lees meer

ga
galen135 - May 8, 2024 om 11:23
Auto & vervoer

DPD levert product beschadigd af en laat het verder afweten

Een verzending van mij via DPD is beschadigd aangekomen. Heb dat bij DPD gemeld op een daarvoor bedoeld formulier op hun website. Kreeg direct een casenummer en 2 dagen later het bericht dat ik voor een claim bij Sendcloud moest zijn die voor DPD onderzoek doet. Op de website van Sendcloud moest je echter inloggen met een (bedrijfs)account, ander contact was niet mogelijk en kwam ik dus geen met ... Lees meer