il
door ilsev Mar 18, 2009 om 13:12
Huishouden & energie

Welk merk CV ketel?

Hallo,


Onze ketel is na 17 jaar aan vervanging toe. Wij hebben momenteel een Nefit HR Combi 21H met een flinke waterboiler (of hoe heet dit). Wij krijgen dus bijna direct erg warm water. Nu zeggen de monteurs die tot nu toe zijn langs geweest dat het warm houden van die ketel veel stroom kost en dit eigenlijk ook niet nodig is. Als ik nu voor een kleindere kies, wat betekent dit in de praktijk? Dat ik langer moet wachten op warm water of dat ik minder lang kan douchen?


Ook hoor ik eigenlijk alleen de merken Nefit en Vaillant van verschillende monteurs/installatiebedrijven. Welk merk ik nooit hoor is ReMeHa. hier wordt veel reclame voor gemaakt maar wordt eigenlijk nooit aangeprezen door de experts. Hoe komt dit?

413 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

poltol
door poltol - Mar 18, 2009 om 13:42
3885 Antwoorden / 22 Vragen
0

Hallo,


Met ReMeHa is niets mis. In feite zijn er geen slechte ketels in de handel. Er zijn wel types die wat meer storings gevoelig zijn. Maar dat kunt u zelf wel opzoeken op het WWW. Ik begrijp dat u nu een ketel met een aparte boiler heeft. Als u niet allemaal tegelijk aan het warm water gaat hangen is dat [misschien] niet nodig. Als u een modulerende ketel aanschaft dan past die de vlam aan naar de hoeveelheid warm water die u tapt. Dus geen overbodig gas verbruik. Sommige ketels hebben intern een [klein] warm water vaatje waaruit u, als u tapt, eerst warm water krijgt, in de tussentijd komt de modulerende ketel in bedrijf en komt uw warme water via de tapspiraal van de ketel. Let u er wel op dat bij het uitbrengen van de offerte alle werkzaamheden zijn benoemd en beschreven. Dan weet u zeker dat het de all-in prijs is.


Succes met uw keuze, poltol

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Do
Doraf - May 17, 2024 om 04:33
Vakantie & reizen

Wunderland Kalkar onterechte kostem

Mogen personeelskosten  zo worden doorberekend ? Lees meer

wi
witteke - May 16, 2024 om 12:47
Geldzaken & recht

Sns 2008 afschrift

Mijn stiefmoeder is overleden
En nu beginnen dus de problemen,ik heb een hele lieve stiefzus trouwens
Mijn vader is sinds 2008 dood
En om een heel lang verhaal kort te maken,mijn erfdeel gaat over wat er op 2008 op de rekening van mijn vader en zijn vrouw stond op het moment van overlijden,volgens hun testamenten
Dat moet nu dus verrekend worden

En we gaan er echt ge ... Lees meer

JTA
JTA - May 14, 2024 om 12:22
Huishouden & energie

Servicecontract voor warmtepompverwarming kost E 481 pj ???

Waarom is een servicecontract voor een warmtepompverwarming van een appartement zo veel duurder dan dat ik ooit voor een cv-verwarming servicecontract  heb betaald? 
Offerte gekrgen voor een 1 jaar jong nieuw opgeleverd appartement, kosten E 481,00 per jaar !!

Voor cv ketel betaalde ik ca. E 8,00 per maand... ( E 96,00 per jaar)
Is dit een nieuwe melkoe voor installatiebedri ... Lees meer