br
door brasto Nov 28, 2005 om 19:16
Geldzaken & recht

(on)bekende bemiddellaar

Is iemand bekend met de kwaliteiten/antecedenten van een hyptheek/verzekering adviesburo dat zich presenteert als sngassurantien.nl en ook wel hypotheekcentrum.org. Vele van zijn links lopen dood en de bijbehorende websites getuigen m.i. van weinig professionaliteit. Maar ja het kan natuurlijk een veelbelovende starter zijn en dan wil ik ze eigenlijk wel een kans geven of trap ik in de slangenkuil van de zoveelste doorstartende failliete BV ?


 

336 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Nov 28, 2005 om 19:36
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

U geeft het antwoord zelf al een beetje. Als er al links zijn die doodlopen zou ik het niet vertrouwen. Een hypotheek of een lening afsluiten bij iets dat niet bekend is nooit doen. Shop eens rond bij uw bank of zo iets het gaat vaak maar om procenten. Vaak komt er bij deze internet aanbieder koppel verkoop voor waardoor u uiteindelijk duurder uit bent.

ve
door verwijderd - Nov 28, 2005 om 22:38
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo Brasto,


ik kan mij ergens wel voorstellen dat u iemand een faire kans wil geven als (mogelijk) beginnende starter. 


Maar of u daarvoor mogelijk tig-jaren moet betalen (extra), is aan u zelf. Zoals u zelf al aangeeft, u vertrouwt het eigenlijk ook niet of woorden van gelijke strekking. Vertrouw op uw eigen "instinct".


Gr. Hutch

ve
door verwijderd - Dec 16, 2005 om 00:44
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik tref ook nog eens achterhaalde fiscale informatie op de site aan. Als dat het kennisniveau is, dan zou ik (starter of niet) niet met ze in zee gaan.


Ik heb uitstekende ervaringen met www.fa-groep.nl


Ook als je niet in omgeving Arnhem woont. Ze komen gewoon bij je langs en de advisering is eerlijk en afgestemd op jouw wensen en behoeften. Geen provisiejagers zoals er al zo veel zijn.

ve
door verwijderd - Dec 16, 2005 om 00:47
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

En nog dit:


Rente 1 jaar vast vanaf 1%?????


Leugenaars! Dat is in het beste geval de nettorente bij 52% inkomstenbelasting voordeel. En we weten allemaal dat die vorm van adverteren verboden is!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Pu
Pumuckl_NL - Sep 16, 2024 om 10:36
Auto & vervoer

Waarom is groeps ticket ns duurder dan dagretour

Waarom heeft de ns zoiets als groepsticked daluren bedacht, is meer dan 2x zo duur dan gewoon kaartje.
Mijn vraag is, wat is nu de goedkoopste optie om van Wijchen naar Den Bosch te reizen?




 



... Lees meer

Br
Brko - Sep 21, 2024 om 21:58
Geldzaken & recht

Factuur onterecht ontvangen

Situatie:
- onlangs is er lekkage geweest op de 2e verdieping en is er een bedrijf gebeld, deze zouden langskomen en kijken of het ook hersteld kan worden (kapotte dakpan?). 
- het bedrijf is geweest maar ze hebben de dakpan niet rechtgelegd, ze zijn met ladder niet verder gekomen dan de dakgoot aangezien ze het een te stijl dak vonden
- er blijkt meer aan de hand te zijn dan allee ... Lees meer

Ho
Houtwerf10 - Sep 21, 2024 om 19:40
Auto & vervoer

OV saldo verlopen card online terugvragen

OV saldo verlopen card online terugvragen lukt van geen kant. Je komt in een cirkel terecht, steeds kom je weer uit aan het begin. Lees meer