mi
door minouche Jun 12, 2004 om 19:54
Geldzaken & recht

Postbankactie energiebedrijf.com

Een jaar geleden had ik met de postbankactie meegedaan om dus goedkoper stroom te krijgen van het bedrijf energiebedrijf.com. Sinds dus een jaar ben ik via deze actie lid van energiebedrijf.com en krijg ik dus stroom via hun ipv. NUON. Maar ik zou eigenlijk dan een termijnbedrag gaan betalen van Euro 5,00.  Maar na het contract getekend te hebben, kreeg ik dus een brief waarin stond dat ik een termijnbedrag van Euro 16,42 moest betalen. (terwijl ik bij Nuon iets van 9,00 kwijt was bij mijn termijnbedrag gas/licht. Ik had toen gebeld, maar ik werd naar de Postbank verwezen vanwege "een actie", die mij vervolgens toch weer terug verweest naar Energiebedrijf.com. Uieindelijk vertelde deze telefoniste mij eindelijk dat het vanwege die actie het termijnbedrag van 5,00 niet kon, maar dat ik na een jaar het teveel betaalde bedrag terug zou krijgen. Wat dus zou uitkomen op een bedrag van 138,00. Tot nu toe heb ik dit nog niet terug gekregen. Ik heb Energiebedrijf.com al 3x gemaild, alsmede een website formulier ingevuld, maar ik krijg geen bericht of antwoordt terug hierover. Bellen is voor mij zo onhandig, aangezien in dus fulltime werk. Zijn er mensen die hier meer over weten of dezelfde ervaring hebben?


gr.minouche

229 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Jun 12, 2004 om 21:04
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dag Minouche,


Als de "achteraf pas geld terugregeling" niet duidelijk in de actie-voorwaarden heeft gestaan ben je gewoon belazerd. Ik zou dan een aangetekende brief schrijven aan de Directie van Energiebedrijf.com waarin je de eis kunt formuleren dat  voor het termijnbedrag €5 de afspraak is en niet €16,42. Bovendien zou je  daarin kunnen stellen dat, als €5 niet direct mogelijk is, je het kontrakt als niet bindend meer ziet en terug gaat naar NUON.  Als je achteraf alles doorrekend heb je met pijn en moeite het eerste jaar een voordeel van ongeveer €55 en  de jaren daarna waarschijnlijk helemaal geen voordeel maar zelfs nadeel. Je had gewoon beter nog kunnen wachten tot ruim na 1-7-04 en dan na afweging van meerdere opties van stroomleverancier kunnen veranderen. Sukses, groeten, Ton. 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Pu
Pumuckl_NL - Sep 16, 2024 om 10:36
Auto & vervoer

Waarom is groeps ticket ns duurder dan dagretour

Waarom heeft de ns zoiets als groepsticked daluren bedacht, is meer dan 2x zo duur dan gewoon kaartje.
Mijn vraag is, wat is nu de goedkoopste optie om van Wijchen naar Den Bosch te reizen?




 



... Lees meer

Br
Brko - Sep 21, 2024 om 21:58
Geldzaken & recht

Factuur onterecht ontvangen

Situatie:
- onlangs is er lekkage geweest op de 2e verdieping en is er een bedrijf gebeld, deze zouden langskomen en kijken of het ook hersteld kan worden (kapotte dakpan?). 
- het bedrijf is geweest maar ze hebben de dakpan niet rechtgelegd, ze zijn met ladder niet verder gekomen dan de dakgoot aangezien ze het een te stijl dak vonden
- er blijkt meer aan de hand te zijn dan allee ... Lees meer

Ho
Houtwerf10 - Sep 21, 2024 om 19:40
Auto & vervoer

OV saldo verlopen card online terugvragen

OV saldo verlopen card online terugvragen lukt van geen kant. Je komt in een cirkel terecht, steeds kom je weer uit aan het begin. Lees meer