wi
door wilsophie Jan 10, 2009 om 21:14
Huishouden & energie

Abonnement van Plus magazine

In September 2008 nam ik een abonnement op het blad Plus magazine een maandblad en daarbij zou ik een cadeautje ontvangen n.l. een foto-videocameraatje. Na ontvangst bleek het niet te werken op Vista dus ik kon er niets mee. Een bericht gestuurd op 15 september naar Abonneeplein en dezelfde dag nog werd ik gebeld door een meneer die mij een ander kado aanbood of een gratis kwartaalabonnement. Ik koos voor het laatste en zei meteen dat het abonnement gestopt moest worden.
Dat was akkoord. Een dag later op 16 september kreeg ik een mail van een mevrouw die ook een ander kadootje aanbood, ik meldde dat ik drie nummers gratis zou krijgen dus de nrs 10, 11 en 12 en met ingang van die datum dus zou het abonnement gestopt worden.
Nu kreeg ik in januari toch een blad toegestuurd en baalde dat ik hierover weer actie moest ondernemen. Vlak daarna zag ik dat er 11 Euro was afgeschreven van mijn rekening. Ik heb dat teruggedraaid en een mail gestuurd. Maar die mw. vindt dat ik omdat ik nog niks betaald heb nog 11 Euro schuldig ben.
Ik vind dat de drie bladen een ruil waren met het kadootje en omdat het abonnement is stopgezet ik geen recht heb op nummer 1 en dus ook niks verschuldigd ben.
Begrijp ik iets niet goed? Heb ik een jaarabonnement toegezegd?
Normaliter moet je 6 weken voor aflopen van het abonnement afzeggen, en op 16 september zou ik dan aan de volwaarde hebben voldaan.
Ik krijg dus nu een acceptgirokaart van die 11 euro waarvan ik nu niet begrijp waar het voor is.
Met vr.gr.



1231 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Jan 10, 2009 om 21:21
0 Antwoorden / 0 Vragen
0


Ik bedoel dat ik aan de voorwaarde heb voldaan. Typefout.

ve
door verwijderd - Jan 10, 2009 om 22:31
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dag wilsofie,


Jouw bericht kun je hier beter in de rubriek VRAAG&BEANTWOORD zetten (zie linker kolom op het homeblad.


Het voordeel is, dat je daar meer "experts" aantreft, die je mogelijk kunnen adviseren bij de oplossing van het probleem.


Pedro

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

GK
GKHB - Sep 29, 2024 om 06:47
Huishouden & energie

Oxxio: Verbruik gas = Eindstand - Beginstand + factor?

Op mijn jaarnota staat een verbruik van 431 m3 gas. Nu hou ik zelf de meterstanden bij, en kom uit op een verbruik van 422 m3 gas. (Meterstanden kloppen). Dit heb ik teruggekoppeld met Oxxio. Hun reactie:   Wat vervelend dat dit gebeurd is op de jaarnota. Ik heb het voor je nagekeken en dat heeft te maken met de factor waarmee het gas wordt berekend. Dit gebeurd altijd op de jaarnota en de fac ... Lees meer

Vl
VloertjeVanKwantum - Sep 28, 2024 om 21:24
Geldzaken & recht

Kwantum vloer

Hallo,

Enkele weken geleden een nieuwe vloer incl leggen bij Kwantum aangeschaft voor mijn nieuwe appartement ondanks dat de geadverteerde prijs niet helemaal overeen kwam met waar voor werd geadverteerd.
Er kwamen namelijk nog een boel extra kosten bij zoals twee ondervloeren, tape etc. Kwaliteit en garantie waren de magic woorden en anders zou het niet gelegd worden. Want zonde ... Lees meer

Ka
KassaTim - Sep 25, 2024 om 22:43
Geldzaken & recht

Kan een bedrijf mij na 2,5 jaar nog een factuur sturen?

Beste mensen van "Vraag & Beantwoord",

Ik zit met het volgende probleem: begin van het jaar 2022 tm 6 april 2022 heb ik een verbouwing gehad thuis. Hierbij is onder andere de badkamer vernieuwd. Het probleem gaat over de douchecabine die ik daarvoor gekocht heb.

Op donderdag 12 september 2024 (dus zo'n 2 jaar en 5 maanden nadat mijn verbouwing voltooid was) ontving ik ee ... Lees meer