qf
door qf Feb 9, 2007 om 16:55
Huishouden & energie

RWE? Energie Maffia?

Vandaag kreeg ik een acceptgiro in de bus van RWE, Energie leverancier, om mijn termijn bedrag te betalen


Voor zo ver ik wist, zat ik nog bij Eneco Energie, dus ik bel RWE op om ze duidelijk te maken dat het hier om een foutje ging, volgens hun dus niet, het blijkt dat ik een overeenkomst heb getekend voor de levering van energie van RWE ( nou ik weet niet eens of ik getekend heb, maar mocht ik toch getekend hebben, dan is het voor het info pakket geweest wat ik nog steeds moet ontvangen ( dom achteraf ))


nou is er ooit een keer een "deurverkoper" aan de deur geweest en heeft met mij over RWE gepraat, en ik kan me WEL herrineren dat ik graag eerst informatie wilde hebben voordat ik met een andere leveracier in zee wil gaan. dat was allemaal geen probleem ik zou een brochure krijgen met alles er op en er aan, het zou zo snel mogelijk worden toegestuurd, en als ik dan accoord ging dan had ik altijd nog 8 dagen om van gedachten te veranderen


nou een brochure is er nooit gekomen, en heb me ook nooit aangemeld om electra te ontvangen via RWE, de acceptgiro is het EERSTE van RWE heb ontvangen


en 8 dagen opzegtermijn, doe eens een gok die zijn natuurlijk al geruime tijd verstreken, ik heb het papierte waar mijn handtekening op zou staan opgevraagd en ze zouden me een kopie sturen.


wat als het inderdaad mijn handtekening is, kan ik dan iets ondernemen dat ik er vanaf kom en bij de leverancier kan gaan waar ik zelf voor kies???


 


met vriendelijke groet


Werner

781 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Feb 9, 2007 om 17:16
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dag werner,


Je schrijft: wat als het inderdaad mijn handtekening is, kan ik dan iets ondernemen dat ik er vanaf kom en bij de leverancier kan gaan waar ik zelf voor kies???


Als je destijds aan de deur niets getekend hebt, dan is er geen man overboord. Heb je destijds aan de deur wel getekend, dan heb je ongemerkt je handtekening gezet op een overeenkomst en ben je dus misleid. Je zit er dan in principe voor de kontraktperiode aan vast tenzij je bijvoorbeeld jouw rechtsbijstandverzekering inschakelt. Zij kunnen je wel verder helpen met het tekenen onder valse voorwenselen. In het eerste geval dient RWE te bewijzen dat er een getekende overeenkomst is en dat kunnen ze niet. Je dient dan wél kontakt op te nemen met je huidige leverancier en aan hen uit te leggen dat je onterecht geswitch bent door RWE.


Sukses, groeten, Read.

ve
door verwijderd - Feb 9, 2007 om 17:25
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

RWE is een aantalmaanden ook bij ons aan de deur geweest met als argument dat zij in opdracht van essent alle kontrakten moesten kontroleren en op nieuw laten onder tekenen, om dat vaak de handtekening werd vergeten.


Helaas voor hem zijn wij geen klant bij essent zij mijn vrouw ,maar meneer had een lijst met adressen die toch echt van essent kwam dus als wij ergens anders bij zaten moesten we dat maar bij deze op het formulier invullen dan kom hij het laten nakijken..


Niet gedaan natuurlijk wel essent gemaild, maar nooit iets over terug gehoord.

ve
door verwijderd - Feb 9, 2007 om 17:38
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Helaas kun je dus "rijk" worden van oplichting. Jammer alleen dat deze mensen geen waardigheid meer hebben.


Mark

ve
door verwijderd - Feb 10, 2007 om 11:28
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

beste: ga naar www.consuwijzer.nl, leg daar deze klacht neer en ik neem aan dat u van hen niet alleen antwoord krijgt maar als er al een dossier is dit doorgeven aan DTE van Economische Zaken om op te treden.


www.consuwijzer.nl

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Pu
Pumuckl_NL - Sep 16, 2024 om 10:36
Auto & vervoer

Waarom is groeps ticket ns duurder dan dagretour

Waarom heeft de ns zoiets als groepsticked daluren bedacht, is meer dan 2x zo duur dan gewoon kaartje.
Mijn vraag is, wat is nu de goedkoopste optie om van Wijchen naar Den Bosch te reizen?




 



... Lees meer

Br
Brko - Sep 21, 2024 om 21:58
Geldzaken & recht

Factuur onterecht ontvangen

Situatie:
- onlangs is er lekkage geweest op de 2e verdieping en is er een bedrijf gebeld, deze zouden langskomen en kijken of het ook hersteld kan worden (kapotte dakpan?). 
- het bedrijf is geweest maar ze hebben de dakpan niet rechtgelegd, ze zijn met ladder niet verder gekomen dan de dakgoot aangezien ze het een te stijl dak vonden
- er blijkt meer aan de hand te zijn dan allee ... Lees meer

Ho
Houtwerf10 - Sep 21, 2024 om 19:40
Auto & vervoer

OV saldo verlopen card online terugvragen

OV saldo verlopen card online terugvragen lukt van geen kant. Je komt in een cirkel terecht, steeds kom je weer uit aan het begin. Lees meer