Ma
door Maykel001 4 apr. 2016 om 12:04
Geldzaken & recht

Praxis creditcard

Goedendag,

Op 10 maart j.l. heb ik een goederen gekocht bij de Praxis in Beverwijk,om deze goederen thuis te brengen kon ik een gratis aanhanger voor de komende 2 uur krijgen .
Dit tegen een borg van 175 euro,e.e.a. thuis gebracht en de aanhanger netjes ongeschonden terug gebracht.Verwacht de borg terug te krijgen maar helaas na div. antwoorden weet ik het niet meer.Zojuist wederom bij de Praxis in Beverwijk geweest maar helaas ze gaan het terug storten. 
Nu lijkt het mij niet zo moeilijk om na te zien of dit al onderweg is maar ook dat valt niet mee.Wedrerom niet verder gekomen.
Wat kan ik doen????????

2660 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

door emcede - 4 apr. 2016 om 12:14
913 Antwoorden / 4 Vragen
1

Stel hen schriftelijk in gebreke en laat hen weten dat je de borg binnen 5 werkdagen op de rekening wilt ontvangen. Natuurlijk is het wél moeilijk om dit na te zien: de mensen achter de balie hebben echt geen inzicht in betalingen.

Vreemd trouwens dat je de borg niet direct heb teruggekregen. Ik was de winkel niet uitgegaan zonder mijn geld!!

Wat heeft dit trouwens met "Praxis creditcard" te maken?!

pi
door pieterwolters 4 apr. 2016 om 18:42
3611 Antwoorden / 0 Vragen

Als de borg niet cash is betaald snap ik wel dat deze ook niet cash wordt terugbetaald. Praxis is geen cash machine.

Topantwoord

door marita5 - 4 apr. 2016 om 12:22
7800 Antwoorden / 12 Vragen
11

Hallo Maykeloo1 

Waar kan ik terecht met mijn vragen, opmerkingen of klachten?
Als u vragen, klachten of andere opmerkingen heeft over onze producten of dienstverlening, dan kunt u hiervan op elk moment bericht indienen via het contactformulier op onze website. U krijgt na het invullen van het contactformulier binnen uiterlijk 14 dagen een inhoudelijk antwoord van ons

Ma
door Maykel001 4 apr. 2016 om 22:09
Antwoorden / 1 Vragen

Dit heb ik gedaan alleen daar weet ook niemand iets ,je wordt van het kastje naar de muur gestuurd.
Weinig vertrouwen in dat dit goed komt.Laatste bericht:

Bedankt voor uw bericht. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een oplossing voor u. Zodra wij meer weten nemen wij weer contact met u op.
 
Met vriendelijke groet,
 
Maarten Moeijes
Medewerker Praxis Klantenservice

En dat na 3 weken bijna 4

door marita5 4 apr. 2016 om 22:42
7800 Antwoorden / 12 Vragen

@maykeloo1 , plaats ook uw klacht op facebook .

di
door digioma - 4 apr. 2016 om 12:27
635 Antwoorden / 29 Vragen
0

Misschien heeft vraagsteller de borg ook via een pinautomaat betaald. Bij sommige bedrijven is het gebruikelijk dat je geld waarop je recht hebt terug krijgt op dezelfde wijze als de betaling is verricht. Ben het wel eens met vraagsteller dat deze transactie heel erg lang duurt.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Zw
Zwerver56 - 15 sep. 2019 om 17:23
Geldzaken & recht

Bol.com stuurt factuur met onbekende naam voor artikel dat ik niet besteld heb.

Ik kreeg ook vorig jaar al eens zo'n factuur en heb er ook toen over gebeld met de klantenservice. Nu krijg ik weer een acceptgiro met dezelfde aanhef. Ze zouden het doorsturen naar de fraude helpdesk. Krijg ik gisteren een mail met de naam van de fraudeur als aanhef! En de boodschap: "beste hr..A. Dank voor uw mail. Het betreft een bestaand account".  Ja, dat klopt! Maar het is wel mijn account ... Lees meer

ge
geenacker - 13 sep. 2019 om 22:56
Garantie & verzekeringen
Post nl

Post nl

Ik had mijn nieuwe broek bij een vriendin in Limburg laten liggen, ik dacht ik laat hem opsturen, ik heb € 6,50 betaald voor pakket post, ik neem aan dat de post dan aan de deur wordt bezorgd, maar helaas het is in mijn brievenbus gepropt, mijn brievenbus is van ijzer, het gevolg was dan de verpakking kapot was en in mij broek 2 enorme halen zaten. Ik heb daarna netjes post nl gebeld en kreeg te ... Lees meer

Ba
Baarn012 - 15 sep. 2019 om 18:07
Voeding & gezondheid

Melk van Albert Heijn

Waar komt de melk bij Albert Heijn vandaan. Lees meer