mj
door mjaegers Oct 1, 2008 om 13:02
Huishouden & energie

Wonen++ / Ecostream

Ik kreeg van mijn gemeente een brochure van Wonen++ / Ecostream. Op internet kan ik bij veel andere gemeenten zien dat zij samenwerken met dit bedrijf.


Ik mis alleen ervaringsverhalen van klanten van dit bedrijf. Heeft er iemand ooit bij hen een advies aangevraagd/werk door hen uit laten voeren. Zo ja, wat was uw ervaring?


Met vriendelijke groet,


M. Jaegers

715 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

nb
door nbw - Jun 18, 2009 om 02:50
521 Antwoorden / 24 Vragen
0

Heb bijna een jaar geleden een door mijn gemeente betaalde avond met dit bedrijf bijgewoond. Heb aardig wat kennis opgedaan over energiebesparingsmogelijkheden. Echter na een uurtje ecostream had ik het wel gehad en ben ik weg gegaan. Mijn conclusie was dat ik geen vertrouwen had in hun gladde praatjes. Ondanks dat een wethouder de avond opende met een standaard lulverhaal.


Heb in de dagen na deze bijeenkomst Ecostream gemaild dat ik interesse had in zonnepanelen op mijn dak echter met wat kritische vragen. Nooit antwoord gekregen.


Misschien heb jij meer succes met dit bedrijf. Volgens mij is het helemaal niets.

suzyv
door suzyv - Jun 18, 2009 om 09:48
17 Antwoorden / 8 Vragen
0

Ik kreeg een maand geleden ook zo'n brochure en uitnodiging van mijn gemeente. Alleen...


Twee weken later volgde nog een brief van de gemeente, waarin de bijeenkomst werd afgelast en de samenwerking met Ecostream opgezegd: het bedrijf is inmiddels failliet!


Overigens lijkt het me niet de taak van de gemeente om in zee te gaan met één advies- en/of aannemingsbedrijf. De adviezen die Ecostream geven lijken me redelijk vanzelfsprekend (dubbel glas, dakisolatie). Dat kun je ook zelf bedenken. Bovendien vraag ik in dit soort gevallen graag meerdere offertes bij diverse bedrijven aan, in plaats van dat ik meteen met een van hun aannemers doorga. Slechte zaak van de gemeente dat ze zich verbinden aan één zo'n bedrijf!

kenwel2
door kenwel2 - Jun 18, 2009 om 10:46
1574 Antwoorden / 13 Vragen
0

Hallo M. Jaegers, uit niets blijkt, dat dit bedrijf failliet zou zijn.


Bij controle via de kvk kreeg ik dit: Echter is het wel zo, dat inderdaad de gemeente niet zomaar mooie verkooppraatjes moet gaan houden, en als ze dit dan doen, dan vindt ik het wel zo netjes, om daar meerdere aannemers bij te betrekken, en niet zomaar een bedrijf aanwijzen , maar ja, 'belangenverstrengeling' noemen ze dat ook wel...ik zou als ik u was, maar eens afwachten, of er inderdaad reakties van mensen komen, die ooit werk door dit bedrijf hebben laten uitvoere, en hoe hun ervaring met genoemd bedrijf is (geweest)....Gr. Succes, Henri


















Ecostream Beheer B.V.
Vestigingsadres:Kanaalweg  16  G
Vestigingsplaats:3526KL  Utrecht
KvK-nummer:30155557  0000
Soort Inschrijving:Hoofdvestiging

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Do
Doraf - May 17, 2024 om 04:33
Vakantie & reizen

Wunderland Kalkar onterechte kostem

Mogen personeelskosten  zo worden doorberekend ? Lees meer

wi
witteke - May 16, 2024 om 12:47
Geldzaken & recht

Sns 2008 afschrift

Mijn stiefmoeder is overleden
En nu beginnen dus de problemen,ik heb een hele lieve stiefzus trouwens
Mijn vader is sinds 2008 dood
En om een heel lang verhaal kort te maken,mijn erfdeel gaat over wat er op 2008 op de rekening van mijn vader en zijn vrouw stond op het moment van overlijden,volgens hun testamenten
Dat moet nu dus verrekend worden

En we gaan er echt ge ... Lees meer

JTA
JTA - May 14, 2024 om 12:22
Huishouden & energie

Servicecontract voor warmtepompverwarming kost E 481 pj ???

Waarom is een servicecontract voor een warmtepompverwarming van een appartement zo veel duurder dan dat ik ooit voor een cv-verwarming servicecontract  heb betaald? 
Offerte gekrgen voor een 1 jaar jong nieuw opgeleverd appartement, kosten E 481,00 per jaar !!

Voor cv ketel betaalde ik ca. E 8,00 per maand... ( E 96,00 per jaar)
Is dit een nieuwe melkoe voor installatiebedri ... Lees meer