ch
door chars66 Oct 21, 2007 om 11:13
Geldzaken & recht

TNT

In januari heb is mijn defecte camera naar Sony gestuurd
De camera is daar niet aangekomen. Volgens TNT is hij zeer waarschijnlijk daar wel aangeleverd. Omdat puberdochter het pakketje niet aangetekend heeft verstuurd is er dus niet voor getekend.
Nu kan ik me voorstellen dat het voor sommige mensen heel aantrekkelijk is om niet aangetekende stukken voor o.a. Sony er tussen uit te pikken.
Natuurlijk had het pakje aangetekend verstuurd moeten worden...maar is er echt niemand aansprakelijk?
Als je voor een dienst betaalt mag je er toch ook vanuit gaan dat het goed uitgevoerd wordt?


 

377 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

katenmuis
door katenmuis - Oct 21, 2007 om 20:34
22 Antwoorden / 2 Vragen
0

bij het afgeven van een pakketje krijg je een altijd een code. Hiermee volgt u uw pakket online met Track & Trace. Heeft u dit traject ook gevolgd? U kunt dan nagaan of het volgens TNT is bezorgd. Indien het pakket is verstuurd als "basis pakket" is het niet verzekerd tegen diefstal, verlies of schade. Bij het versturen van een camera was het verstandig geweest om het aangetekend te laten versturen, maar ja, dat is mosterd na de maaltijd. Helaas kun je niemand meer vertrouwen op zijn blauwe ogen. Uiteraard kunt u wel een klacht indienen bij TNT. Dit kan online. De vraag is of het ook helpt?


http://www.tntpost.nl/voorthuis/klantenservice/klacht/

elenay
door elenay - Oct 21, 2007 om 21:04
1031 Antwoorden / 142 Vragen
0

Zelf heb ik eens meegemaakt dat ik online een pakketje had besteld en niet bij mij aankwam. Dus ook een klacht ingediend. Maar het bedrijf dat het pakketje aan mij had verstuurd was de gedupeerde. Uiteraard is er een onderzoek ingesteld, maar leverde toen niks op. Wat bleek.............


Het pakketje was klakkeloos aan de eerste de beste in mijn hal van mijn toenmalige woonadres afgegeven. Dus een buurman had het. Weken later sprak hij me er pas op aan, van waarom haal je je pakje niet op? Wist ik veel dat hij het had, ik had toen 78 buren, dus zoek het dan maar uit nietwaar? En de postbode had geen briefje bij mij in de bus gedaan over het feit dat het was afgegeven aan de buurman.


Dus inderdaad nergens op te verhalen als het weg is, of het bezorgde stuk moet verzekerd zijn, of aangetekend en dan nog met ontvangstbewijs.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ro
Rob30-06 - May 8, 2024 om 21:03
Huishouden & energie

Oude stroom meter verplicht vervangen ?

Ik heb een oude elektrischiteitsmeter die volgens Liander vervangen moet worden omdat hij niet meer zou voldoen aan de wettelijke eisen ivm met onnauwkeurigheid.
De meter heeft mij nog nooit in d steek gelaten en werkt perfect , met de zonnepanelen op dak draait hij vrolijk achteruit tot grootgenoegen van ons.
maar met de nieuwe "betere" slimme meter zal ik straks verplicht worden om gel ... Lees meer

d_
d_dejong - May 10, 2024 om 14:38
Geldzaken & recht

Inning extra bedrag boven op contributie (voetbalvereniging)

Onlangs is er gemeld dat de energiekosten van onze club hoger zijn uitgevallen dan verwacht. Als gevolg hiervan is er naar alle leden een extra rekening gestuurd, bovenop de reguliere contributie, om deze kosten te dekken. Daarnaast is er gedreigd met een spelersblokkade indien deze extra kosten niet worden voldaan. Aan het begin van het seizoen ben ik akkoord gegaan met een verhoging van de cont ... Lees meer

ga
galen135 - May 8, 2024 om 11:23
Auto & vervoer

DPD levert product beschadigd af en laat het verder afweten

Een verzending van mij via DPD is beschadigd aangekomen. Heb dat bij DPD gemeld op een daarvoor bedoeld formulier op hun website. Kreeg direct een casenummer en 2 dagen later het bericht dat ik voor een claim bij Sendcloud moest zijn die voor DPD onderzoek doet. Op de website van Sendcloud moest je echter inloggen met een (bedrijfs)account, ander contact was niet mogelijk en kwam ik dus geen met ... Lees meer