ma
door marting Dec 3, 2005 om 23:14
Huishouden & energie

Betalen, maar niets gedaan!

Na de hevige regenval in november was de vochtigheidsgraad in onze meterkast hoger dan normaal. Daardoor heeft zich roest afgezet op de gasmeter van onze energieleverancier Essent.


Na een telefoontje te hebben gepleegd met Essent, zou er een monteur langs komen en kijken of dit geen gevolgen zou hebben voor de veiligheid e.d. Ik heb toen expliciet gevraagd of dit gratis zou zijn, mij werd verteld dat dit gewoon onder de Service van Essent valt, en dat het dus gratis is, en er ook geen servicekosten hoeven worden te berekend...


Na 15 minuten was de monteur klaar, en heeft niets aan de opstelling veranderd, het was gewoon veilig.


Na vertrek van de monteur bleek hij echter op het service-formulier te hebben ingevuld 3 uur aanwezig te zijn geweest, en een 'loodje' te hebben vervangen.


Twee weken later valt er een factuur op de mat, waarin vermeld 3 arbeidsuren + materialen... 53 Euro...


De vraag dus hierbij... Heeft iemand dit meer meegemaakt, en natuurlijk wat te doen???

368 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

user123
door user123 - Dec 4, 2005 om 00:08
1346 Antwoorden / 3 Vragen
0

Het lijkt mij dat u beter Essent deze vraag kunt stellen in plaats van hier op dit forum...

polletje
door polletje - Dec 4, 2005 om 01:06
14 Antwoorden / 0 Vragen
0

 Hallo marting,


Ik weet niet of je al gedaan hebt, maar bel inderdaad (nog eens) met Essent.. Elke service-monteur heeft normaal gesproken een "bon" (service-formulier) bij zich die/dat voor accoord, ondertekent dient te worden...! Ook dient hij normaal gesproken een copie achter te laten, of vroeg om zo'n "krabbeltje" met een electronisch pennetje..??


Heeft hij om jouw handtekening gevraagd?. Zo niet, schrijf naar Essent (aangetekend). Beschrijf de gehele gang van zaken en vraag om een copie van de verklaring dat de werkzaamheden die hij claimt, door jou accoord bevonden zijn..!


Dit moet je winnen...!!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

mahadma
mahadma - Sep 23, 2024 om 10:57
Computers & telefonie

Vara-kassa op android werkt niet

Vraag en beantwoord op mobiel (android) werkt niet op 2 verschillende telefoons. Na 3 vragen te kunnen zien werkt "Toon meer actuele vragen" niet,Na toon meer en je wil inloggen kom je in het scherm (Zie je geen inlogschermpje verschijnen ? Klik dan op de knop hier onder) Witte letters op rode achtergrond Inloggen of registrene, Dit werkt ook niet. Lees meer

Rob van Damme
Rob van Damme - Sep 22, 2024 om 23:14
Auto & vervoer

Dealhunter Lidl aanklagen

Ik heb een elektrische fiets besteld bij Dealhunter Lidl maar hij is niet geleverd en ik heb er voor betaald een bedrag van €99,95 en ik heb van hun de bevestiging gekregen dat hij betaald is maar geen leveringsdatum gekregen wanneer hij zou geleverd worden en ik wacht er nog steeds op en de Lidl benaderd maar die konden mij niet helpen en ze konden de bestelling niet achterhalen. Mijn vraag is ... Lees meer