pp
door ppijpelink Jan 28, 2006 om 14:19
Geldzaken & recht

Mag een leverancier van de leesmap zomaar voorwaarden wijzigen?

Ik heb onlangs enige dagen geleden de leesmap opgezegd. In de bevestiging spreekt men van een opzegtermijn. Deze zou aflopen in week 17. Nu kreeg ik deze ochtend een folder in de brievenbus waarin men stelt - Geen opzegtermijn

- Geen abonnement als een blok aan uw been

- Iedere maand vrij opzegbaar.

Uiteraard heb ik hun aangeschreven dat ik ook die maand opzegtermijn wil. Het is tenslotte dezelfde organisatie, zelfde leesmap en hun hebben de leveringsvoorwaarden aangepast zoals blijkt.

Is deze veronderstelling correct ?

mvg

Peter



310 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Jan 29, 2006 om 01:54
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

U heeft gelijk. Als zij eenzijdig de algemene voorwaarden aanpassen in uw voordeel, dan kunt u daarvan profiteren. Trek uw oude opzegging schriftelijk in en zeg vervolgens nogmaals op onder de nieuwe regeling.

ve
door verwijderd - Feb 2, 2006 om 19:38
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo Peter.


Helaas kun jij niet profiteren van die nieuwe aanbieding, voor wat betreft opzegtermijn. Jij hebt een overeenkomst getekend met daarin de bepalingen voor een abonnement. Indien jij deze wilt beeindigen geldt datgene zoals in de door getekende overeenkomst staat vermeld.Indien zij het abonnement willen omzetten in de nieuwere variant, heb je mazzel, en kun je alsnog gebruik maken van die optie. Ook als er een stijging in het abonnementsgeld komt, die alle proporties te buiten gaat, kun en mag je deze overeenkomst eenzijdig beeindigen.


Good luck Opaleo.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Pu
Pumuckl_NL - Sep 16, 2024 om 10:36
Auto & vervoer

Waarom is groeps ticket ns duurder dan dagretour

Waarom heeft de ns zoiets als groepsticked daluren bedacht, is meer dan 2x zo duur dan gewoon kaartje.
Mijn vraag is, wat is nu de goedkoopste optie om van Wijchen naar Den Bosch te reizen?




 



... Lees meer

Br
Brko - Sep 21, 2024 om 21:58
Geldzaken & recht

Factuur onterecht ontvangen

Situatie:
- onlangs is er lekkage geweest op de 2e verdieping en is er een bedrijf gebeld, deze zouden langskomen en kijken of het ook hersteld kan worden (kapotte dakpan?). 
- het bedrijf is geweest maar ze hebben de dakpan niet rechtgelegd, ze zijn met ladder niet verder gekomen dan de dakgoot aangezien ze het een te stijl dak vonden
- er blijkt meer aan de hand te zijn dan allee ... Lees meer

Ho
Houtwerf10 - Sep 21, 2024 om 19:40
Auto & vervoer

OV saldo verlopen card online terugvragen

OV saldo verlopen card online terugvragen lukt van geen kant. Je komt in een cirkel terecht, steeds kom je weer uit aan het begin. Lees meer