ja
door jasmijnkoelink Oct 30, 2012 om 14:24
Auto & vervoer

Vreemd verhaal van KIA dealer over mijn KIA RIO

Ik heb een Kia Rio waar geen VSM pakket op blijkt te zitten en baal erg, want de veiligheid van de Rio is een van de redenen dat ik hem drie maanden geleden kocht. Hij is niet alleen minder veilig, maar ook daalt hij in inruil/verkoopwaarde. En die zijn beide meer dan 450 waard.

Rechtsbijstand raadt aan om aangetekend bezwaar te maken.

De dealer gebeld die erg vreemd reageerde, vond ik. Dat hij er die ochtend ook pas van had gehoord en dat er een paar mensen langs waren geweest die 'heel blij waren met hun waardebon'. Nog ongeloofwaardiger vond ik dat hij meende dat de Hill Assist en de ESS (noodlicht) er inderdaad niet opzitten, maar VSM wél. Dat vind ik erg vreemd, aangezien de brief van Kia Nederland dat wel zegt en het toevallig ook het enige onderdeel is dat niet direct zichtbaar is.

Met andere woorden; ik heb het vermoeden dat mijn dealer liegt. Als dat zo is dan versterkt dat mijn/onze positie als het komt tot een rechtelijke zaak.

Weet iemand hoe je kan checken of je VSM op je Rio zit -zonder bizarre testritjes te maken enzo, maar via checken chassis nummer of iets dergelijks, bij een onafhankelijke instantie?

Alvast dank.

1715 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

edrick3
door edrick3 - Oct 30, 2012 om 15:24
27632 Antwoorden / 85 Vragen
0

Hallo jasmijnkoelink,

Kijk ook even bij gelijksoortige vraag: klik hier. en kijk eens op het KIA-forum.
Kijk hier: http://www.kiaclub.nl/topic/10822-geen-vsm-pakket-oa-hill-assist-gemonteerd-op-kia-rio/
(sorry, 2e link maken lukt weer eens niet)

Suc6

zoekster
door zoekster - Oct 30, 2012 om 15:39
10962 Antwoorden / 34 Vragen
0

Zowel op dat topic van het Kassaforum als op dat Kiaforum heeft TS haar vraag al gesteld.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Itje
Itje - Feb 20, 2024 om 13:31
Geldzaken & recht
Analoge meter vervangen door een slimme meter

Analoge meter vervangen door een slimme meter

Ik heb een analoge gas- en electriciteitsmeter. In het verleden heb ik geen gebruik gemaakt van het aanbod van de netwerkbeheerder om die te vervangen door een slimme meter. Nu overweeg ik een dynamisch energiecontract, iets wat destijds niet bestond. Hiervoor is wel een slimme meter noodzakelijk.
In mijn woonplaats is Enexis de netbeheerder. Die rekent voor dit vervangen (indien er geen zo ... Lees meer

ge
geld als water - Feb 21, 2024 om 08:00
Geldzaken & recht

jaarafrekening Vitens inschatting verbruik?

ik heb recent jaarafrekening vitens ontvangen.     de tarieven zijn mi.v. 1-1-24 gestegen.    ik heb geen slimme watermeter (weet ook niet of die bestaan)  de meterstanden moet ik zelf aflezen en doorgeven.     i.v.m gewijzigde tarieven heb ik mijn meterstand op 1-1-204 opgenomen.  ik kon deze toen nergens bij Vitens kwijt.  ik had een opnamenummer anders kon ik geen stand doorgev ... Lees meer

Wa
Watmoetikhiermee - Feb 20, 2024 om 14:49
Geldzaken & recht

Kan ik mij op twee adressen inschrijven

Ik heb een koopwoning samen met mijn ex. Ik woon daar niet meer maar het huis staat nog wel op mijn naam. Sinds kort woon ik bij mijn nieuwe partner. Ik wil mij graag bij mijn nieuwe partner op het adres inschrijven maar ook ingeschreven blijven staan op mijn koopwoning. Is dit mogelijk? of is dit moeilijk als ik mijn koopwoning uiteindelijk ga verkopen met mijn ex?

Heeft dit nadelen? ... Lees meer