door jasmijnkoelink 30 okt. 2012 om 14:24
Auto & vervoer

Vreemd verhaal van KIA dealer over mijn KIA RIO

Ik heb een Kia Rio waar geen VSM pakket op blijkt te zitten en baal erg, want de veiligheid van de Rio is een van de redenen dat ik hem drie maanden geleden kocht. Hij is niet alleen minder veilig, maar ook daalt hij in inruil/verkoopwaarde. En die zijn beide meer dan 450 waard.

Rechtsbijstand raadt aan om aangetekend bezwaar te maken.

De dealer gebeld die erg vreemd reageerde, vond ik. Dat hij er die ochtend ook pas van had gehoord en dat er een paar mensen langs waren geweest die 'heel blij waren met hun waardebon'. Nog ongeloofwaardiger vond ik dat hij meende dat de Hill Assist en de ESS (noodlicht) er inderdaad niet opzitten, maar VSM wél. Dat vind ik erg vreemd, aangezien de brief van Kia Nederland dat wel zegt en het toevallig ook het enige onderdeel is dat niet direct zichtbaar is.

Met andere woorden; ik heb het vermoeden dat mijn dealer liegt. Als dat zo is dan versterkt dat mijn/onze positie als het komt tot een rechtelijke zaak.

Weet iemand hoe je kan checken of je VSM op je Rio zit -zonder bizarre testritjes te maken enzo, maar via checken chassis nummer of iets dergelijks, bij een onafhankelijke instantie?

Alvast dank.

1375 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

door edrick3 - 30 okt. 2012 om 15:24
27634 Antwoorden / 85 Vragen
0

Hallo jasmijnkoelink,

Kijk ook even bij gelijksoortige vraag: klik hier. en kijk eens op het KIA-forum.
Kijk hier: http://www.kiaclub.nl/topic/10822-geen-vsm-pakket-oa-hill-assist-gemonteerd-op-kia-rio/
(sorry, 2e link maken lukt weer eens niet)

Suc6

door zoekster - 30 okt. 2012 om 15:39
10956 Antwoorden / 34 Vragen
0

Zowel op dat topic van het Kassaforum als op dat Kiaforum heeft TS haar vraag al gesteld.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Vo
Voers - 22 apr. 2021 om 06:57
Computers & telefonie

Ik ben opgelicht via internet, duur beeldscherm nooit geleverd, wat nu?

Goede morgen,

Op 15 maart j.l/ heb ik voor de oprichting van mijn bedrijfje via de webshop ti84shop een 2e hands 27 inch apple beeldscherm gekocht voor 624,-. Na betaling en ontvangst van de factuur ontving ik mail met de melding dat de levering zsm geleverd zou worden. Volgens de site zou dit maximaal 7 dagen kunnen duren. Op 22 maart nog steeds niets ontvangen, na geen telefonisch c ... Lees meer

To
Tonia - 4 dec. 2020 om 14:49
Winkels & webshops

Wie heeft slechte ervaringen met Bijnavoornoppes.nl

Heb begin november kleine artikelen besteld bij www.bijnavoornoppes.nl
elke keer mailen ze terug dat het met de post eraan komt. Niks gezien,
Op internet zie ik meerdere klachten over deze internetshop.
hoor graag ervaringen van anderen hierover. Lees meer

da
daron - 20 apr. 2021 om 11:17
Auto & vervoer

parkeren

Goedendag, ik ben werkzaam bij De ns en mijn standplaats is Amsterdam. Zelf woon ik in Hoogland. en dat is met wind en regen met een zware bedrijfskoffer niet te doen, ik parkeer dan mijn auto bij het station. (NS Internationaal) dit alles in een grote koffer. 
Nu kan en mag ik niet bij het station in amersfoort parkeren omdat ik al een parkeerplaats heb in Amsterdam voor als het te vroeg te ... Lees meer