ni
door nikilina Aug 1, 2005 om 15:27
Geldzaken & recht

Wat is een goed alternatief

ik ben van olan mijn koersplan af te kopen. Het vrijgekomen geld wil ik
ergens vastzetten cq beleggen.nu zijn er diverse rekeningen bv rabo
rendemix, sns spaarmix etc. wie heeft hier ervaringen mee en wat is aan
te raden ?

314 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Aug 1, 2005 om 17:20
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Afkopen kost.


Wil je als particulier beleggen dan is een aanrader de diverse Fondsen van de diverse Banken. Je verdient niet veel en als je de koersen een beetje blijft volgen verlies je ook nooit te veel.


De gouden tijden zijn voorbij maar wil je zelf een beetje wijzer worden in deze materie dan zou je eens een kijkje moeten nemen bij


BinckBank     (Er zullen ook anderen zijn, weet ik niet)


Deze site heb ik gevonden en is Online beleggen. Daar kan de amateur zelf ook terecht. Leren, winnen en verliezen, maar het leuke er van is dat je het wereldje van de beleggers van dichtbij leert kennen.


Als je er een beetje gevoel voor krijgt en een beetje inzicht, dan kan het met de jaren nog wel eens interessant worden.


 


Maar onthoudt:


Als je je rijkdom gebruikt, raakt die op. Als je je rijkdom met kennis gebruikt, krijg je er steeds meer van.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

S.
S. Anne - Jun 2, 2024 om 12:41
Huishouden & energie
Schimmel in trapkast

Schimmel in trapkast

Ik woon sinds een week in een koopwoning uit 1974. We hebben 4 maanden geklust en toen zag ik al zwarte schimmel in de trapkast, die deels onder de grond zit. Dit zat op 3 van de 4 muren, alleen op kelderniveau. Er zit geen kruipruimte, en aan de andere kant van de muren zit dus grond. (Die waarschijnlijk flink vochtig is na alle regen van de afgelopen maanden.)
2 weken geleden heb ik de schi ... Lees meer

wi
wim koelewijn - May 29, 2024 om 13:18
Huishouden & energie

Waspods het meest onzinnige bedenksel...

Ben ik de enige die vindt dat de waspods, met 3 of 4 verschillende  gescheiden ingrediënten het grootst mogelijke onzinbedenksel is?
Met moeite gescheiden in zo'n pod gepropt  en komt dan in de wasmachine binnen no- time weer bij elkaar zodra het omhulsel is gesmolten..en in verhouding giga-duur !! Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer