mi
door minouche May 21, 2004 om 18:30
Geldzaken & recht

UPC standaardtarief amsterdam toch verhoogd!

Tot mijn verbazing zag ik op mijn rekeningoverzicht van mei dat bij UPC toch het standaardpakket radio/tv verhoogd was naar 11,84 .


Terwijl ik had begrepen dat UPC het kort geding verloren had met Amsterdam en het bedrag bij 9,55 zou blijven.


Het was inderdaad door UPC in februari weer teruggezet naar het bedrag van 9,55, maar nu opeens toch weer naar het bovenstaand verhoging toe?? Ik heb geen brief gehad hierover van UPC.


Heb ik iets gemist of zo, of zijn ze weer bezig bij UPC?


Wie weet wat meer hiervan???


gr. m. van adrichem

355 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tuinfreak_1
door tuinfreak_1 - May 21, 2004 om 19:31
763 Antwoorden / 1 Vragen
0

Nee hoor u heeft niets gemist, dit schijnt bij de kabelaars de normaalste zaak van de wereld te zijn, en dan hebben we het nog niet eens over de kwaliteit en het aantal zenders we krijgen er ook niets voor terug, op dit moment voeren de SP en de consumentenbond al actie tegen de verhoogde kabeltarieven maar even afwachten wat hiervan terecht komt, over de actie van de consumentenbond kunt u nog een stukje vinden in consumentennieuws op pag.2.  groeten

mi
door minouche - May 21, 2004 om 19:36
5 Antwoorden / 6 Vragen
0

bedankt. Maar ik had upc ook zelf gemaild en ze mailde terug dat er dus sinds 1 mei een overeenkomst was gekomen met Amsterdam. En daarvoor dus de verhoging en dat in oktober het tarief zelfs verhoogd wordt naar 15,20 !!!!!! Belachelijk......toch.........al die abonnementstariefen zijn duurder dat dat jij eigenlijk verbruikt.


Maar goed, ik heb Kassa ook gemaild of ze toch weer is een uitzending eraan willen wijden, want het loopt weer de spuitgaten uit.


bedankt voor info en afwachten op kassa !!!!!!!!!!

ee
door eeyore - May 21, 2004 om 19:37
23 Antwoorden / 1 Vragen
0

Wat u toch gemist heeft is het nieuws hierover: UPC mag de tarieven verhogen van 4,50 naar 11,84 op 1 mei, en in oktober mag dat nog eens naar 12,77!!


Onredelijk? Zeker!!


Groet,


Joyce.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Pu
Pumuckl_NL - Sep 16, 2024 om 10:36
Auto & vervoer

Waarom is groeps ticket ns duurder dan dagretour

Waarom heeft de ns zoiets als groepsticked daluren bedacht, is meer dan 2x zo duur dan gewoon kaartje.
Mijn vraag is, wat is nu de goedkoopste optie om van Wijchen naar Den Bosch te reizen?




 



... Lees meer

Br
Brko - Sep 21, 2024 om 21:58
Geldzaken & recht

Factuur onterecht ontvangen

Situatie:
- onlangs is er lekkage geweest op de 2e verdieping en is er een bedrijf gebeld, deze zouden langskomen en kijken of het ook hersteld kan worden (kapotte dakpan?). 
- het bedrijf is geweest maar ze hebben de dakpan niet rechtgelegd, ze zijn met ladder niet verder gekomen dan de dakgoot aangezien ze het een te stijl dak vonden
- er blijkt meer aan de hand te zijn dan allee ... Lees meer

Ho
Houtwerf10 - Sep 21, 2024 om 19:40
Auto & vervoer

OV saldo verlopen card online terugvragen

OV saldo verlopen card online terugvragen lukt van geen kant. Je komt in een cirkel terecht, steeds kom je weer uit aan het begin. Lees meer