ka
door kassaronald Jun 10, 2004 om 19:05
Huishouden & energie

Schade na installatie

onze pelgrim vaatwasser is in de garantieperiode diverse malen gemaakt. na de gar (5jr) ging de machine weer stuk en bood pelgrim ons voor 395€ een nieuwe aan incl montage. Na de montage bleek er een aansluiting niet goed vast te zitten waardoor er schade ontstond aan de kastjes van onze keuken. De monteur van pelgrim is de zaak wezen bekijken en heeft hetzelfde geconstateerd. Nu bijna 2 maanden later laat pelgrim weten dit door te geven aan haar montage bedrijf. Wij mogen niet over gaan tot rep.of bestelling van onderdelen. mijn vraag: is pelgrim aansprakelijk of de montagefirma?

403 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

skymaster
door skymaster - Jun 10, 2004 om 21:42
10 Antwoorden / 0 Vragen
0

U heeft een overeenkomst gesloten met Pelgrim en niet met de montage firma en zoals ik het in uw vraag lezen kan neemt Pelgrim ook de verantwoordelijkheid hiervoor.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ha
hansenmarja - May 1, 2024 om 16:24
Huishouden & energie
Klacht online bij fysieke winkel

Klacht online bij fysieke winkel

Ik heb ij een fysieke winkel eern pannenset gekocht omdat de winkel ze niet op voorraad had.
Na ontvangst 1 pan gebruikt en bij deze liet de binnenkant van de bodem los.
De overige pannen {nog} niet durven gebruiken.
Contact, via mail, opgenomen met winkel hoe dit op te lossen.
Zij kregen geen comntact metr de externe leverancier maar hebben mail gezonden.
Hierop kreeg ik ... Lees meer

Va
VanJetje - May 2, 2024 om 20:48
Auto & vervoer

NS e-ticket niet te wijzigen/annuleren

In de vragenlijst zie ik dat al sinds 2011 gevraagd wordt om een e-ticket te kunnen restitueren/van datum veranderen. NS zegt dat dit niet kan, omdat er kennelijk mensen zijn die een ticket meerdere keren uitprinten en dus profiteren van 1x betalen. 
Betekent dus weer dat uitgegaan wordt van wantrouwen jegens de klant. (net als de toeslagenaffaire, controle zelfscankassa's, etc) Ik weet zeke ... Lees meer

Ke
Kees Velker - May 3, 2024 om 17:47
Auto & vervoer
Audi etron... dure auto... maar.. kwalitatief uitermate teleurstellend

Audi etron... dure auto... maar.. kwalitatief uitermate teleurstellend

Dure EV gekocht. Audi RS Etron GT, Leuke auto, maar veel problemen. Na problemen met de verwarming (in de winter viel de verwarming uit, helaas geen verwarming, handschoenen aan om zonder bevroren vingers te sturen) nu recent drie keer achter elkaar is de auto volledig stilgevallen. Tijdens het inhalen op de snelweg tijdens de drukke avondspits, viel de auto gewoon volledig uit. Via gevaarlijke ma ... Lees meer